Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bülent haydardedeoğluAdana da tüp bebek yaptıranlar var mı doktor önerisinde bulunursanız sevinirim
Merhaba benim ilk denemem bu doktorda oldu 38 yaşımda, gittim 42 deyim hala uğraşıyorum 8 yumrta toplandı son güne 3 kaldı ve 2 sini transfer etti o da tuttu o kadar başarılı bir kişi ki kendisi bana senin hamile kalmanı sağladım mı sağladım dedi ilk kez tüp bebek yaptırdığım için genetik testten haberim yoktu ve kendisinde 35 yaş üstü bir hastaya bunu söylemedi bebeğimin 11 haftalıktı kalbi durdu sebebi merak edip analize gönderdiğimde trizomi 21 geldi meğerse genetikte görülebiliyormuş kürtaj oldum rahmim yapıştı dediki rahim yapışıklığının açılması lazım ameliyat edelim 1 yıl kendime gelemedim hem zaman kaybettim hem maddi olarak çok kayıptı sordum neden söylemediniz genetiği diye ilk denemeydi dedi yani ilki sonu yok ben hala 42 deyim sağlıklı embriyo bulmaya çalışıyorum bu adama asla hakkımı helal etmiyorum kimsenin de gitmesini tavsiye etmiyorum siz güzel sonuç almışsınız eksisi artısından fazla umarım her şey gönlünüzce olurBülent haydardedeoğlu
Merhaba sizin adınıza çok üzüldüm ben 28 yaşındayım ben ilk randevuya gittiğim zaman bana rahim filmi genetik testi kan değerleri hepsini tek tek sordu baktırdı ve ondan sonra yanına çağırdı Sonuçlara göre hareket edelim dedi dün yumurta toplama işlemi yapıldı genel anlamda yaklaşımından ve ilk muayenede bütün hepsini sormasından memnun kaldım daha sonuca ulaşmadım ama inşallah ulaşırımMerhaba benim ilk denemem bu doktorda oldu 38 yaşımda, gittim 42 deyim hala uğraşıyorum 8 yumrta toplandı son güne 3 kaldı ve 2 sini transfer etti o da tuttu o kadar başarılı bir kişi ki kendisi bana senin hamile kalmanı sağladım mı sağladım dedi ilk kez tüp bebek yaptırdığım için genetik testten haberim yoktu ve kendisinde 35 yaş üstü bir hastaya bunu söylemedi bebeğimin 11 haftalıktı kalbi durdu sebebi merak edip analize gönderdiğimde trizomi 21 geldi meğerse genetikte görülebiliyormuş kürtaj oldum rahmim yapıştı dediki rahim yapışıklığının açılması lazım ameliyat edelim 1 yıl kendime gelemedim hem zaman kaybettim hem maddi olarak çok kayıptı sordum neden söylemediniz genetiği diye ilk denemeydi dedi yani ilki sonu yok ben hala 42 deyim sağlıklı embriyo bulmaya çalışıyorum bu adama asla hakkımı helal etmiyorum kimsenin de gitmesini tavsiye etmiyorum siz güzel sonuç almışsınız eksisi artısından fazla umarım her şey gönlünüzce olur![]()
Ve sağlık ocağına başka kuruluşlara kan aldırmaya rahim filmi falan çektirmeye gittiğimde reçete de Bülent Hoca’nın adını gören herkes çok iyi bir doktora denk gelmişsin diye söylediler hatta bir tane hemşire dedi ki size dedi yardımcı olmak isterdim birine yönlendirmek isterdim ama siz zaten en iyi doktoru bulmuşsunuz dedi yani birkaç yerden bu şeyi duydum farklı farklı gittiğim yerlerden sizin acı deneyiminiz için çok üzgünümMerhaba benim ilk denemem bu doktorda oldu 38 yaşımda, gittim 42 deyim hala uğraşıyorum 8 yumrta toplandı son güne 3 kaldı ve 2 sini transfer etti o da tuttu o kadar başarılı bir kişi ki kendisi bana senin hamile kalmanı sağladım mı sağladım dedi ilk kez tüp bebek yaptırdığım için genetik testten haberim yoktu ve kendisinde 35 yaş üstü bir hastaya bunu söylemedi bebeğimin 11 haftalıktı kalbi durdu sebebi