- Konu Sahibi siderolites
ya aslında ilkay ben misafir almamak gerek, valla çocuğumdan önemli değil ya doktor dedi derim herkese en azından kırkı çıkana kadar millette derki iyiki bir çocuk doğurmuş, annemde diyor her gelene çıkmaz bebek diye ama bakalım akrabalar arkadaşlar ben bebeği nasıl koruyacağım bilmiyorum uykularım kaçıyor, buarada ben bskda normal doğuran hiç duymadım rıza beyinde normal doğuma gelirim diyeceğini hiç sanmıyorum çünkü hemen hemen her sabah 9-10 arası operasyonda oluyor sezeryanın saati bile var her saat yapmıyor yani:) seninde sabah olur büyük ihtimal
ben de ilk zamanlar kimseyi istemem ama srarla ilk haftadan gelmek isteyenler olursa ne yaparım bilemem.ben eşime derim kendi annesi tarafına söylesin ilk zamanlar hem kendime gelirim ben de hem de çocuk toparlanır biraz.bakalım nasıl olacak
ben dikkat etmemiştim sabahları ameliyata gittiğini.şimdi sen diyince farkettim.muayenen ne zaman senin canım.gittiğinde konuş bakalın doğum şeklini.normale geliyormumuş.yoksa en azından araştırma yaparsın da ona göre kendini ayarlarsın.