Ben başkent hastanesinde yaptırdım canım.6.günüm 2 negatif aşılamam var.bakalım hayırlısı bekliyorum.çok iyiler ama kısmet.benim dondurulacak yumurtam kalmadı 10 tane toplandı 3 günde sadece 1 tane kaldı o da transfer edildi.bunda onların suçu var mı bilmiyorum.şimdilik çok memnunum.
turan çetinde yeter diye rumuzlu bi arkadaş yaptırmış memnun kalmış benim arkadaşım memnun kalmadı aşırı masraf çıkardılar dedi.biz de acıbaden maslakta bülent tıraşta yaptıracağız.takip mersinde olacak...bakalım...iyi araştır derim inşallah emeklerin boşa gitmez
Canım ilk önce hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsın...........Turan çetin tüp bebek merkezini duydun Mu?
meraba kızlar bende adanada tedavi oluyorum ankada tüpbebek merkezinde. ben daha önce turan çetinde 2 aşılama yaptım 2. ci negatiften sonra doktor bana gözün aydın tutmadı deyince ordan soğudum sonra seyhan başkentte 1 aşılama ve 2 tüp denedik sadece ikinci tuttu oda, 1 aylıkken düştü yalnız ozaman doktorum tayfun bağıştı çok ilgili ve ne yaptığını bilen bi doktordu. daha sonra gittiğimde ordan ayrılmıştı, bende açıkçası diyer doktorlara güvenemedim.
şimdi ankadaya gidiyorum aralıkta denedik tutmadı, şimdi beklemedeyim problem çıkmazsa temmuz gibi denicez. bendeki sorun pko ve yumurta kalitesi düşük
tşk ederim canım inşallah sen de ilk deneme de olumlu sonuç alırsın........istanbula gidip bülent tıraşa yaptırmak zor olmayacak mı ben yakın diye turan çetini düşündüm.
meraba kızlar bende adanada tedavi oluyorum ankada tüpbebek merkezinde. ben daha önce turan çetinde 2 aşılama yaptım 2. ci negatiften sonra doktor bana gözün aydın tutmadı deyince ordan soğudum sonra seyhan başkentte 1 aşılama ve 2 tüp denedik sadece ikinci tuttu oda, 1 aylıkken düştü yalnız ozaman doktorum tayfun bağıştı çok ilgili ve ne yaptığını bilen bi doktordu. daha sonra gittiğimde ordan ayrılmıştı, bende açıkçası diyer doktorlara güvenemedim.
ankadaki doktorlar nasıl bi ara orda ahmet zeki ışık vardı ama ayrılmış çok doktor değiştiriyorlar diye şikayet ettiler.inşallah olumlu sonuç alırsın....
inşalah kısa en zamanda olumlu sonuç alırsın.........ben de karar veremedim bir türlü ne yapacağıma........turan çetin de herşeye 2 katı para aldıklarını duydum yani dışardan daha pahalı........biz de sorum sıfır morfoloji.........aklım çok karışık......
ankadaki doktorlar nasıl bi ara orda ahmet zeki ışık vardı ama ayrılmış çok doktor değiştiriyorlar diye şikayet ettiler.inşallah olumlu sonuç alırsın....
canım senin problem neydi, kaç embrio transfer edildi ve kaçıncı denemendibende ankada da tedavi oldum olmadı...önemli olan ilgi alakaysa ankada herkes çok iyi ama asıl önemli olan dr.ve sonuç değil mii...6.günblast olduğu halde embriyom olmadı bnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?