- 3 Mart 2009
- 2.344
- 269
- 123
- 39
- Konu Sahibi bebegim_01
-
Merhaba bende bebiş için çok araştırdım Adana da aşılama ve tüp bebekte Seyhan Başkent Hastanesi Tayfun Bağış ve ekibinde karar kıldım.
Canım özel mesajım sana herhalde ulaşmadı.Doktor muayene sonrası aşılama yada direk tüp derse hemşireler ropor için evrak listesi veriyor.2-3 fotoğraf,iş yeri çalışma belgesi,aile nüfus kayıt örneği ve evlilik cüzdan fotokobisi.Raporu hastane çıkartıyor.Allahın izniyle cümlemiz bebişlere kavuşuruz Sabırlı ol derim, canın sıkılmasın ha deyin ce tüp de olmuyor.önce hayırlısı rabbim isterse inşallah olur.Biz elimizden geleni yapalım.
Aren canım Ben tüp bebeğe başladım.Başkentteyim.Tüp bebek personeline çok güvendim.1. denemem yumurta gelişimi olmadığı için yarım kaldı.Şimdi antioksidan ve dhea kullanmaya başladım 2 adet sonra kısmet olursa tekrar başlıyacağız.
Aren canım Ben tüp bebeğe başladım.Başkentteyim.Tüp bebek personeline çok güvendim.1. denemem yumurta gelişimi olmadığı için yarım kaldı.Şimdi antioksidan ve dhea kullanmaya başladım 2 adet sonra kısmet olursa tekrar başlıyacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?