• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana ve mersin tüp bebek ilaç yardımı kızlar

Merhaba. Bende estrofem 1 kutu, Duphaston 1 kutu ve 1 kutu dan biraz fazla Oksapar var. İsteyen olursa Çarşamba Mersin’e gideceğim orada verebilirim.
Mrb ben 20haftalık gebeyim doktor doğuma kadar oksapar 0.4 kullanmam gerektiğini söyledi sigortam olmadığı için devlet karşılamıyor kargoyla yollarsanız karşı ödemeli alabilirim

Merhaba Adana’da elinde meiofert yada menopor bir kutu olan var mı acaba acil

Arkadaşlar merhaba
Daha önce 2 tüp 2 aşılama yaptim maalesef negatif oldu şimdi tekrar başlayacağım fakat havuz yöntemi yapılacak yumurta az amh düşük. Malum tüp bebek tedavisi ve ilaçlar zorluyor maddi olarak üç kez opu yapılacak havuzda Bi kaç güne başlanacak adet bekliyorum. Elinde artan ilaç, artık ihtiyacı olmayan ve paylaşmak isteyen olur diye açıyorum. Gonal f, cetrotide, menopor, ovitrelle vs olan ve vermek isteyen olursa çok sevinirim. Adana ve Mersin direkt elden alabilirim Adana da oturuyorum. Teşekkür ediyorum şimdiden 🙏
Merhaba hala ilaç arayışımda mısınız? Adana'dayım,Gonal f Ovitrelle Meriofert var elimde,verebilirim

Back
X