- Konu Sahibi siderolites
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooo kızlar kaynatmışız baya:))
-tetanoz aşısı vurulmadım dr.um gerek yok boşver değince işime geldi gerçi sağlık ocağı biraz caz yaptı ama idare ettik işte...
-bnm bebeğimde tüp bebek biliyorsunuz hiçte sezeryan olması gerekli diye birşey yok dr.um cok müsatsin normale desede ben yanasmadım korkuyorum sezeryana karar verdik..doktorlar 5-10 saat normal doğumun basını beklemek istemedi,kleri için mutlaka bi bahane bulurlar zaten...sonuçta sezeryanda 20 dk.da bitiyor işleri...
-odayı bende aldım çilekten eylül kampanyasından yararlandım..flower moddelini seçtim yatak odamada yine çilekteki küçük minyatür beyaz beşiği aldım 6 ay yatar onda anca sonra park yatağa geçerim...oda henüz gelmedi ben arayınca getirecekler ..kızımın odasını boşalttık 2 gün önce boyattık lila rengine hafta sonu ararım artık getirin diye 20günde gelir dediler...
ben heryeri gezmiştim mobilyacılar sitesinde arka tarafta 2 dükkan var yan yana bebekl odası satan ama bana çok pahallı geldi fiyatlarıı..
havucunda kalitesi hoşuma gitmedi acıkcası çilek gayet sağlıklı gözüküyor bakalım kullanısı nasıl olacakk
-diğer eşyalara gelince onlarıda yavas yavas yapmaya başladık şimdilik herşeyden 1 er tane alıyorum ki bi fasıl bitsin yedeklemeye geçecm en son pijama takımı aldım:))
cmt kontrole gidecem bakalım son durumumuz ne zaten 15 günde bir gittiğim için cok fark etmiyor kiloda boyda falan...
öptüm sizi hafta sonu görüsüürüzz..
ya ben hiç olmadım.geç kalmadım inşallah.bizim rıza hocanın hiç umrunda değil zaten.gereksiz der sorsam kesinlikle.önümüzdeki haftadan sonra kontrolüm var o zman sorsam geç mi olur.28. haftaya giriyorum o vakit.
ooo kızlar kaynatmışız baya:))
-tetanoz aşısı vurulmadım dr.um gerek yok boşver değince işime geldi gerçi sağlık ocağı biraz caz yaptı ama idare ettik işte...
-bnm bebeğimde tüp bebek biliyorsunuz hiçte sezeryan olması gerekli diye birşey yok dr.um cok müsatsin normale desede ben yanasmadım korkuyorum sezeryana karar verdik..doktorlar 5-10 saat normal doğumun basını beklemek istemedi,kleri için mutlaka bi bahane bulurlar zaten...sonuçta sezeryanda 20 dk.da bitiyor işleri...
-odayı bende aldım çilekten eylül kampanyasından yararlandım..flower moddelini seçtim yatak odamada yine çilekteki küçük minyatür beyaz beşiği aldım 6 ay yatar onda anca sonra park yatağa geçerim...oda henüz gelmedi ben arayınca getirecekler ..kızımın odasını boşalttık 2 gün önce boyattık lila rengine hafta sonu ararım artık getirin diye 20günde gelir dediler...
ben heryeri gezmiştim mobilyacılar sitesinde arka tarafta 2 dükkan var yan yana bebekl odası satan ama bana çok pahallı geldi fiyatlarıı..
havucunda kalitesi hoşuma gitmedi acıkcası çilek gayet sağlıklı gözüküyor bakalım kullanısı nasıl olacakk
-diğer eşyalara gelince onlarıda yavas yavas yapmaya başladık şimdilik herşeyden 1 er tane alıyorum ki bi fasıl bitsin yedeklemeye geçecm en son pijama takımı aldım:))
cmt kontrole gidecem bakalım son durumumuz ne zaten 15 günde bir gittiğim için cok fark etmiyor kiloda boyda falan...
öptüm sizi hafta sonu görüsüürüzz..
ay bende ekleyeyim dedim resim ekleyemedim odanın fotosunu çekip koyarım olmadı buluşuruz doğumdan önce:)
şimdi şu park yatakları eklemeye çalışayım bakalım akleyebilecek miyim.krem olan 380tl pembe olan 380 tl ama pembenin içinde visko yatak da var.ama benim kremde gözüm çünkü ileride ğolum olursa:))) ona da kullanmak istiyorum.Eki Görüntüle 542515 Eki Görüntüle 542516
yaa bende dertlere düştüm ikinci erkek olursa o da kullansın diye safari diye bir model vardı onu alayım dedim o kadar para veriyoruz iki bebede kullansın diye eşimde dediki yavaş yaa karnındaki doğsun hele bir birinci doğmadan ikincinin derdine düşüyorsun dedi demekki birtek ben değilmişim bencede kremi al ben onu daha çok beğendim, ya buarada neden hemen park yatak alıyorsunuz ben büyüyünce alıcam oyun oynamaya başlayınva 5-6aylıkken felan alırım şimdi yatağında yatsın gerek varmıki şimdiden
canım ben zaten ilk aylar için alacağım bu yatağı.diğeri yatak odası zaten kendi odasında olacak.bu park yatağı da kendi yanımda yatırırken kullanacağım.oyun parkı oluyor çocuk içinde oynuyor deniyor da bence hiç bir çocuk tek başına bir kutunun içinde oynamaz alanlar da aynı şeyi söylüyor zaten.ilk sene bunda yatsın sonra kendi odasına geçsin diyorum.birde bu portatif biz de yazları yaylaya gidiyoruz heryere bir yatak almak istemedim.yazın da orada odama koyarım rahat rahat uyur diye düşündüm.
