Adana da yasayan KK üyeleri haydi burada toplanıp tanışalım ve sonra da buluşalım:)

Selam hemşehrilerim..

Bende adanadayım..Evli-mutlu-Bebişliyim :))
Tam aradığım şey buradaymış..ben görememişim...
hep Adana sayfasına giriyordum ama hareket yoktu o sayfada..meğer Adananın güzelleri buraya kaçmış:))

sayfayı korkarak açtım buluşma geçmiş korkusuyla abimin dügünü vardı son birhaftadır siteye girememiştim bile neyse c.tesi görüşmek üzere

daylight bosuna korkmussun canım bız bu bulusmayı aylardır ayarlamaya calısıyoruz bır turlu gerceklestıremedık:)))Ama az kaldı bu hafta sonu herkes orada olacak dıye tahmın edıyorum.

selam kızlarr buluşuyor muyuz
ne güzelll
kızlar ben gelmeye çalışacam çok olağanüstü bir aksilik olmazsa gelecem
ama oğlumu getirmeyecem ben
onu getirirsem rahat rahat oturamam
hadi görüşmek üzere..

Son düzenleme:
arkadaşlar ben gelemiyorum , kardeşim bu yıl üniversite kazandı cmt günü konya'ya gidecek , bu sebeple ailemle birlikte olmam gerek , çok da heveslenmiştim aslında buluşmaya ama napalım , bir sonrakine artık ....

Hanımlar sayımız belli mi? ben işten çıkıp geleceğim öğlen, iptal olma durumu vs. var mı? ya ben kimseyi tanımıyorum herkes birbirini tanıyor gibi sanki ? her neyse görüşmek üzere

ayy ne guzel yaaa... boyle adani kadinlar bulusuyormusunuz yoksa ilk defami yapacaksiniz bunu??

yaa ben adanali degilim ama esim erzinli ve bu yazda sik sik adanadaydim, gercekten cok isindim adanaya ve ayrica gelinligimide adanada aldim herkes hayran kaldii:)))) bu yuzden adanayi seviyorum..:))

keske benimde boyle bi imkanim olsaydi katilmayi cok isterdim... size iyi eglenceler ve bol bol sohpetler.. bulustugunuzda buraya yazmayi sakin unutmayin, keyifle okuyacam

Arkadaşlarr bende adanalıyımm
bENDE GELMEYİİ ÇOKK İSTERDİMM AMAA KIZKARDEŞİMİİ DÜN VERDİKK HAFTA SONUDA TATLIMIZZ VARR
DAHA ÖNCE 1 KEZ KATILMIŞTIM ADANA BULUŞMASINAAA ÇOKK GÜZEL OLUYORRR

burda yazıyor canım

Sultişim tesekkur ederim canım yardımların için:)Yarın arayayım senı canım bu arada cok ıhmal ettım senı de ya

eren2010 ve karabıber gelemeyecek olmanıza gercekten uzuldumNeyse Insallah yarın kı bulusmadan sonra yıne sık sık ayarlarız da bulusuruz umarım.
Evrenim biz Adanalılar cok sıcak ınsanlarız gercekten Insallah baska bulusmalarda aramızda olursun:)

Kızlar yarın kesın gelecek olanlar ve burayı okuyanlar not yazsın lutfennn:)

ad3s herhangı bır degısıklık yok yarın ben mono da olacagım.Kımse gelemezse bıle kahvemı ıcer kalkarın ne yapım:))

Çok teşekkür ederim arkadaşlar hepinize.İnanılmaz güzel bir gündü benim için.
En azından gelemıyoruz dıye belırtebılırdınız.Bundan sonra ben hıcbır bulusma aktıvıtesı ıle ılgılenmeyecegım.
Avukat01 uzulmene gerek yok cunku kımse gelmedı.Benım gıbı bır enayı dısında

Bir gün öncesinde değil 2 3 öncesinden teyit edilmeliydi. Aramızda çalışanlar vs var bende dahil.
Bu bizim kabahatimiz olmamalı bence.

Bir gün öncesinde değil 2 3 öncesinden teyit edilmeliydi. Aramızda çalışanlar vs var bende dahil.
Bu bizim kabahatimiz olmamalı bence.

nazarboncug arkadaşımız herşeyiçok güzel ayarladı.defalarca duyurusunu yaptı.arkadaşların çoğu ben gelicem bende gelicem orda olucam cumartesi ordayım gibi kesin konuştular.bende dahil gelicem dedim gitmedim.ben mersindeyim zaten mersinden gecektim buluşmaya 1 hafta önce evimi boyatmıştım temizlik filan bitmişti giderim diye düşündüm ama hastalandım ateş halsizlik gelemedim.üzüldüm şimi herkes orda tanışmıştır muhabbet ediyordur ne güzel ben kaçırdım diye.kimsenin gitmemişolmasına bende çok şaşırdım.nazarboncugun serzenişte bulunmasını anlıyorum.çoğu kişi kesin geliyorum deyip kimse gelmeyince bende olsam aynı tepkiyi verirdim.

Aslında bunun gibi aktivite en az 2 hafta önce üyelere duyurulmalı ben bugün gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…