Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de.Vallahi canm hangisi en iyisi bilmiyorum ama ben Kışla başkentte tedavi görüyorum.
peki bu kisla baskent ozel mi devlet mi biz baska sehirdeyozde ve yeni evliyiz..devlette bazi sartlar varmis 24 yas 1 yil evlilik vs gibi...ucret ne kdrBen de.
Biz rapor çıkarttık 3 bine geldi sorun erkek kaynaklı.peki bu kisla baskent ozel mi devlet mi biz baska sehirdeyozde ve yeni evliyiz..devlette bazi sartlar varmis 24 yas 1 yil evlilik vs gibi...ucret ne kdr
Drun kim canm?Kaçıncı tedavin?Allah emeklerimizi araya vermesin inşallah..Ben de.
İlk tedavi Esra hanım canım. 2 hafta sürdü toplam haftaya da transfer taze embriyo. Bakalm inşallah. Ama Esra hanım gerçekten iletişim konusunda çok zayıf. Bilgi açısından iyi bi doktor belki ama tavsiye etmem.Drun kim canm?Kaçıncı tedavin?Allah emeklerimizi araya vermesin inşallah..
Benim drum da Esra hanm canm.Çok iyi bir dr olduğunu duymuştum daha önce ama iletişim konusunda daha çok hemşireyle irtibat kuruyoruz.İnşallah güzel sonuçlar alırız.İlk tedavi Esra hanım canım. 2 hafta sürdü toplam haftaya da transfer taze embriyo. Bakalm inşallah. Ama Esra hanım gerçekten iletişim konusunda çok zayıf. Bilgi açısından iyi bi doktor belki ama tavsiye etmem.
Mrh senin drun kimdi canm?Allah yavrunu sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin inşallah..Evet baskentib doktorlarinda iletisim sıkıntısi var cunku cok yoğunlar. Ama merkez olarak güvendiğim bir kurum. Tup bebek yapilirken doktora birsey sormaniz gerekmiyor zaten hemsireler genel bilgileri veriuor onemlu olan klinigin laboratuari. Embiryologlarinin isini iyi yapmasi yani ekibin de iyi olmasi gerekli.
Baskentte bunlar var oneririm gebelikten spnra baska ilgili doktora gecebilirsin.
İnşallah tabiki. Benim taze transfer olacak ya ona taktım bi de. Neden bu kadar kısa sürüyor dyeBenim drum da Esra hanm canm.Çok iyi bir dr olduğunu duymuştum daha önce ama iletişim konusunda daha çok hemşireyle irtibat kuruyoruz.İnşallah güzel sonuçlar alırız.
Mrh senin drun kimdi canm?Allah yavrunu sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin inşallah..
Taze transfer öyle canm.Kısa sürüyor. Esra hoca çok iyi bir dr.İnşallah güzel sonuçlar alırız.İnşallah tabiki. Benim taze transfer olacak ya ona taktım bi de. Neden bu kadar kısa sürüyor dye
Slm cnm nasilsin tedavide misin yoksa seni görünce eski günler geldi aklımaTaze transfer öyle canm.Kısa sürüyor. Esra hoca çok iyi bir dr.İnşallah güzel sonuçlar alırız.
Tayfun bey çok iyi bir Dr gebelik takibimi bile ona yaptırdım başka şehirde olmamıza rağmen çok memnun kaldım size de hayırlı doğumlarEvet baskentib doktorlarinda iletisim sıkıntısi var cunku cok yoğunlar. Ama merkez olarak güvendiğim bir kurum. Tup bebek yapilirken doktora birsey sormaniz gerekmiyor zaten hemsireler genel bilgileri veriuor onemlu olan klinigin laboratuari. Embiryologlarinin isini iyi yapmasi yani ekibin de iyi olmasi gerekli.
Baskentte bunlar var oneririm gebelikten spnra baska ilgili doktora gecebilirsin.
Canim ya çok sevindim seni gördüğüme.Aynen benim de aklıma eski günler geldi.Maşallah canım sen kavuştun ikizlerine.Nasillar canm yoruluyorlar mı?Ama çok güzel bir duygudur eminim. Ben yine başladım canm tedavideyim. Kismetse bu ayki reglimle dondurulmuş transferine hazırlanacağım.Tahminimce transfer ayin sonunu bulur.İnşallah bu defa güzel bir şekilde bitiririz..Slm cnm nasilsin tedavide misin yoksa seni görünce eski günler geldi aklıma
Tayfun bey çok iyi bir Dr gebelik takibimi bile ona yaptırdım başka şehirde olmamıza rağmen çok memnun kaldım size de hayırlı doğumlar