Adana ikamet eden yada marsa kadın doğuma yolu düşen arkadaşlar bakabilir mi

Beynel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
1.747
376
Özel hastahanenin para tuzağından başka bişey olmadığını anlamak geç oldu ama anladım marsa da Önerebileceğiniz doktor var mı acaba

Gül hanımı duydum kuzenim de önerdi
Gittiğim doktorda tanınmış bir isim Emel hanım ama eşimin probleminden dolayı benimle ilgilenmedi bile direk tüp bebek dedi
Tahlil sonuçlarım temiz doktor demese bile sonuçları karşılaştırınca az çok neyin yüksek neyin az olduğunu görebiliyorsunuz ultrason cihazını doğru düzgün gezdirmedi bile yumurtalıkların Temiz dedi rahim filmi çekildim çukomed te oda temiz bana sende de Problem var tüp bebek deyip geri çekilmesi bana anlattı özelin ne olduğunu gül hanıma gitsem yine uğraşmaz çünkü eşim Sperm sayısı düşük ve o sayı ile çocuk olması imkansız değil ama onun gibi birşey dedi ben başka sebepten dolayı gitmek istiyorum ve devlet Hastahanesinde çalışan doktorlar genelleme yapmak istemiyorum ama çoğu özel hastahaneden daha çok ilgileniyor yengemin biri özelde biri marsa da doktorları masada ki doktor özelden daha çok ilgili bir çok yorum okudum memnun olduğunu bildiren

Yorumunuz için teşekkür ederim gül hanımı düşündüm ama gül hanıma yani özele gidecek kadar önemli bir mesele olduğunu sanmıyorum