Adana-Mersin meme küçültme ameliyatı olan var mı?

Biben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2018
117
46
98
Adana yada Mersinde meme küçültme ameliyatı olan var mı? Doktorunuz kimdi? Süreç nasıldı? Memnun kaldınız mı? Hamilelikler ve emzirmeler sonrası göğüslerim hem büyüdü hem sarktı. Bel boyun ağrısı yapmaya başladı (kimisine saçma geliyor ama yaşayanlar bilir bu durumu) duruşum bozuluyor artık. Emzirme sürecim bitince yaptırmak istiyorum. Şu an araştırma halindeyim

Adana yada Mersinde meme küçültme ameliyatı olan var mı? Doktorunuz kimdi? Süreç nasıldı? Memnun kaldınız mı? Hamilelikler ve emzirmeler sonrası göğüslerim hem büyüdü hem sarktı. Bel boyun ağrısı yapmaya başladı (kimisine saçma geliyor ama yaşayanlar bilir bu durumu) duruşum bozuluyor artık. Emzirme sürecim bitince yaptırmak istiyorum. Şu an araştırma halindeyim
Mersin de ben yaptırdım. IMC hastanesi Mustafa Kemal Aksoya. Çok memnun kaldım tek seferde nokta atışı yaptı. Oldukça konforlu bi ameliyat oldu çok aşırı ağrım sızım olmadı. Bi de Mustafa hoca her şeyi adım adım anlattı gereksiz teferruatla yormadı ne bilgi verirken ne de ameliyat ederken, hep sakin ve profesyoneldi. Açıkçası yine yaptırsam yine ona giderim.

Back