- 24 Ekim 2019
- 106
- 66
- 13
- Konu Sahibi Beatifulwoman
-
Adana da kadin dogum uzmani tavsiye edecek olan var mi ?
Evet açıkcası ben de bu konudan muzdaribim umarım cevap veren olur
Selim bey in bölümü perinatoloji mi acaba?Ne için aradığınıza göre değişir canlar. Hamileyseniz Balcalı'da Prof. Dr. Selim Büyükkurt derim. Gereksiz hiçbir ilaç kullandırmaz, ders verir gibi açıklar, ikna eder. İnanılmaz sakindir, onu tanıdıktan sonra başka kimse güven vermez size.
Tüp bebekte Başkent Prof.Dr. Esra Bulgan Kılıçdağ. Ben tüp bebek istiyorum diye gittiğimde sen kendin hamile kalabilirsin sana tüp bebek yapmam dedi. Bu bana çok güven verdi. Başını o kadar ağrıttım ki tamam 2 ay bekleyelim olmazsa yaparız dedi ve ben o ay kendiliğinden hamile kaldım.
Onkoloji ile ilgili arıyorsanız Başkent'te Hüsnü Çelik
Normal jinekolojik muayene içinse Balcalı Mete Sucu, Başkent Gürhan Poçan
EvetSelim bey in bölümü perinatoloji mi acaba?
Ahhh bir ulasabilsem kendisine
Randevu mu alamiyorsunuzAhhh bir ulasabilsem kendisine
Önce kadindogum a gitmem gerekir mis onada randevu yok,siz o doktora gittiniz mi hicRandevu mu alamiyorsunuz
Hamile iseniz kadın doğuma gitmenize gerek olmadan balcalı hastanesini arayıp randevu alabiliyorsunuz zatenÖnce kadindogum a gitmem gerekir mis onada randevu yok,siz o doktora gittiniz mi hic
Kac bindefa aradim bilsen,yok kabul etmiyorlar,halbuki buradaki dok. Sevk kagidi yazdi,yinede kabul etmiolar direkHamile iseniz kadın doğuma gitmenize gerek olmadan balcalı hastanesini arayıp randevu alabiliyorsunuz zaten
Bir ara pandemi dolayısıyla durdurmuşlardı demek halen devam ediyor ben başkente hakan kalayciyida çok duydum isterseniz onu araştırın birKac bindefa aradim bilsen,yok kabul etmiyorlar,halbuki buradaki dok. Sevk kagidi yazdi,yinede kabul etmiolar direk
Cok teşekkür ederimBir ara pandemi dolayısıyla durdurmuşlardı demek halen devam ediyor ben başkente hakan kalayciyida çok duydum isterseniz onu araştırın bir
Bildiğim kadarıyla kendi bakmıyor asistanları bakıyorBende şehir hastanesinde Oğuz Yücel i çok duydum Prof zaten randevu aldım bakalım olmazsa başkent de Esra hanıma gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?