adanada doğum yapanlar lütfen...

glcn_06

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2007
32
0
286
47
Adana
adanada doğum yapan arkadaşlara sesleniyorum. bu yakın zaman içinde başkent hastanesinde doğum yapan varmı? ben ilk doğumumu balcalıda yapmıştım ama şimdi orayı istemiyorum :(( nereyi önerir adanalı arkadaşlarım?????

tatlım ben 7 hafta önce Ziyapaşa Kadın Dogumda Bayram Bukana yaptırdım
aslında adanalı değiliz,1 sene bile olmadı buraya yerleşeli
o nedenle kime dogum yaptırcamızı bilemedik
arkadaş çevremiz hep doktor ve hepsi Bayram Beyi önerdi
cerrahisinin süper oldugunu ve adanada 1 numara oldugunu sölediler
ben çok memnun kaldım canım...

evet bende oğlumu o hastaneye götürüyorum ama kendim ortadoğuda muayene oluyorum. ziyapaşada normalmi yaptınız doğumu?

çok soru sordum canım ama 1 sorum daha var ne kadara mal oldu doğumun? birdeeeee memnunmusun spinalden epidural hakkında bilgin varmı ?

Son düzenleme:
istediğini sorabilirsin canım
ilk olarak normal : 400 sezeryan:500 ama pazarlıkla sezeryanı 400 ye yaptırdık
bütün masraf bu
diğer soruna gelince ben spinal oldum epidural değil
arada küçük bir fark var spinal omurilik çevresine epidural direk omurilik içine yapılıyor
hangisi daha ii bilmiyorum ama ben spinal sezeryandan acaip memnun kaldım tavsiye ederim canım
ilk 1 haftadan sonra hiç dikiş ağrım falan olmadı

canım hayırlı akşamlar adanalıyım ben ilgi hastanesinden çok memnun kaldım doktoru hemşiresiyle çok güzeldi temizlik süper ilgi de aynen öyle insan o korkuyla aşırı ilgi istiyo sizi bilmem ama ben öyle olmuştum adananın neresinde oturuyosun sevgiler..............

ameliyat yapmaya elverişli olmadıgı için...
ben çok pimpirikliyimdir,
belki dogum anına kadar doktor ve ameliyathane araştırdık
eşimin ilaç firmasında çalışıyor olmasından dolayı çevremiz hep doktor
onlardan biri ilginin ortaklarından birinin kuzeni
kendi kuzeni bile ben dogursam gidip asla ilgide dogurmam dedi

canım teşekkürler ben şubatta 4 aylık bebişim karnımda öldü bizim ailenin hastahanesi diyebilirim doktorumuz ilginin ortağı özgür beyyyy yanlış anlaşma olmasın

tatlım bebeğinin ölmesine çok üzüldüm
umarım yeni bir bebek acını hafifletir biran önce
sorabilirsin doktoruna...

adanada doğum yapan arkadaşlara sesleniyorum. bu yakın zaman içinde başkent hastanesinde doğum yapan varmı? ben ilk doğumumu balcalıda yapmıştım ama şimdi orayı istemiyorum :(( nereyi önerir adanalı arkadaşlarım?????

CAnım ben başkentte Ebru Tarıma gidiyorum..
Çok da memnunum inşallah doğumu da orda yapacağım.
Ben normal doğum istiyorum ama epidural,bakalım benim yaramaz
zamansiz gelmezse eğer Ebru Hanım girecek doğumuma.a.s

ama arada hiç fark yok normal doğumla sezeryanın değilmi? diğer hastanelerde bayabi fark oluyo aralarında.. dur bakalım birde ben şansımı deniim pazarlık konusunda. ben normal doğum ama epidural istiyorum ziyapaşa benimde aklıma yattı konuşmak lazım dr. ile..... teşekkürler canım ilgin için...

canım bu epidural konusunda başkente onay veriyormusun deneyen varmı orda aslında büyük bi hastane ama...çok kararsızım başkent 20 haftalıktan sonrasını almıyor. çok kalabalık oluyor diye orayı 2 plana atmıştım. önerilerinizle fikirlerim değişebiliyor. epidural tehlikelimi arkadaşlar???

yolda yürürken kafana saksı düşme ihtimali ne kadarsa epiduralde felç kalma riskin o kadar canım...

bende 9 haftalık hamileyim adanadayım ilk doğumum normaldi ve gerçekten çok zordu şimdi özel de epidural yaptırmak istiyorum ama bunu bilen ehil elerde ban tavsiye ediceniz epidural doğum yapan bayan doktor ve hastane konu baya zaman önceye ait ama yeni konu açamıyorum bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinecem bebek fazla büyümeden doğumumu yapacak güvenilir bir doktor ve epidural anestezi konusunda uzmanları iyi olan bir hastane arıyorum adanada olanlar yazarsanız gerçekten çok kararsızım????

Back
X