Adana yaşayan hamileler doktor seçiminiz nasıl oldu?

Kızlar bende adanadayım ve galiba hamileyim idrar testime çift çizgi çıktı doktora gidicem ama kime bilmiyorum fikir verebilirmisiniz.

tatlım bende süsleme almadım banada saçma geldi ücreti ve kendi süslerini yapman çok daha özel ve hoş:) tutaste de kendisi yaptı melek girmezde ilgi diye bir mağaza var ben çok dolaştım hem fiyat hem kalite olarak orası çok iyi boşuna gezip yorulma ordan alabilirsin ben odasının kapısı için ayrı bir süs aldım birde kocaman nazar boncuğu aldım cam zaten o daha doğuma giderken düştü kırıldı sizde alın bence, hastane kapısı için 15m tül aldım doladık kocaman bir fiyonk yapıp kapı süsünüde ortasına astık sonra onu aynen alıp evimin dış kapısına taktım hala duruyor:) birde benim bir arkadaşım bebek şekerlerini yaptı oda ilgiden almış malzemeleri bana hediye olarak verdi çok tatlı bir bebek arabası içinde sanırım 50-60 tane lavantalı süslü keseler ben şeker istemedim lavanta daha güzel daha kalıcı, fotoğrafçı iyiydi zaten fiyatıda iyi yani kaliteli birşey bekliyorum ben ama henüz alamadık geçen gün aradım baskıdaymış henüz çıkmamış yani albümleri henüz almadım alınca burayada yazarım bende bekliyorum nasıl olduğunu ama serpil hanım çok ilgiliydi o açıdan memnun kaldım. sezaryen pansumanına gelince öyle birşey yok yani ben ameliyattan çıktım kauçuk gibi sert ama esnek bir bant vardı dikiş yerinde dikişte yok buarada ince bir çizgi yani sonradan dikiş aldırma felan da yok, işte ertasi sabah rıza bey geldi o bantı çıkardı iyisin süpersin haydi evine dedi o kadar pansuman sprey felan olmadı zaten açıkta birşey yok tamamen kapalı ince bir çizgi. ben genel anestezi olduğum için sonda işinden yırttım ama sonda ile ilgili tutasteden olumsuz birşey duymadım o spinal oldu. kafanıza takılan başka şeyler olur ise yazın kızlar buarada siz en önce oda işini halledin çünkü suıt oda sayısı sınırlı ve sorun olabiliyor.

siderolites canım eşim melek girmezden tül amış ama adamlar 7m vermek istemişler ne gerek var demişler oda 10m almış.Bende bu sabah kontrole gittiğimde hasta odasına baktım oda kapısı kocaman 10m komik mi olcak sinir oldum.Sence nasıl durur?Hastaneye giderken nevresim götürecek miyiz?Gerek var mı sence?fotograflarını aldın mı?ben diğer fotoğrafcılara da fiyat bilgisi sorayım dedim ama kimse dönmedi.Bu arada sipinal anestezi için ekstra ücret talep etmiyorlar epidural olursa 400tl fark veriyorsunuz.Rıza bey biz spinal yapıyoruz dedi.Bana da anestezi teknisyeni bir arkadasım spinali önermişti.Bakalım hayırlısı.Canım senden acil cevap bekliyorum

Sayfayı takip etmeye çalıştım.Bebeklerini kucağına alan herkese geçmiş olsun.Çok güzel bilgiler vermişsiniz.Ben de bebek düşünüyorum.Planlı olsun diye bir jinekoloğa gittim.Toksoplazma ve rubella testlerini yaptıramadım çünkü özel de çok pahalıydı.Sağlık ocağında yaptırın dediler.Bir de Smear yaptırmadım.Şikayetim yok diye.Acaba yaptırmak gerekir mi?Toksoplazma testini özelde SGK karşılamıyor.Sizler gebeliğe nasıl hazırlandınız?Başkentten randevu alayım dedim.Yazdıklarınız gibi sorunlu gebeliklere,tüp bebeğe bakıyoruz dediler.Ben de orayı düşünmüştüm ama olmayacak galiba.Ben henüz hamile değilim.Ama planlı olsun sürpriz olmasın diye araştırıyorum.Gebe kalmadan önce toksoplazma rubella testlerini yaptırmak gerekir değil mi?Carmen çok geçmiş olsun Acıbadem'i bende çok duydum.Senin hikayeni okuyunca ilgimi çekti.Sgk ile anlaşması yok.Özel sigorta yaptırsam nasıl olur?

