Adana medline da tüp bebek tedavisi

Bende Adana ya gelmeyi düşünüyorum acıbadem medline başkent arasında kararsız kaldım hangisi iyi acaba doktor ne önerirsiniz
Acıbadem Medline arasi kararsız kaldım ama medline dr feza burak çok araştırdım tüp bebek üzerine okumuş çok güzel yorumlar okudum Medline da basliyacagim

Bende Adana ya gelmeyi düşünüyorum acıbadem medline başkent arasında kararsız kaldım hangisi iyi acaba doktor ne önerirsiniz
merhaba acı badem hastanesini düşünüyorsanız bülent haydardedeoğlu orayla çalışıyor ama muayenesi ayrı çok iyi bir dr bende ona ilk muayene oldum test sonuçlarini bekliyorum tedaviye başlicaz medlain düşünüyorsanız da feza hoca

Medline az kafama yattı teyzemler çok yakın oturuyor mersin den sürekli git gelde yapmam diye düşünüyorum bilemedim
feza hoca da çok iyi hastaya yaklaşımı olsun bilgisi olsun ilk feza hoca ile görüştüm ama bülent hoca ile devam etmeye karar verdik. rabbim yardımcımız olsun inşallah işimizi kolaylastirsin 🙏🤲

Bana başkent Erhan hocayı tavsiye ettiler tavsiye üzerine gittik şimdilik hastaneden hemşireler den doktorumuzdan memnunuz inşallah hayirla olumlu sonuçlanır..

merhaba acı badem hastanesini düşünüyorsanız bülent haydardedeoğlu orayla çalışıyor ama muayenesi ayrı çok iyi bir dr bende ona ilk muayene oldum test sonuçlarini bekliyorum tedaviye başlicaz medlain düşünüyorsanız da feza hoca
Çok teşekkür ederim vermiş olduğunuz bilgiler için feza hoca ya gideceğim Alllah izin verirse bı kaç güne kadar

İlk tüp bebek denemem 5 yıl önce Adana Acıbademdeydi. Bu yıl da Başkent'e gittim. Tavsiye üzerine Pınar hanımı tercih ettik. İyiki gitmişiz. Keşke daha önce Başkent'i tercih etseymişiz dedik. Kurum olarak süper. Her şey bir düzen içinde. Kendimi hep iyi hissettim. Maddi manevî her anlamda tavsiye ederim. Şükürler olsun10 yıl sonra güzel haberi aldık. İnşallah herkesin gönlüne göre olur.

Ben doktor Feza Burak la başladım. Dün rahim filmi çekildi. Şimdi adetimi bekliyoruz süreç başlıcakkk🌺🌺öneriyorum doktor müthiş. Medlinee

Canım tekrar merhaba Bülent beyin muayene ücreti ne kadar ve sence nasıl bir doktor bende tedaviye başlacağım

Canım tekrar merhaba Bülent beyin muayene ücreti ne kadar ve sence nasıl bir doktor bende tedaviye başlacağım
merhaba cnm ben çok memnunum kaldım ılımlı ve çok bilgili 750 TL ücreti 4 boyutlu usg ile jinekolojik muayene ediyor olumlu olumsuz en ufak bir sorunu bile üzmeden anlaya bilecegimiz şekilde anlatıyor çözüm üretmeye çalışıyor istersen netten de araştırma yapa bilirsin hakkındaki yorumları göre bilirsin.

Back
X