adanada hangi doktora gidiyorsunuz

aycaeceberen

Guru
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2010
924
18
318
41
Adana
merhaba kızlar...ben 7 haftalık:49::49::nazar: sizlere bir sorum olacak adana da hangi doktora gidiyorsunuz...ben ilk doğumumu özel metro hastanesinde yapmıştım...sizlerin önereceği daha iyi bir yer var mı acaba? belki orayı düşünürüm diye soruyorum:34:

evet ya hangi hastaneyi ve doktoru tavsiye edersiniz...
hamile değilim ama çocuk düşünüyoruz...
bende arayıştayım...
iyi bi hastane ve doktor önerisi olan varmı acaba...

Metropark iyi diye çok duydum bende salı günü oraya gidicem. Biraz daha pahalı olduğu için daha tenhaymış. gidip görmek lazım tabii

Metropark iyi diye çok duydum bende salı günü oraya gidicem. Biraz daha pahalı olduğu için daha tenhaymış. gidip görmek lazım tabii

mart ayında metroparkta komşum doğum yaptı..pek memnun kalmadı..kadın doğum bölümü o gün çok doluymuş odalar kızcağızı kalp bölümüne verdiler..o katın hemşireleride bu yüzden pek ilgilenemedi..700 tl doğum yaptı sezaryan oldu..tarihi belli olmasına rağmen oda bulamadılar..:36:

kızlar bu başlık diğerlerine göre daha güncel diye burada sordum cevap gelmezse yeniden başlık açmayı düşünüyorum 39 +2 haftalık hamileyim ve doğum yapmak üzereyim takiplerimi seyhan başkent hastanesinde cem yalçınkaya yaptı çok da memnun kaldım ikinci doğumumu orada yapmıştım çok da memnun kalmıştım ama aradan 7 yıl geçti bi arkadaşım duymuş yeni doğum yapan bi bayandan . hiç memnun kalmamış personelden hiç ilgilenmemişler ve hatta bebek doğduğunda giydirmeden öylece aile yakınına vermişler ne temizliği yapılmış ne doğru düzgün bakımı yapılmış çok canım sıkıldı yakın bi tarihte orada doğum yapanınız veya doğum yapan yakınınız varsa beni bilgilendirebilir misiniz

Son düzenleme:
kızlar bu başlık diğerlerine göre daha güncel diye burada sordum cevap gelmezse yeniden başlık açmayı düşünüyorum 39 +4 günlük hamileyim ve doğum yapmak üzereyim takiplerimi seyhan başkent hastanesinde cem yalçınkaya yaptı çok da memnun kaldım ikinci doğumumu orada yapmıştım çok da memnun kalmıştım ama aradan 7 yıl geçti bi arkadaşım duymuş yeni doğum yapan bi bayandan . hiç memnun kalmamış personelden hiç ilgilenmemişler ve hatta bebek doğduğunda giydirmeden öylece aile yakınına vermişler ne temizliği yapılmış ne doğru düzgün bakımı yapılmış çok canım sıkıldı yakın bi tarihte orada doğum yapanınız veya doğum yapan yakınınız varsa beni bilgilendirebilir misiniz

dr ararken doğuracaksın cnm yaa :1:

selam kızlar bende adanadayım doktorum H.Faruk Demir kesinlikle şaşmam çok çok iyi bir doktor gözü kapalı herkese tavsiye ederim
ilk doğumumu metro hastanesinde yapmıştım (metropark deil yanlış anlaşılmasın,Metro hastanesinde yaptım)
2009 yılındaydı harikaydı herşey ama şimdi ne durumda bilemiyorum
ben doktoruma çok güvendiğim için onun önereceği bir hastanede istiyorum şimdiki doğumu
oda özel adana hastanesini önerdi geçenlerde eski universale hastanesi yani
ben ikiz gebeyim o yüzden yenidoğan ünitesinin iyi olduğu bir hastane istiyordum
doktorumda yeni doğan uzmanları bu hastanede iyi deyince bizde tamam dedik
erken doğum olmazsa 20 mayıs gibi doğumum olacak inşallah
şimdilik özel adana düşünüyoruz

selam kızlar bende adanadayım doktorum H.Faruk Demir kesinlikle şaşmam çok çok iyi bir doktor gözü kapalı herkese tavsiye ederim
ilk doğumumu metro hastanesinde yapmıştım (metropark deil yanlış anlaşılmasın,Metro hastanesinde yaptım)
2009 yılındaydı harikaydı herşey ama şimdi ne durumda bilemiyorum
ben doktoruma çok güvendiğim için onun önereceği bir hastanede istiyorum şimdiki doğumu
oda özel adana hastanesini önerdi geçenlerde eski universale hastanesi yani
ben ikiz gebeyim o yüzden yenidoğan ünitesinin iyi olduğu bir hastane istiyordum
doktorumda yeni doğan uzmanları bu hastanede iyi deyince bizde tamam dedik
erken doğum olmazsa 20 mayıs gibi doğumum olacak inşallah
şimdilik özel adana düşünüyoruz

canım faruk demir özel adanadamı şuan...

canım faruk demir özel adanadamı şuan...

canım özelden de mesaj yazdım sana ama posta kutun doluymuş gitmedi
Faruk Bey şimdilik Ziiyapaşa Kadın doğum kliniğinde görev yapıyo ssk varsa 20 tl verip muayene olabiliyorsun (kendi hastanesini açıyor açılınca oraya geçecek)
aynı zamanda doğum vb durumlarında özel adan hastanesindede ssk lı durumdan yararlandırabiliyor

canım özelden de mesaj yazdım sana ama posta kutun doluymuş gitmedi
Faruk Bey şimdilik Ziiyapaşa Kadın doğum kliniğinde görev yapıyo ssk varsa 20 tl verip muayene olabiliyorsun (kendi hastanesini açıyor açılınca oraya geçecek)
aynı zamanda doğum vb durumlarında özel adan hastanesindede ssk lı durumdan yararlandırabiliyor

evet canım msj kutum doluymuş temizledim...
ben 2 gün önce gittim faruk beye muayenemi oldum
ilk izlenim olarak iyi gördüm...
peki kendi yerini açarsa bu hastaneyle ilişkisini kesecekmi..
eğer öyle olacaksa başka doktor arayayım ben...

evet canım msj kutum doluymuş temizledim...
ben 2 gün önce gittim faruk beye muayenemi oldum
ilk izlenim olarak iyi gördüm...
peki kendi yerini açarsa bu hastaneyle ilişkisini kesecekmi..
eğer öyle olacaksa başka doktor arayayım ben...

bunu hiç konuşmadım faruk beyle
7 mayısta kontrole gidicem ancak o zaman sorabilirim
ama yeni hastanede açsalar sonuçla vardır ssk bağlantıları felan yani yararlanabliriz sanırım

bunu hiç konuşmadım faruk beyle
7 mayısta kontrole gidicem ancak o zaman sorabilirim
ama yeni hastanede açsalar sonuçla vardır ssk bağlantıları felan yani yararlanabliriz sanırım

bende 15i gibi gidecem kontrole...
iltihaplanma varmış onun için tedavi görüyorum...
ilaçları bitirip kontrole gidecem...
2. gebeliği düşünüyorum.gebelikten önce rutin kontrol için gidim dedim...
iltihaplanma çıktı...tedaviden sonra kızıma kardeş yapmayı düşünüyoruz bakalım..
sen hamilemisin canım...

Back
X