siderolites canım eşim melek girmezden tül amış ama adamlar 7m vermek istemişler ne gerek var demişler oda 10m almış.Bende bu sabah kontrole gittiğimde hasta odasına baktım oda kapısı kocaman 10m komik mi olcak sinir oldum.Sence nasıl durur?Hastaneye giderken nevresim götürecek miyiz?Gerek var mı sence?fotograflarını aldın mı?ben diğer fotoğrafcılara da fiyat bilgisi sorayım dedim ama kimse dönmedi.Bu arada sipinal anestezi için ekstra ücret talep etmiyorlar epidural olursa 400tl fark veriyorsunuz.Rıza bey biz spinal yapıyoruz dedi.Bana da anestezi teknisyeni bir arkadasım spinali önermişti.Bakalım hayırlısı.Canım senden acil cevap bekliyorum

canım benim tül 15m di 10m de olur sanırım biz büyük bir fiyonk yapmıştık, nevresim götürmedim götürmeye gerek yok bence temiz , fotoğrafçıyı boğacağım hala vermedi arıyorum her aramada hemen biticek diyor. sinir etti beni 600 tl ödedik hemde peşin alıyorlar ama bitiremedi hanımefendi adıda serpil eğer sizinkinide o çekerse zaman konusunu iyi konuş bence benim 2,5 ay oldu hala yok. gelişmeleri yazın buraya öpüyorum

Arkadaslar 12 Nisanda medline da sezaryenim var. Sonda beni korkutuyor. Sezaryen icin ya genel ya da spinal anestezi mi oluyor? Bebegi yikatmak istemiyorum orada yikiyorlar mi? Fotografci soyledikleri gibi hem dogum oncesi hem dogum esmasi hem de dogum sonrasinda foto cekiyor mu? Korkuyorum ben.

Arkadaslar 12 Nisanda medline da sezaryenim var. Sonda beni korkutuyor. Sezaryen icin ya genel ya da spinal anestezi mi oluyor? Bebegi yikatmak istemiyorum orada yikiyorlar mi? Fotografci soyledikleri gibi hem dogum oncesi hem dogum esmasi hem de dogum sonrasinda foto cekiyor mu? Korkuyorum ben.

canım medlınada spinal yapılıyor sezaryenler ama ben dünyanın en korkak hamilesi olduğum için genel diye çok ısrar ettim son dakikaya kadar spinal diye baskı yaptı herkes ve ben inatla genel oldum çok da memnun kaldım tam 45 dakika baygın kaldım bebeğimide hemen emzirdim ayaklarımıda hemen oynattım birkaç saat sonra yürümeyede başladım çok memnun kaldım. spinal anestezi olan arkadaşımda memnun kaldı bana sonda takılmadı ama spinalde takılıyor çünkü 6 saat yürüyemiyorsun. fotoğraflarımı yeni aldım ve tek kelime ile harikaa geç aldım ama değdi. serpil hanım çekti doğum öncesi doğum sırası ve dopum sonrası muhteşem anları çekmiş onlarıda en güzel şekilde albüm yapmış ben çok memnun kaldım özel günlerimizde serpil hanımı çağırıcam kesinlikle.

i
canım medlınada spinal yapılıyor sezaryenler ama ben dünyanın en korkak hamilesi olduğum için genel diye çok ısrar ettim son dakikaya kadar spinal diye baskı yaptı herkes ve ben inatla genel oldum çok da memnun kaldım tam 45 dakika baygın kaldım bebeğimide hemen emzirdim ayaklarımıda hemen oynattım birkaç saat sonra yürümeyede başladım çok memnun kaldım. spinal anestezi olan arkadaşımda memnun kaldı bana sonda takılmadı ama spinalde takılıyor çünkü 6 saat yürüyemiyorsun. fotoğraflarımı yeni aldım ve tek kelime ile harikaa geç aldım ama değdi. serpil hanım çekti doğum öncesi doğum sırası ve dopum sonrası muhteşem anları çekmiş onlarıda en güzel şekilde albüm yapmış ben çok memnun kaldım özel günlerimizde serpil hanımı çağırıcam kesinlikle.