merak edip analize gönderdiğimde trizomi 21 geldi meğerse genetikte görülebiliyormuş kürtaj oldum rahmim yapıştı dediki rahim yapışıklığının açılması lazım ameliyat edelim 1 yıl kendime gelemedim hem zaman kaybettim hem maddi olarak çok kayıptı sordum neden söylemediniz genetiği diye ilk denemeydi dedi yani ilki sonu yok ben hala 42 deyim sağlıklı embriyo bulmaya çalışıyorum bu adama asla hakkımı helal etmiyorum kimsenin de gitmesini tavsiye etmiyorum siz güzel sonuç almışsınız eksisi artısından fazla umarım her şey gönlünüzce olur![]()
Çok teşekkür ederim sizin adınıza sevindim benden bunların hiçbirini istemedi şu an Ankara'dayım onlar yaptılar bütün testlerimi yani inşallah mutlu haberinizi alacağım daha dikkatli davranıyor belli kiVe sağlık ocağına başka kuruluşlara kan aldırmaya rahim filmi falan çektirmeye gittiğimde reçete de Bülent Hoca’nın adını gören herkes çok iyi bir doktora denk gelmişsin diye söylediler hatta bir tane hemşire dedi ki size dedi yardımcı olmak isterdim birine yönlendirmek isterdim ama siz zaten en iyi doktoru bulmuşsunuz dedi yani birkaç yerden bu şeyi duydum farklı farklı gittiğim yerlerden sizin acı deneyiminiz için çok üzgünüm
Umarım sizde en kısa zamanda bu uğraşlarınızın karşılığını alırsınız Rabbim kucağınızı sağlıklı tatlı bir bebek ile doldurur inşallahÇok teşekkür ederim sizin adınıza sevindim benden bunların hiçbirini istemedi şu an Ankara'dayım onlar yaptılar bütün testlerimi yani inşallah mutlu haberinizi alacağım daha dikkatli davranıyor belli ki![]()
Benzer şeyleri yaşadım kendisinde. Tonlarca para verip üstten üstten boş konuşmalarıyla oyalayıp yok yere rahim düzeltme ameliyatı yaptı hiç gerek yokmuş sonrasında gittiğim doktorlar söyledi. Bende hakkımı helal etmiyorum..Merhaba benim ilk denemem bu doktorda oldu 38 yaşımda, gittim 42 deyim hala uğraşıyorum 8 yumrta toplandı son güne 3 kaldı ve 2 sini transfer etti o da tuttu o kadar başarılı bir kişi ki kendisi bana senin hamile kalmanı sağladım mı sağladım dedi ilk kez tüp bebek yaptırdığım için genetik testten haberim yoktu ve kendisinde 35 yaş üstü bir hastaya bunu söylemedi bebeğimin 11 haftalıktı kalbi durdu sebebi merak edip analize gönderdiğimde trizomi 21 geldi meğerse genetikte görülebiliyormuş kürtaj oldum rahmim yapıştı dediki rahim yapışıklığının açılması lazım ameliyat edelim 1 yıl kendime gelemedim hem zaman kaybettim hem maddi olarak çok kayıptı sordum neden söylemediniz genetiği diye ilk denemeydi dedi yani ilki sonu yok ben hala 42 deyim sağlıklı embriyo bulmaya çalışıyorum bu adama asla hakkımı helal etmiyorum kimsenin de gitmesini tavsiye etmiyorum siz güzel sonuç almışsınız eksisi artısından fazla umarım her şey gönlünüzce olur![]()
Ben şuan acıbademde Volkan noyana gidiyorum kendisinden şu ana kadar memnun kaldım. Özellikle ilaç politikaları çok hoşuma gitti. Her randevuya gittiğinde ne kadar lazımsa o kadar reçete ediyo. Benim elimde hiç ilaç kalmadı mesela hepsi kullanıldı. Ben bazı kişilerde görüyorum ellerinde baya ilaç kalıyor bu ilaçlar dünya bi para öyle hadi fazladan olsun diye alınacak şeyler değil. Ha tabi daha sürecim tamamlanmadı 5. Günde embriyolarım donduruldu 2 adet görümce transferim planlanacak çünkü ohss sendromu oldum opudan sonraAdana da tüp bebek yaptıranlar var mı doktor önerisinde bulunursanız sevinirim