Bende igneli epilasyon yaptirmak istiyorum yazlari adanaya geliyorum iyi bir igneli yapan uzman ariyorum.henuz bulamadim keske soyle biri ciksa da ben adanada su kadar seansta yaptim ve bitti size de tavsiye derim dese de bizi de kurtarsa. Hic minkimse yok adanadan bunu soyleyebileck yaa
arkadaşlar adanada iyi iğneli epilasyon yapan bi yer biliyor musnuz
Evet o denilen yere gittim. Kesinlikle cok profesyonel biri. Cok ama cok memnun kaldim. Cok tatli bir hanim isini de cok iyi bilior.
Ben soyle yaptim. Internetten mega kuaforun numarasini buldum ordan deniz hanimin numarasini istedim daha sonra randevu aldim.
Ben kollarima yaptirdim cok iyi sonuc aldim ilk seansta. Bir kez daha yaptirdim gecenlerde beni tatmin edcek kadar olur sanirim. Yuzume de basladim bi kac gun once. Kesinlikle bitiyor o konuda suphen olmasin ama kac seans onu tam olarak bilemiyorum. Deniz hanim dakikasina 1.5 tl aliyor. Ayrica ilk gittiginde 5 tl igne parasi var.
Tel numarasini boyle aciktan yazmayi dogru bulmuyorum ozelden de meaj atamiyorum ama sana mega kuaforun numarasini vereyim ordan onun numarasini istersin. 458 29 08.
Ne yaptin gittin mi? Sonuc nedir merak ettim.
Deniz hanim gerçekten işinin ehli ve hicbir iz bir akmıyor bende yaptirdim daha sonra üniversiteye gittim yarim kaldi ama 2 defa gittim ve epilasyon uyguladigi yerlerde hic tüy cikmadi. Ayrıca önce nokta seklinde yaralar oluyor ama cabuk iyileşiyor ve iz de kalmiyor.Merhaba, Deniz Hanım sizde iz bıraktı mı? Cevap verirseniz sevinirim Kanon.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?