Gelinbaşı ve Gelin Tacı Adanada en uygun ve iyi kuaför ?

Esilyanazz

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
22
6
8
31
Merhaba Canlarım ben şuan nişanlıyım yazın düğünüm var Allah izin verirse ben nisanda kuaför serap aycana gittim annelerimiz de zamanında oraya giderlermis bende eski ve profosyonel olduğunu düşündüğüm için oraya gittim hiç bişeye karismadim normalde kuaförle aram hiç iyi değil. Ama beğendim bi kaç şey dışında onuda heyecanıma veriyorum farketmedigim için. Düğünde de oraya gitmeyi düşünüyorum ama yinede başka yerleri araştırmak istedim. Memnun kaldığınız kuaför varmı uygun fiyatlıo_O

Bende aynı şekildeyim canım çok pahalı kuaförler nisanda düğünüm var halen araştırıyorum dediğin serap aycan tam nerede canım.

Bende aynı şekildeyim canım çok pahalı kuaförler nisanda düğünüm var halen araştırıyorum dediğin serap aycan tam nerede canım.

Canim eski vilayette eski askerlik Şubesi mi ne varmış biz dolmuşla gitmiştik bakkal mi özen mi ne ona binmistik tam olarak bilemiyorum çok eski bir kuaför ben begenmistim kendimi fiyat da 80 tl düğün ve kına da gidersek indirim de yapıyorlar sanırım oraya giderim yine Eki Görüntüle 1391963 bu nisan sonu yine böyle bir model yaptırırım

Gayet hoş olmuş canım bende demin arkadaşımla konuştum çarşıda eva kuaför varmış çok güzel dedi sürekli gidiyormuş yarın fiyat alacak bildirecek sanada fikir olsun diye bilgi veririm istersen

Çok fazla o fiyata yaptıracak olsam Abdullah yağmur ve Cem gunes varmış onlarda bu fiyata yapıyorlarmis sanırım canim
Yok canım yanlışın var cem güneşe bizzat sordum 750 dedi oda arkadasımın tanıdıgı oldugu için indirimli 300 tl yine çok uygun ben çok yere sordum 700 aşagı yapmıyor bu çok uygun dedi.Sen araştır yinede

Yok canım yanlışın var cem güneşe bizzat sordum 750 dedi oda arkadasımın tanıdıgı oldugu için indirimli 300 tl yine çok uygun ben çok yere sordum 700 aşagı yapmıyor bu çok uygun dedi.Sen araştır yinede
Mrblar
Karar verebildiniz mi?
Cem Güneşi takip ediyorum inanılmaz gelin saçları yapıyor çok başarılı bence. Siz kına+düğün için mi aldınız bu fiyatı?

Back
X