Adana Kadın Doğum Doktoru Ve Hastane Önerileri

cntt

Guru
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2012
69
89
288
Kızlar merhaba,

Sanırım her yıl bu konu açılmış fakat yakın tarihte Adana’ya dair böyle bir konu bulamadım. Geçmiş yıllarda bu konuda tavsiyeler olmuş ama doktorlar da aynı doktorlar değil.

Birkaç hastane ve farklı doktor deneyimim oldu ama bir türlü kendimi rahat hissedebileğim bir doktora rastlamadım.

Özellikle doğum yapıp doktordan ve hastaneden memnun kalan tecrübeli annelere soruyorum tavsiyeleriniz neler?

konuyu bende merakla bekliyorum.
ben kimlere gitmemeli konusu anlatayım:) nursel arslanhan a gitmemeli. çok hoş kadın ama koştu koştur bi muayene süreciniz oluyor. ne soracağınızı şaşırıyor hiç birşey konuşmadan muayene bitiyor.
turan çetine gitmemeli. hamile kalabildiğim ve henuz 6 aylık evli iken gittiğim halde hiç aşılama falan konuşmadan bana tüp bebek programı çizdi. tahliller istedi insanın moralini bozuyor kendini hastalıklı hissediyorsun.

1 senedir kime gitmeli konusunda hala bi çözüm bulabilmiş değilim. araştırmaya devam ediyorum.

konuyu bende merakla bekliyorum.
ben kimlere gitmemeli konusu anlatayım:) nursel arslanhan a gitmemeli. çok hoş kadın ama koştu koştur bi muayene süreciniz oluyor. ne soracağınızı şaşırıyor hiç birşey konuşmadan muayene bitiyor.
turan çetine gitmemeli. hamile kalabildiğim ve henuz 6 aylık evli iken gittiğim halde hiç aşılama falan konuşmadan bana tüp bebek programı çizdi. tahliller istedi insanın moralini bozuyor kendini hastalıklı hissediyorsun.

1 senedir kime gitmeli konusunda hala bi çözüm bulabilmiş değilim. araştırmaya devam ediyorum.

Epeydir bakamadığım için yeni görüyorum mesajınızı.
Ben Nursel Hanım’ıduydum ama gitmedim. Hicran Hanım’a gittim ama memnun kalmadım. Şimdi metro hastanesi Ferhat Bey’e gideceğim bakalım.

Ortadoğu hast. Ayten hanım
Adana hast.muzaffer bey
altınkoza hast. Ersin bey

Ben guzel yalı hastanesi celal Ardic a gidiyorum daha yolun basindayiz ama simdilik memnunum

hanımlar bende genel kontrol için cmt günü medline Eray beye gittim. memnun kaldım. detaylı her şeyi izah etti. verdiği ilaçları neden verdiğini anlattı. hastalıklara, hastalara bakış açısını sevdim. pozitif bir doktor. bundan sonra ona gitmeyi düşünüyorum. aklınızda olsun sizinde.

Back
X