Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar pcos insülin direnci ve troid var. 2 sene içinde 2 düşük yaptım. Tayfun Çok mu Bülent Haydardedeoğlu arasinda kararsizim fikirlerinizi tecrübelerinizi beklerim.
Merhaba arkadaşlar pcos insülin direnci ve troid var. 2 sene içinde 2 düşük yaptım. Tayfun Çok mu Bülent Haydardedeoğlu arasinda kararsizim fikirlerinizi tecrübelerinizi beklerim.
Tayfun çok . Tekrarlayan gebelık doktoru . Bende gidecem valla 3 oldu benmde . Bülent beye gittim 2. De . Pıhtılasma cıktı sınra verdıgı corasprin sanırım yeterlı gelmedı yine kalbi durdu . Bu defa ona gitcm cok dıyorlar