Tüp bebek hastane/doktor önerisi LÜTFEN..

Bende geçtim bu yollardan ne ağlama krizleri geçirdim.
Cocuk konusu çok zor bi konu Allah kimseye yaşatmasın ve yaşamayan bilmez.

Rahmin bebeği taşımadığını kim söyledi size? Varsayım mı yoksa doktor rahim de şu şu problem mi var dedi.
Doktor bunun için dikis atti rahime ameliyat oldu

Doktor bunun için dikis atti rahime ameliyat oldu
Bu konu da bilgim yok…
İşler farklılaşıyor Rahim sorunlarında.
Mutlaka Emre Karatekelioğlu gidin eğer bir sorun görür ise ameliyat eder ve eli müthiş bir doktordur.
Kadın dogum doktoru okuyan herkes olur ama ameliyat konusu çok farklı.
Emre bey 1 numaradır.

Yengem 33 yaşında. 5. Gün embriyosu mu bilmiyorum açıkçası detayları sorup yanlış anlaşılmak istemediğim için daha çok annemden dinliyorum ama ilk embriyo 7 gün bekleyip yerleştirilmişti galiba diğerleri donmuş embriyolardı. Bu arada çok teşekkür ederim araştıracağım
Rica ederim. Yengenizin yaşı genç ve bu avantaj. Emre Karatekelioğlu'nu tavsiye ederim. Mutlaka araştırın. Hem iyi bir hekim hem de iyi bir insandır.
Onun sayesinde hamileyim 🌟🧿☺️ ben zor bir hamilelik geçiriyorum. Sürekli kanamam oldu, hastanede yattım vs. İnsan olarak da yalnız bırakmadı beni sağ olsun 🙏

Rica ederim. Yengenizin yaşı genç ve bu avantaj. Emre Karatekelioğlu'nu tavsiye ederim. Mutlaka araştırın. Hem iyi bir hekim hem de iyi bir insandır.
Onun sayesinde hamileyim 🌟🧿☺️ ben zor bir hamilelik geçiriyorum. Sürekli kanamam oldu, hastanede yattım vs. İnsan olarak da yalnız bırakmadı beni sağ olsun 🙏
Adını 3 kişiden duydum bugün çok umutlandım çok teşekkür ediyorum:)

Rahim iyi gözüküyordu onunla alakalı bir şey söylenmedi. Tüp bebek tedavisinden önce doğal yolla denedikleri zaman dikiş işlemi yapmışlardı bebek tutunabilsin diye
Benim de rahim filminde sorun yoktu ama histeroskopi yaptı doktorum perde çıktı ilk tüp bebek negatifinden sonra histeroskopi yapılması gerekiyordu diğer bebekler için

Merhaba, bu öneriniz bana değil ablam yerine koyduğum canımın için abimin eşi yengem için. Kısaca bahsedip sizin önerilerini almak istiyorum.
4 senedir evliler ve 4 senedir çocuk sahibi olmak istiyorlar fakat yengemin yumurtaları yeterince büyüyemiyordu o yüzden ilk etapta tüp bebek değil de ilaç ve iğnelerle yumurtaları geliştirerek doğal yollarla gebe kalmasını önerdi doktoru ve 1.5 sene denediler fakat olmayınca tüp bebek yapmak istediler. İstanbul ataşehirde M ile başlayan herkesin bildiği bir özel hastanede kontroller yapıldı. Yumurta sayısı gayet iyiydi. A kalite embriyolar yerleştirildi hep fakat hiçbiri tutunamadı. Bugün 4. Denemelerinin de negatif olduğunu öğrendik maalesef. İlk 3 denemede tek embriyo , 4. Çift konuşmuştu ve biz çok umutluyduk. Bu arada doktor gerek yok demesine rağmen abim belki bende de sorun vardır deyip testler yaptırmıştı ama sorun çıkmadı.

Kızlar abime de içim sızlıyor fakat en çok yengeme üzülüyorum. Her gün iğneler ilaçlar, hep bir umut ve sonu hüsran oluyor. Benim neden evladım olamıyor diyor hep. Misafirliklere gitmek istemiyor insanlar boş boş soru sorarlar da canını sıkarlar diye. Orada olsam hepsinin ağzının payını verirdim de işte maalesef.

Kızlar doktoru değiştirme kararı aldılar ben de sizden doktor tavsiyesi isteyeceğim. Şehir vs önemli değil artık yengemin bu uğurda çektiği acı ve özlem bitsin karı koca bu günleri geride bıraksınlar istiyorum
Bizde Ankara da defalarca tedavi denemelerden sonra İstanbul da Çağdaş Aslan ile tanıştık ve kişiye özel tedavisi ile ikiz evlatlarıma kavuştum kesinlikle tavsiye ediyorum Allahın izniyle çocuk hasretiniz bitecek

Merhaba, bu öneriniz bana değil ablam yerine koyduğum canımın için abimin eşi yengem için. Kısaca bahsedip sizin önerilerini almak istiyorum.
4 senedir evliler ve 4 senedir çocuk sahibi olmak istiyorlar fakat yengemin yumurtaları yeterince büyüyemiyordu o yüzden ilk etapta tüp bebek değil de ilaç ve iğnelerle yumurtaları geliştirerek doğal yollarla gebe kalmasını önerdi doktoru ve 1.5 sene denediler fakat olmayınca tüp bebek yapmak istediler. İstanbul ataşehirde M ile başlayan herkesin bildiği bir özel hastanede kontroller yapıldı. Yumurta sayısı gayet iyiydi. A kalite embriyolar yerleştirildi hep fakat hiçbiri tutunamadı. Bugün 4. Denemelerinin de negatif olduğunu öğrendik maalesef. İlk 3 denemede tek embriyo , 4. Çift konuşmuştu ve biz çok umutluyduk. Bu arada doktor gerek yok demesine rağmen abim belki bende de sorun vardır deyip testler yaptırmıştı ama sorun çıkmadı.

Kızlar abime de içim sızlıyor fakat en çok yengeme üzülüyorum. Her gün iğneler ilaçlar, hep bir umut ve sonu hüsran oluyor. Benim neden evladım olamıyor diyor hep. Misafirliklere gitmek istemiyor insanlar boş boş soru sorarlar da canını sıkarlar diye. Orada olsam hepsinin ağzının payını verirdim de işte maalesef.

Kızlar doktoru değiştirme kararı aldılar ben de sizden doktor tavsiyesi isteyeceğim. Şehir vs önemli değil artık yengemin bu uğurda çektiği acı ve özlem bitsin karı koca bu günleri geride bıraksınlar istiyorum
Gebze Anadolu Sağlık Merkezinde Prof. Dr. Tayfun Kutlu hoca var. Hiç düşünmeden ona gitsinler. Allah yardımcıları olsun🌸

Memorial Şişli Semra Kahraman'ı öneririm. İlk görüşmede kendisi ile görüşmek istediğinizi mutlaka belirtin. Şu ana kadar yapılan testleri , prosedürleri de alın yanınıza, eksik bir test varsa kendisi mutlaka isteyecektir zaten. Abinizin ve eşinin gönlünce olsun her şey.

Back
X