ilk zamanlar çok sık kalkmak gerekir zaren sezaryen bizi zorlayacak bir de zırt pırt odaya gitmek zor olur diye bunu düşündüm.
benim odamla bebenin odası yanyana kapıları karşılıklı gibi yani benim yatağımla bebeğin yatağının arası 10 adım yok bende direkt odasına koyacağım ama bazıları yanında yatsın diyor annemde odasına koy zaten yakın yerini bilsin diyor ya da pusette yatırırım ilk ay ay çıldırıcam valla ben ilk aylar annemlerde felan kalırsakda pusette yatar diye düşündüm bende alsammı park yatak acaba?
Selam kızlar ben ilk başlarda üniversale gidiyordum Muzaffer şengüle birgün çok şiddetli bir ağrım oldu çok beklettiler beni bende metroya Abdülhakim arısoya gitmeye başladım Çokta memnunum
Bebeğimin yatağını bembeyaz mobilya aldım yatak odama uysun diyehemen yan tarafımada yerleştirdim yataktan kalktığım anda oğlumu göreyim diye
![]()
canımm inan ki bu işlerin bu kadar zor olacağını bilmezdim ben de.çok titzleniyorum çok araştırıyorum en iyisi en kullanışlısı olsun diyorum.ben ilk aylar için bebeğin de senin de rahatın için kendi yanı başında olacak birşeyeri düşün derim.çünkü o kadar da kolay olmaz her gece 7-8 kere uyanıp odasına gitmek.bütün dengen alt üst olur.yanında olsa hemen uzanır emzirir yatırırsın.nefesini hissedersin.valla ben en çok sezaryenden sonra kendi halimi düşündüğüm için yanımda istiyorum.yakınlarımdan tecrübem bu oldu.yataktan kalkmayı bırak doğrulmak bile çok zor oluyor.ameliyat yeri yeniden yeniden acıyor her kalkışta.ana kucağı oturma odasında gündüz heryere taşırsın rahat olur ama gece pek de öyle lmaz.hele bir de 5 aylık olunca kendilerini içinden atıyorlar:)) bizim arkadaşın kızı ve görümcemin kızı öyleydi.sen bi düşün derim
Selam kızlar ben ilk başlarda üniversale gidiyordum Muzaffer şengüle birgün çok şiddetli bir ağrım oldu çok beklettiler beni bende metroya Abdülhakim arısoya gitmeye başladım Çokta memnunum
Bebeğimin yatağını bembeyaz mobilya aldım yatak odama uysun diyehemen yan tarafımada yerleştirdim yataktan kalktığım anda oğlumu göreyim diye
![]()
evet ya zor işler bakalım ne yapıcam bende hiç bilmiyorum, buarada benim işten bir arkadaş başkentte doğum yaptı ebru hanımdı doktoru normal diye ısrar etti ebru hanımda ben normal doğuma girmiyorum demiş,suni sancı ile normal doğum yaptı ve çok fazla dikiş ve kan kaybı olmuş şimdi çok şükür iyi ama çok çektim detayları anlatmayayım korkarsın diyor, yani normal mi sezeryan mi bilmiyorum ikisinden de korkuyorum ve rıza bey hiçbirşey söylemiyorinşallah rahat olurda bebeye rahat bakabilirim, ya birde hepimizin doğum kışa gelicek herkes hayırlı olsuna gelicek biz bebeleri gripten mikroptan nasıl koruyacağız
(((
evet canım ben de ebru hanımın normal doğuma girmediğini biliyorum.bizim dr un normal doğumda ne yaptığını hiç bilmiyorum:)) en baştan sezaryen diyince diğerini konuşmadık bile.eğer normal doğum için bir sıkıntın yoksa normal doğur derim.ama bizim dr da sanki sezaryenden yana gibi geliyor.
valla kış işini hiç sorma napacaz ben de bilmiyorum.o zaman uyutup çıkarmacak mı acaba:)) ben de düşünüyorum.ve hep okuduklarımdan da anladığım özellikle ilk doğduğunda korunması gerektiği.bebeği alanın mutlaka ellerini yıkamaı gerektiği.biz hangi gelene elini yıka diyeceğiz.bir de gelen çocuklar olacak muhakkak.onlar da sanki oyuncak bebekmiş gibi kucaklarına almak isteyecekler.valla kimse bişe demese hiç çıkarmayı düşünmüyorum.ne bileyim bak şimdi ben de bilemedim.