Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu doktorlar hangi hastanedeSevgi sarı demir ve nursel aslanhan arasında kaldım bilgi verebilecek olan var mı
MedlineBu doktorlar hangi hastanede
Onları bilmiyorum benim doktorum seyhan başkent Selçuk yetkinel çok memnunumSevgi sarı demir ve nursel aslanhan arasında kaldım bilgi verebilecek olan var mı
Başka önerebileceğiniz hastane var mıMedline biraz paracı bir hastane diye biliyorum ben
Malesef yok Medline bir kaç kere gitmek zorunda kaldım ordan biliyorum onuBaşka önerebileceğiniz hastane var
Ben biraz araştırma yaptım hatta randevu da aldım medikalpark da Dr burucu Yücesoy kose gidenler memnun bakalım bende gideceğimBaşka önerebileceğiniz hastane var mı
Benim arkadaşım burcu da doğum yaptı. Doğum sonrası bakımı çok kötüydü hiç ilgilenmediler arkadaşımın kan değerleri düştüğü için yeniden ameliyata aldılarBen biraz araştırma yaptım hatta randevu da aldım medikalpark da Dr burucu Yücesoy kose gidenler memnun bakalım bende gideceğim
Bunları bilmiyorum bakan olursa fikir açısında suan Seyhan medicalpark da Dr Hesna pınar Tuncer aşırı memnun kaldıkSevgi sarı demir ve nursel aslanhan arasında kaldım bilgi verebilecek olan var mı
Maalesef cinsiyetlerde bile sürekli yanılıyor önermemBen biraz araştırma yaptım hatta randevu da aldım medikalpark da Dr burucu Yücesoy kose gidenler memnun bakalım bende gideceğim
Maalesef cinsiyetlerde bile sürekli yanılıyor önermem
Cinsiyetten vs yanılması sorun değil riskli gebeligimi yönetmesi benim için önemli olan ben orada doğum yaparmiyin yapmazmiyim.bilemem daha sussam tanesi doğuma kadar olan süreç benim için önemli bakalım beğenmezsem farklı Dr giderim sizin onerdiginizeBenim arkadaşım burcu da doğum yaptı. Doğum sonrası bakımı çok kötüydü hiç ilgilenmediler arkadaşımın kan değerleri düştüğü için yeniden ameliyata aldılar
Evet bencede bir daha değerlendirin hiç iyi yorumlar almadım burcu dr ile ilgiliCinsiyetten vs yanılması sorun değil riskli gebeligimi yönetmesi benim için önemli olan ben orada doğum yaparmiyin yapmazmiyim.bilemem daha sussam tanesi doğuma kadar olan süreç benim için önemli bakalım beğenmezsem farklı Dr giderim sizin onerdiginize
Merhaba ne için gidiyorsun canimOnları bilmiyorum benim doktorum seyhan başkent Selçuk yetkinel çok memnunum
Riskli gebelik geçiren biri olarak ben memnun kalmadım 18. Haftada pınar hocaya gittim iyi ki de öyle yaptım Cinsiyet de sürekli yanılan bi Dr ne kadar diğer konulardan emin olabilir kiCinsiyetten vs yanılması sorun değil riskli gebeligimi yönetmesi benim için önemli olan ben orada doğum yaparmiyin yapmazmiyim.bilemem daha sussam tanesi doğuma kadar olan süreç benim için önemli bakalım beğenmezsem farklı Dr giderim sizin onerdiginize
Gebeyim canım hem hastane hem de doktorum donanımlı zaten köklü bir hastane bir çok doktor ve hastane gezmiş biri olarak söylüyorumMerhaba ne için gidiyorsun canim
Katılıyorum size ayrıca kapısında saatlerce bekletiyor özelin bir manası varRiskli gebelik geçiren biri olarak ben memnun kalmadım 18. Haftada pınar hocaya gittim iyi ki de öyle yaptım Cinsiyet de sürekli yanılan bi Dr ne kadar diğer konulardan emin olabilir ki
Aynen öyleKatılıyorum size ayrıca kapısında saatlerce bekletiyor özelin bir manası var
Bende gittim düşük lerim vardı iyi biriydi ama yinede çözüm olmadıGebeyim canım hem hastane hem de doktorum donanımlı zaten köklü bir hastane bir çok doktor ve hastane gezmiş biri olarak söylüyorum