tatlım bende süsleme almadım banada saçma geldi ücreti ve kendi süslerini yapman çok daha özel ve hoş:) tutaste de kendisi yaptı melek girmezde ilgi diye bir mağaza var ben çok dolaştım hem fiyat hem kalite olarak orası çok iyi boşuna gezip yorulma ordan alabilirsin ben odasının kapısı için ayrı bir süs aldım birde kocaman nazar boncuğu aldım cam zaten o daha doğuma giderken düştü kırıldı sizde alın bence, hastane kapısı için 15m tül aldım doladık kocaman bir fiyonk yapıp kapı süsünüde ortasına astık sonra onu aynen alıp evimin dış kapısına taktım hala duruyor:) birde benim bir arkadaşım bebek şekerlerini yaptı oda ilgiden almış malzemeleri bana hediye olarak verdi çok tatlı bir bebek arabası içinde sanırım 50-60 tane lavantalı süslü keseler ben şeker istemedim lavanta daha güzel daha kalıcı, fotoğrafçı iyiydi zaten fiyatıda iyi yani kaliteli birşey bekliyorum ben ama henüz alamadık geçen gün aradım baskıdaymış henüz çıkmamış yani albümleri henüz almadım alınca burayada yazarım bende bekliyorum nasıl olduğunu ama serpil hanım çok ilgiliydi o açıdan memnun kaldım. sezaryen pansumanına gelince öyle birşey yok yani ben ameliyattan çıktım kauçuk gibi sert ama esnek bir bant vardı dikiş yerinde dikişte yok buarada ince bir çizgi yani sonradan dikiş aldırma felan da yok, işte ertasi sabah rıza bey geldi o bantı çıkardı iyisin süpersin haydi evine dedi o kadar pansuman sprey felan olmadı zaten açıkta birşey yok tamamen kapalı ince bir çizgi. ben genel anestezi olduğum için sonda işinden yırttım ama sonda ile ilgili tutasteden olumsuz birşey duymadım o spinal oldu. kafanıza takılan başka şeyler olur ise yazın kızlar buarada siz en önce oda işini halledin çünkü suıt oda sayısı sınırlı ve sorun olabiliyor.