Adana yaşayan hamileler doktor seçiminiz nasıl oldu?

İşte kullandığımız vitaminler vücuda fazla geliyorsa karaciğerini zorluyor olabilir.Bir şey çıkmaz canım sıkma canını.İyi düşün iyi olsun

daha tahlil sonuçları belli olmadı ama perşembe(37+2) sezeryan ile doğum gerçekleşecek inşallah, inşallah yavrum kurtulur dua edin

kasık ağrım yetmiyor gibi birde kaşıntı başladı bende heryerim çok fena ve dayanamıyorum 2 gündür kıpkırmızı kabarcıklar oldu heryerde, çikolatadan sanıp yemeyi bıraktım ama geçmedi doktora gidicem sanırım

kan tahlili oldum bugün yarın çıkacak sonuçları inşallah bişe çıkmaz doktor karaciğer enzimlerinden şüphelendi bi de merhem verdi ama yine kaşınıyorum tabi

çok geçmiş olsun lavinya.. aynı dertten muzdaribim,sinirbozucu bi kaşıntı:44:.. bende kan vereceğim nasılsa bi karaciğer enzimlerine baktırayım .. demek merhemin faydası olmadı..:31:
haftaya kontrolüm var, bi çözümü olsa iyi olurdu :26:

çok geçmiş olsun lavinya.. aynı dertten muzdaribim,sinirbozucu bi kaşıntı:44:.. bende kan vereceğim nasılsa bi karaciğer enzimlerine baktırayım .. demek merhemin faydası olmadı..:31:
haftaya kontrolüm var, bi çözümü olsa iyi olurdu :26:

kan tahlillerimde bişe çıkmadı azcık düşük ve yüksek değerler vardı, açlık safra testinide yapmadı doktor sanırım perşembe doğum olacağı için ama ihmale gelmez bu kaşıntılar bebeğe zarar verirmiş... acile gittiğimde iğne yapmışlardı şimdi o kadar kaşınmıyorum

daha tahlil sonuçları belli olmadı ama perşembe(37+2) sezeryan ile doğum gerçekleşecek inşallah, inşallah yavrum kurtulur dua edin
İnşallah canım.Sen moralini yüksek tut.Dualarımız seninle.Ben hep darda kaldığımda Fetih suresini okurum çok da faydasını gördüm.Doğuma girmeden önce sende oku istersen.Allah yardımcın olsun canım.İyi haberlerini bekliyoruz inşallah

İnşallah canım.Sen moralini yüksek tut.Dualarımız seninle.Ben hep darda kaldığımda Fetih suresini okurum çok da faydasını gördüm.Doğuma girmeden önce sende oku istersen.Allah yardımcın olsun canım.İyi haberlerini bekliyoruz inşallah

evet sureyi daha öncede oku diyen olmuştu... sağolasın inşallah kurtulur yavrummm gün yaklaştıkça daha tedirgin oluyorum valla :(

Bende çok merak ediyorum lavinyayı.Ne yaptı acaba?Bebiş nasıl?İnşallah güzel haberlerle döner aramıza

Kizlar Adana'da yasanan olayi duydunuz mu? Cuneyt evruke ile ilgili.

Evet ya cok talıhsız bır olay bende cuneyte gıdıyorum hatta dun daha gıttım, zaten treddutluydum bunuda duyunca ıyıce sogudum zaten psıkolojım alt ust bıde bu olayı duyunca, ıster ıstemez , doktor arıyorum, adanada dogru duzgun kadın dogumcu kalmadı resmen, s

