Ben medlina düşünenler için genel anlatıyım.lİlk görüşme ücretsiz yapılıyor zaten.herhangi bir zamanda gidebilirsiniz.O zamana kadar yapılan tetkiklerinizi inceliyor neler yapılcagını,süreci anlatıyor (bizimki sebepsiz infertilite). Maddi giderleri söylüyor sekreteri, Sonra yaptırmaya karar verirseniz adetin 2.günü başlayalim diyorlar.yolluyorlar sizi.direk tedaviye başlamıyor.Ki ben reglin 2.günü gitmiştim kayip oldu 1 ayım.Feza hoca bilgili iyi bir doktor,çalışanlar iyiler.Bende araştirarak gittim medline kafama yatmiştı zaten. Bana göre olumsuz şeyleri söyleyim Feza hocaya soru sormazsaniz pek bisey anlatmıyor,ama soru sorarsanız cok güzel detaylı anlatıyor.Ama ilk defa yaptıran biriside ne sormasi gerekir bilmiyorki keşke kendisi anlatsa.Birde randevulara geç geliyor bazen 1 saat bekletiyor.Diğer olumsuz şeyde medline özel hastane anladık ama çok paracı.Sürekli ekstra ekstra biseyler çıkarıyolar.O ilk göstedikleri gider listesinin üstünde hesaplayın herşeyi yani.zaten kişinin sebebine görede tedavi şekli degiştiginden parada degişir ama onlar ne derse siz üstünde düşünün.(20 bin tl harcadim ben bu arada)