Başkent hastanesinde rapor geçerli mi tedaviniz hayırlı olaun sorun. NedirAdana da kimse tup bebek yaptirmadimi aktif bi grup yok galiba
Raporlu fiyat ne kadar bilginiz var mıRapor geçerli ama cok sukur bizim için geçerli değil
Raporlu 4 bin 500 lira ilaçlar hariç 2018 fiyati dediler aradim gecenlerde ben tup bebek için.Raporlu fiyat ne kadar bilginiz var mı
Benim de 2. Denemm. Bende çok ağrı yaşadım bu sefer yumurtalar toplandıktan sonra. Kendi kendime ilkini hatırlamaya çalışıyorum. Onda bu kadar ağrı ve şişkinlik olmuşmuydu diye?Benim 4 denemem baskent hastanesinde ilk yumurtam toplandi bugün3 gun ama ilk iki gün gerçekten cok sıkıntı çektim surekli agri karnimda gaz sancisi ve sisginlikle dolandim önceki tedavimde hic olmadi siz boyle sorunlar yasadiniz mı
Normal dediler bugun hayırlısıyla transferim oldu çok sukurBenim de 2. Denemm. Bende çok ağrı yaşadım bu sefer yumurtalar toplandıktan sonra. Kendi kendime ilkini hatırlamaya çalışıyorum. Onda bu kadar ağrı ve şişkinlik olmuşmuydu diye?
Benim de oldu transferim. İnşallah hayırlı haberler alırız. Test günün haftaya cumartesi miNormal dediler bugun hayırlısıyla transferim oldu çok sukur
Evet sizin ne zaman transfer oldu dün müBenim de oldu transferim. İnşallah hayırlı haberler alırız. Test günün haftaya cumartesi mi
Evet benim de dün oldu.Evet sizin ne zaman transfer oldu dün mü
Doktorunuz kimEvet benim de dün oldu.
Esra hanımDoktorunuz kim
Evet dediğiniz gibi muhtemelenSanırım sizinle ayni anda transferimiz oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?