Adana Tup Bebek Merkezi En Kalitelisi???

devlette suan yaptiramayiz yasim tutmuyor..o yuzden ozelde acibademi onerirmsnz..

Canim ya çok sevindim seni gördüğüme.Aynen benim de aklıma eski günler geldi.Maşallah canım sen kavuştun ikizlerine.Nasillar canm yoruluyorlar mı?Ama çok güzel bir duygudur eminim. Ben yine başladım canm tedavideyim. Kismetse bu ayki reglimle dondurulmuş transferine hazırlanacağım.Tahminimce transfer ayin sonunu bulur.İnşallah bu defa güzel bir şekilde bitiririz..
Aynen cnm çok güzel bir duygu bir o kadar da yorucu çok şükür 9.5 aylık oldular nerdeyse teyzesi çok sevindim yeni yıl inşallah sanada bebiş bebislerini getirsin inşallah rabbim gönlüne göre versin inşallah bu sefer sağlıkla devam edecek cnm hamileliligin biliyorsun bende kolay elde etmedim kuzularimi seninde bu tedavinin sana şans getirmesini diliyorum cnm kendine iyi bak güzel haberlerini okurum inşallah burdan

Aynen cnm çok güzel bir duygu bir o kadar da yorucu çok şükür 9.5 aylık oldular nerdeyse teyzesi çok sevindim yeni yıl inşallah sanada bebiş bebislerini getirsin inşallah rabbim gönlüne göre versin inşallah bu sefer sağlıkla devam edecek cnm hamileliligin biliyorsun bende kolay elde etmedim kuzularimi seninde bu tedavinin sana şans getirmesini diliyorum cnm kendine iyi bak güzel haberlerini okurum inşallah burdan
Çok teşekkür ederim canm. İnşallah ben de burdan ben de hamileyim diyebilirim.Maşallah kuzulara sağlıkla büyüsünler inşallah.Evet sen de mücadele vermiştin canm bir umut kaynağım da sensin..

Back
X