Adana kadın doğum doktoru??

Ben biraz araştırma yaptım hatta randevu da aldım medikalpark da Dr burucu Yücesoy kose gidenler memnun bakalım bende gideceğim
Benim arkadaşım burcu da doğum yaptı. Doğum sonrası bakımı çok kötüydü hiç ilgilenmediler arkadaşımın kan değerleri düştüğü için yeniden ameliyata aldılar

Maalesef cinsiyetlerde bile sürekli yanılıyor önermem
Benim arkadaşım burcu da doğum yaptı. Doğum sonrası bakımı çok kötüydü hiç ilgilenmediler arkadaşımın kan değerleri düştüğü için yeniden ameliyata aldılar
Cinsiyetten vs yanılması sorun değil riskli gebeligimi yönetmesi benim için önemli olan ben orada doğum yaparmiyin yapmazmiyim.bilemem daha sussam tanesi doğuma kadar olan süreç benim için önemli bakalım beğenmezsem farklı Dr giderim sizin onerdiginize

Cinsiyetten vs yanılması sorun değil riskli gebeligimi yönetmesi benim için önemli olan ben orada doğum yaparmiyin yapmazmiyim.bilemem daha sussam tanesi doğuma kadar olan süreç benim için önemli bakalım beğenmezsem farklı Dr giderim sizin onerdiginize
Evet bencede bir daha değerlendirin hiç iyi yorumlar almadım burcu dr ile ilgili

Riskli gebelik geçiren biri olarak ben memnun kalmadım 18. Haftada pınar hocaya gittim iyi ki de öyle yaptım Cinsiyet de sürekli yanılan bi Dr ne kadar diğer konulardan emin olabilir ki

Back
X