Doğuma Hazırlık ADANA DA KADIN DOĞUM DOKTORU

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Dumanikara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2013
1.942
1.521
133
35
arkadaşlar adana da önerbileceğiniz memnun kaldığınız doktor ve hastane ismi paylaşabilir misiniz?

Guzelyali selcuk gürbüz e gitmeyin de kime giderseniz gidin. Sezeryanda adam vakum kullandi

Kızlar bende hamile kalmadan önce güzelyalı hastanesine giderim diyoedum. Bayram bukan'a başladım. Ama memnun değilim hiç. İlgisiz,konuşmuyor, soru soruyorum ona zor cevap veriyor, bilgilendirme yapmıyor. Ya iyi mi her şey yolunda mı diyorum bakıyorsun o kadar senin ağzının içine bakıyoruz "iyi" diyor sadece . 3 haftaya gel. Ya geldiğimde ne yapacaksın bi anlat, ne yaşarsam hastaneye gelmem gerek hamgisi anormal hangisi normal bir söyle yoookk. Değiştirip selçuk gürbüze gidim dedim o da cumartesi yarım gün çalışıyormuş. Değiştireceğim ama bulana kadar buna gideceğim mecbur 😔
Guzelyali selcuk gürbüz e gitmeyin de kime giderseniz gidin. Sezeryanda adam vakum kullandi

Senin doğum hikayen cdden kötüydü ama Selçuk Gürbüz'ün muaynesi de kötüymüş.
Cidden hiç memnuj kalmadım.randevu saatinden tam 75 dk sonra içeri girebldik bu pandem de hamileler bu kadar bekletilmez! Randevu nye veriyorsunuz? Hastanenin kronik sorunı bu resmen. Hadi onu da geçtim içerde durduğumuz süre yine 5 dk. Odasına klima mı jenaratör ses mi ne geliyor hem kısık sesle konuşmasından hem de maskeden usg den bakarken ne dediğini hiç anlamadık. Eşim bana soruyor ben ona 🤷🏻‍♀️ usg ile 3 dk baktı öyle üstün körü sonra masasına oturmadı bile bzde bi şey soramadık. Odada dolandı durdu hadi gidin der gbi. Aldığı paraya da yazık,benim zamanımı da çaldı, eşim işten izin alıp erken geldi ona da yazık. Hç tatmin olmadan çıktık

Back
X