serpil hanim orda mi calisiyor canim ?bende spinal sezeryan dusunuyorum tabi Riza bey ne diycek bilmem de sondayi da uyustuktan sonra takilmasini tirsiyorum cok yaaaa

i

serpil hanim orda mi calisiyor canim ?bende spinal sezeryan dusunuyorum tabi Riza bey ne diycek bilmem de sondayi da uyustuktan sonra takilmasini tirsiyorum cok yaaaa

evet tatlım serpil hanım çekiyor fotoları albümlerde muhammed alide basılıyor. tatlım zaten rıza bey spinal yapıyor bu konudada ısrar ediyor bana ameliyata girenekadar hasta bakıcı hemşireler bile spinal spinal diye başımın etini yedi inatla istemedim bende zaten 1 gün önce belli oldu doğum yapacağım korkuyordumda istemedim.

evet tatlım serpil hanım çekiyor fotoları albümlerde muhammed alide basılıyor. tatlım zaten rıza bey spinal yapıyor bu konudada ısrar ediyor bana ameliyata girenekadar hasta bakıcı hemşireler bile spinal spinal diye başımın etini yedi inatla istemedim bende zaten 1 gün önce belli oldu doğum yapacağım korkuyordumda istemedim.
spinalin zor yani ne cnm?

Serpil hanimla tanistim cok samimi buldum bende. Genel dusunuyorum ben ama babegimi ilk benim gorememe dusuncesi bana baski yapiyor spinal diye. Drum suphi beyle genel anestezi olacagimi konustuk sonda takmadigini soyledi zaten 5-6 saate ayaga kaldiracacagini soyledi. Ptesi son kontrol detaylar konusulacak. Bir de iki gece mi kaldiniz tek gece mi? Hasta bezi veriyorlar mi? Suphi bey normal dogum yanlisi bi dr , sezaryende nasil basarisi acaba?

slm kızlar günaydın adanadan hamile arkadaşlarımla buluşmak ne güzel :) sanırım en geç benim doğumum umarım hepiniz iyisinizdir.

Serpil hanimla tanistim cok samimi buldum bende. Genel dusunuyorum ben ama babegimi ilk benim gorememe dusuncesi bana baski yapiyor spinal diye. Drum suphi beyle genel anestezi olacagimi konustuk sonda takmadigini soyledi zaten 5-6 saate ayaga kaldiracacagini soyledi. Ptesi son kontrol detaylar konusulacak. Bir de iki gece mi kaldiniz tek gece mi? Hasta bezi veriyorlar mi? Suphi bey normal dogum yanlisi bi dr , sezaryende nasil basarisi acaba?

suphi bey geçen ağustos bir arkadaşıma genel sezaryen yaptı hiç bi sorun yaşamadı arkadaşımda memnun kalmıştı, hasta bezi vermiyorlar ameliyata girmeden bir ped takıyorsun çıktığındada zaten genel olursan kısa sürede ayağa kalkacağın için hasta bezine gerek yok epidural ve spinal olan arkadaşlar bile kullanmadı hasta bezi gerek yok bence, tek gece kaldık hatta rıza beye sormuştum bugün çıkacakmıyız diye o da tabii çok beğendiysen bi gece daha kal demişti:) yani 1 gecede çıkıyorsun.

Dün de ben gittim kontrole.Bizimkinin keyfi yerinde gibi nstde ne sancı ne bi değişiklik:)bana da haftaya çarşamba diye söyledi cenap bey.Ama ben hiç konuşmadım anestezi olayını.Geçenlerde bir arkadaşımız gelmişti anestezi doktoru kendisi.Ona sordum spinal ile epidural arasındaki fark ne diye.Spinal 6 7 saat sürüyomuş epidural daha geç geçiomuş etkisi.Epiduralde daha az ağrı hissediyomuşsun.ctesi tekrar gel dedi dr nst için. Valla son yaklaşıyor canım heyecan tavan yaptı bende:))

Hazırlıklarını tamamladın mı?