Evet ya cok talıhsız bır olay bende cuneyte gıdıyorum hatta dun daha gıttım, zaten treddutluydum bunuda duyunca ıyıce sogudum zaten psıkolojım alt ust bıde bu olayı duyunca, ıster ıstemez , doktor arıyorum, adanada dogru duzgun kadın dogumcu kalmadı resmen, s

cok uzucu yaa gorunce sok oldum ama bu adamda bı rahatlık vardı yaa bıgun basına boyle bısey patlıyca bellıydıı duyarsız rahat adamın tekı cocugum oldu dıosun aa cok uzuldm dıyor yapmacık ne ılgılenme var ne bısey!! ama el mahkumdu ıstee sımdı hangı doktora gıdeceeemm bende bılmıyorm ya off

cok uzucu yaa gorunce sok oldum ama bu adamda bı rahatlık vardı yaa bıgun basına boyle bısey patlıyca bellıydıı duyarsız rahat adamın tekı cocugum oldu dıosun aa cok uzuldm dıyor yapmacık ne ılgılenme var ne bısey!! ama el mahkumdu ıstee sımdı hangı doktora gıdeceeemm bende bılmıyorm ya off

ayen aynen canım bende kime gidecegimi şaşırdım bıde ben şuan kimyasal gebelik gecirdim psikolojim cok kötu, ama bu faruk demırı duydum cok ıyı dıolar yada selcuk dogan ve erdal candan acıbademden, bunlara iyi diolar, cuneytte artık zor gıderım valla, zaten guvenmıyodum tam sogudum, ama son bı kez gıtmem gerek bu hafta, sonra bırakacam,

kızlar hepinize iyi akşamlarr...

-yatma pozisyonu olarak ben hep sola yattım dr.um öğle istedi...çokta arastırdım en pozisyon o...bazen felçli gibi hissediyordum ama sağıma döünunce huzursuz oluyordum 2 dk. dinlenip hemen geri soluma dönüyordum...

-kasık ağrıları genelde idrar yolundan oluyor ama artık bebekler büyümöeye başladığından heryeriniz ağrımaya başlayacak zatenn

ayen aynen canım bende kime gidecegimi şaşırdım bıde ben şuan kimyasal gebelik gecirdim psikolojim cok kötu, ama bu faruk demırı duydum cok ıyı dıolar yada selcuk dogan ve erdal candan acıbademden, bunlara iyi diolar, cuneytte artık zor gıderım valla, zaten guvenmıyodum tam sogudum, ama son bı kez gıtmem gerek bu hafta, sonra bırakacam,

Erdal beydi benimde dr.um...çokta memnundum yine hamile kalsam yine ona giderm

Son düzenleme:

Ben hic gitmedim gormedim tanimam ama cok da suclu gormedim dru. Sonucta amniyosentezin risklerini biliyoruz dusuk tehlikesi hep risktir. Diger bebek icin de kotu oldu malesef. Komplikasyon riski de var ama cok nadir bu da anneye denkgelmis. Cuneyt bey baska bir ameliyattayken nasil cikip yetissin. Bu riskleri bilmek icin google bile yazmak yeterli. Suclu ne aile ne de dr talihsizlik sadece. Kim hastasini bile bile olume goturur? Hicbir dr hele prof bunu goze almaz :(

Cok uzucu cok yazik.

kızlar tutaste ve benim doktorum rıza tazeydi süperdir her dediği çıkar sakindir fazla sakin:) gereksiz hiç bir tahlil yaptırmaz ama tahlilleride atlamaz ve sezaryen doğumda süperdir ne acı ne de iz biz çok memnun kaldık öneririm.carmenin doktoruda çok iyi benim o doktora giden başka arkadaşlarımda çok memnundu. ebru tarımda iyi ama başkentte dayanamazsınız çok kalabalık ve ebru hanımdan randevu almak çok zor buarada lavinyanın durumu nasıl ulşana var mı bebek nasıl çok merak ediyorum allah yardımcısı olsun.

kızlar tutaste ve benim doktorum rıza tazeydi süperdir her dediği çıkar sakindir fazla sakin:) gereksiz hiç bir tahlil yaptırmaz ama tahlilleride atlamaz ve sezaryen doğumda süperdir ne acı ne de iz biz çok memnun kaldık öneririm.carmenin doktoruda çok iyi benim o doktora giden başka arkadaşlarımda çok memnundu. ebru tarımda iyi ama başkentte dayanamazsınız çok kalabalık ve ebru hanımdan randevu almak çok zor buarada lavinyanın durumu nasıl ulşana var mı bebek nasıl çok merak ediyorum allah yardımcısı olsun.

