Adana veya Osmaniye'de Düğün Fotoğrafçısı arıyorum. Bu benim en önemsediğim konu!

She_ydosh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2013
28
0
86
Denizli
Selam kızlar,

13 Ekim 2013, Osmaniye.

Düğün bilgim kısaca böyle. :) Ben Denizlili'yim ve nişanlımın memleketi olan Osmaniye'de gezme ve ziyaret amacı dışında hiç bulunmadım. Nerede ne var bilmem. Şehrin yabancısıyım.

Öte yandan düğünümle ilgili en önem verdiğim şey, fotoğraf! Her şey sıradan olabilir, birçok şeyden ödün verebilirim ama müthiş fotoğraflarım olsun istiyorum. Çünkü -kısmet olur da o günleri yaşarsam- torunlarıma kadar gösterebileceğim tek şey fotoğraflar. Profesyonel ve işini seven biri olmalı benim fotoğrafçım. Biraz sohbetle beni tanımalı, tarzımı anlamalı ve yaratıcı olmalı. Turist fotoğrafı gibi poz verdiğimiz belli olmamalı mesela. Hafif salaş, biraz eğlenceli, çok az da romantik; ama doğal fotoğrafların hayalini kuruyorum. Çok mu şey istiyorum? :)

Evet, çok şey istiyorum. Çünkü -sadece internetten araştırabildiğimi düşünürsek- Osmaniye'de böyle bir fotoğrafçı bulamadım. Adana'da birkaç isim var, ama yine de bir şeyler eksik sanki. Oysa ben Adana'dan pek bi' umutluydum.

Demem o ki kızlar, fotoğraf konusunda aşırı huysuz bu gelin adayının size ihtiyacı var. Sıradışı ama anlamlı dış mekan fotoğrafları çekecek bi profesyonele ihtiyacım var.

Hadi bi' el atıverin şu duruma. :)

Canım merhabalar yine ben :)) önce sen benim evlilik endişesi konuma el atmıştın şimdi de ben sana yardımcı olmaya çalışayım bende senin gibi fotoğrafı çok önemsiyorum ayrıca da Mersin de oturuyorum baya bi araştırma yaptım Mersindeki diğer fotoğrafçılara göre fiyat olarak daha uygun ayrıca da istediğim gibi bi fotoğrafçı buldum sanırım yarın muhtemelen anlaşacağız memnun kalacağımı da düşünüyorum..Mersin osmaniye yakın olduğu için fikir vereyim dedim fotoğrafçı adı vermek reklam olmuyor sanırım konularında daha önce verenleri görmüştüm çünkü..Facebooktan bakabilirsin Serkan Öztaş ismi :) tam istediğimiz gibi fotoğrafçılar çok var ama hepsi istanbulda malesef..Sevgiler canım :))

Son düzenleme:

Heeey, bayıldım! Gerçekten ağzım açık kaldı, müthiş fotoğraflar bunlar. Resmen şifa niyetine. :) Sana ne kadar teşekkür etsem az, kendisiyle hemen bağlantı kuracağım.

Olursa da sana bir sürüüüüü dua edeceğim! :)

Çok teşekkür ederim. :)

merhabalar bende osmaniyede oturuyorum
benim arkadaşım murat anıl var istersen onu tavsiye edebilirim çok iyi fotoğraflar çeker zaten foto eğitimi de veriyor
bi de erkek değil bayan olsun dersen çok tecrübeli bir isim daha var meltem şire
ikisini de netten bulabilirsin

https://www.facebook.com/pages/Murat-Anıl-.........../168812903242733?fref=ts

https://www.facebook.com/pages/Meltem-Şire-.........../272873452760353

ikiside işinin ehli insanlar hem osmaniyede olacak madem düğünün burayı iyi bilen insanlar olsun

Ne demek canım rica ederim çok çok sevindim beğendiğine içine sinen bişeye vesile olabilirsem ne mutlu :)) biz anlaştık salı günü bakalım inşallah fotoğraf çekiminde çok eğleneceğiz senin de herşey gönlünce olsun tatlım

biyologizem serkan öztaş dış çekim konusunda kendı mi öneride bulunuyor yoksa mekanı siz mi belirliyorsunuz ?sakıncası yoksa ücret olarak ne kadara anlaştınız ? benimde düğünüm mersinde olacak önerebileceğin başka fotoğrafçı ve organizasyon şirketi var mı ?

Adana da doğum ve özel günlerinizin fotoğrafları çekilir

Adanada doğum ve özel günlerinizin fotoğrafları çekilir

merhaba ben nişan fotoğraflarını meltem şireye cektirdim hiç memnun kalmadım.tavırları konuşması rahatsız edici itici.çekim boyu nişanlımda bende gerildik .düğünde yağmur güçlü yü tercih ettik.çok memnun kaldık.neşeli samimi bir insan.fotoğraflarımızda şahane oldu.

merhaba ben nişan fotoğraflarını meltem şireye cektirdim hiç memnun kalmadım.tavırları konuşması rahatsız edici itici.çekim boyu nişanlımda bende gerildik .düğünde yağmur güçlü yü tercih ettik.çok memnun kaldık.neşeli samimi bir insan.fotoğraflarımızda şahane oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…