Dün de ben gittim kontrole.Bizimkinin keyfi yerinde gibi nstde ne sancı ne bi değişiklik:)bana da haftaya çarşamba diye söyledi cenap bey.Ama ben hiç konuşmadım anestezi olayını.Geçenlerde bir arkadaşımız gelmişti anestezi doktoru kendisi.Ona sordum spinal ile epidural arasındaki fark ne diye.Spinal 6 7 saat sürüyomuş epidural daha geç geçiomuş etkisi.Epiduralde daha az ağrı hissediyomuşsun.ctesi tekrar gel dedi dr nst için. Valla son yaklaşıyor canım heyecan tavan yaptı bende:))

Hazırlıklarını tamamladın mı?

Ben genel anesteziye karar verdim canim sonda takmayacakmis. İki gunumuz kaldi saatler gecmek bilmiyor sanki. Oda suslerimizi ve ikramliklarimizi ben hazirladim her sey tamam :)

Ben genel anesteziye karar verdim canim sonda takmayacakmis. İki gunumuz kaldi saatler gecmek bilmiyor sanki. Oda suslerimizi ve ikramliklarimizi ben hazirladim her sey tamam :)

Hadi bakalım alalım artık sağsağlim minnoşlarımızı kucağımıza:)bende kendim hazırladım oda süslerini bebiş süslerini.Allah yardımcın olsun canım.Bekliyoruz güzel haberlerini

mrb canım allahım hayırlısı ile eline almayı nasip etsin ...hiç korkma bende ilk doğumumda sezeryan oldum sezeryandan birgün önce tüm gece bir sağa bir sola dönüp durdum korkudan. zaten bişey hissetmiyosun bir gözünü açıyosunki karşında minik bebeğin tabi seni okadar iyi anlıyorum ki bunu yaşamayan anlayamaz o heyecan ve korkuyu sadece bol bol dua et allahım yardımcın olacaktır.benim de 2.doğumum 07.09.2013 te nasip se inşallah allah tüm hamilelerin eline çocuğunu vermeyi nasip etsin sağlıkla sıhatle inşallah..............

Bebişim oldu kızlaarr:)Hatta 15 günlük olduk bile:)Allah Herkese tattırsın bu güzel duyguyu inşallah...

Medline da dogum yapan annelere bir sorum olcak.Cevaplarsaniz cok seviencegim.Medlinda Vip deogum paketi var anismayla gorustugumda paketin 1.500tl oldugu soylendgi hersey var icinde.Tabi bunun dogumu sanirim spinal dogum 750 arti epidural istersen arti 45o ydi.Simdi sorum spinalli doguma ne kadar odediniz?birde kendimiz oda suslemesini,bebek kurabiyesini yaptirsak daha iyi olmaz mi ?1 gun icin bu kadar para cok degil mi ?Pasta bahcesine bakmistim orda guzel bebek kurabiyleri var bir guzel sepet alip icine konsa mesela ve kapi susu cok sasaya gerek yok diye dusunuyorumda .Bana yardimci olup,deneyimlerinizi paylasirsaniz sevinirim

Medline da dogum yapan annelere bir sorum olcak.Cevaplarsaniz cok seviencegim.Medlinda Vip deogum paketi var anismayla gorustugumda paketin 1.500tl oldugu soylendgi hersey var icinde.Tabi bunun dogumu sanirim spinal dogum 750 arti epidural istersen arti 45o ydi.Simdi sorum spinalli doguma ne kadar odediniz?birde kendimiz oda suslemesini,bebek kurabiyesini yaptirsak daha iyi olmaz mi ?1 gun icin bu kadar para cok degil mi ?Pasta bahcesine bakmistim orda guzel bebek kurabiyleri var bir guzel sepet alip icine konsa mesela ve kapi susu cok sasaya gerek yok diye dusunuyorumda .Bana yardimci olup,deneyimlerinizi paylasirsaniz sevinirim

Ben almadim o paketi cok gereksiz, kurabiyeleri kendim yapiyorum, oda suslemesini ve kapi susunu de ben yaptim. Hatta gelenlere hediyelik magnet de yaptim, emegim disinda 200-250 tl ye mal ettim, medlina sadece oda suslemeye 500 istiyo, paket cok anlamsiz.

Back
X