siderolitescim Rıza bey bana da korkuyorsan sezeran yapalım dedi hemen gününü söyledi ben tabi kararsızım hala ama başka da sansım yok gibi. Çok sakin gercekten de işini yapıyor gerisiyle ilgilenmiyor sanırım :)evet gereksiz tahlil yaptırmıyor hamile olan başka arkadaşlarım bir sürü tahlil yaptırıyorlardı taramaya bile göndermedi bizi ya bu adamın ultrason cihazı cok iyi ya kendisine çok güveniyor bilemiyorum sonuç olarak Adananın tecrübeli ve eski doktorlarından diye içimi rahatlatıyorum insallah bende doğumdan sonra seninle aynı seyleri söyleyebilirim bizim dr.la ilgili.

Ben hic gitmedim gormedim tanimam ama cok da suclu gormedim dru. Sonucta amniyosentezin risklerini biliyoruz dusuk tehlikesi hep risktir. Diger bebek icin de kotu oldu malesef. Komplikasyon riski de var ama cok nadir bu da anneye denkgelmis. Cuneyt bey baska bir ameliyattayken nasil cikip yetissin. Bu riskleri bilmek icin google bile yazmak yeterli. Suclu ne aile ne de dr talihsizlik sadece. Kim hastasini bile bile olume goturur? Hicbir dr hele prof bunu goze almaz :(

Cok uzucu cok yazik.
Canım Cüneyt Beyin her önüne gelenden aminosentez istemesi gibi bir huyu var.Daha öncede vukuatlarını duymuştum.Bi arkadaşımın çocuğunun olma ihtimali çok düşüktü ama Allah nasip etti hamile kaldı önemli bir bebekti yani.Prof diye Cüneyt Beye gittiler.Bu çocuk downlu diye yapıştırdı.Ama çocukta hiç bişi çıkmadı.ya ne bilim bir süre sonra herşey çok basit görünüyo heralde doktorlara .Ama çok üzüldüm gerçekten Allah sabır versin yakınlarına

Benim drum da hastaneden ayriliyormus 18 nisanda. Dogumum 25 nisan gorunuyor. Canim cok sıkkın.
Sen ne yapacaksın peki;?Sezeryan mı 25 nisan normal doğum mu?

Cüneyt Bey benim de doktorum. Olay elbette çok üzücü ama doktorun kişisel olarak çok suçlu olduğunu sanmıyorum kim hastasını riske atar ki göz göre göre. Her operasyonun bir riski vardır ve yüzlerce yapılan işlemden bir tanesinde komplikasyonlar oluşması da ihtimal dahilindedir. Tabii ki Allah kimseye yaşatmasın çok zor bir durum.
Bu arada ben de cüneyt beyin savunucusu gibi oldum ama benim de tereddütüm var. Doktorluğundan şüphe etmiyorum ama kaç kişiden duydum başından beri ona giden birçok hamilenin doğum yapacağı gün seminerim var falan deyip gelmiyormuş. Böyle bir şey duyan var mı aranızda. Ben de başından beri muayenehanesine gidiyorum ve başıma böyle bile gelse psikolojim mahvolur.

arkadaşlar hepınız mutlaka kı korkuyorsunuz haklı olarak ama ben çok hastası olan doktorlardan hep uzak durmuşumdur evet bılgısı çok olabılır ama ılgısı az oluyor sizi hatırlamıyor ilgılenmıyor doğumunuza giremıyor vs.. mesela çok kalabalık olmayan metro hastanesınde birçok arkadaşım doğum yaptı çok da memnun kaldılar o marsa hastanesı nedır öyle doktor bır gunde 70 hasta aldı yahu ağzım açık kaldı....
ben metropark a gıdıyorum şuan için doktorum eray memeç ama hamıleliğimin başındayım tabıkı bende çok ıyı yada kötu diyemem şans dedım ona gittim araştırmada yapmadım başkent hastanesindeyse randevu almak için 2 ay beklediğim için oda korkuttu benı sakınlıkten yanayım açıkçası...

Back
X