İğneli Epilasyon Adanada iğneli epilasyon

Adanada epiderma iğneli epilasyon yapıyor, profesyonel bir yere benziyor ama ben yaptırmadım daha,önce lazerle inceltelim tüylerini dediler, lazer yaptırdım, ama iğneli yapan yerleri araştırıyorum hala çok fazlada bir yer bulamadım açıkçası... Sen iyi yapan bir yer buldun mu peki?

deniz hanım var yıllardır bu işi yapan zaten adanaya iğneliyi getiren ilk kişi o. ben şu an yurtdışında olduğum için tedavim yarım kaldı ama çok iyi gidiyordu inanılmaz fark var

Bende igneli epilasyon yaptirmak istiyorum yazlari adanaya geliyorum iyi bir igneli yapan uzman ariyorum.henuz bulamadim keske soyle biri ciksa da ben adanada su kadar seansta yaptim ve bitti size de tavsiye derim dese de bizi de kurtarsa. Hic minkimse yok adanadan bunu soyleyebileck yaa

canım bulabildin mi adanada iyi iğneli epilasyon cu

Evet o denilen yere gittim. Kesinlikle cok profesyonel biri. Cok ama cok memnun kaldim. Cok tatli bir hanim isini de cok iyi bilior.
Ben soyle yaptim. Internetten mega kuaforun numarasini buldum ordan deniz hanimin numarasini istedim daha sonra randevu aldim.

kanon, cevap yazdığın için teşekkürler..sen yaptırıyor musun deniz hanıma su anda yada yaptırdın bittin mi, hangi bölge için gittin...tel no sunu bana da yazabilir misin, bir de iz kalıyor mu iğneli de

canım cevap yazdığın için çok sağol...iğneli epilasyon yaptırmam gerekiyor yüz bölgeme..hem de acil...acaba epilasyon sonrası iz kalır mı nasıl oluyor kabukanma falan kaç günde geçiyor..deniz hanım kaç tl alıyor dk sına...sen hangi bölgene gittin kaç seansta bitti....çok soru sordum:)) kusura bakma cevp yazarsan çooook sevinirim

Ben kollarima yaptirdim cok iyi sonuc aldim ilk seansta. Bir kez daha yaptirdim gecenlerde beni tatmin edcek kadar olur sanirim. Yuzume de basladim bi kac gun once. Kesinlikle bitiyor o konuda suphen olmasin ama kac seans onu tam olarak bilemiyorum. Deniz hanim dakikasina 1.5 tl aliyor. Ayrica ilk gittiginde 5 tl igne parasi var.
Tel numarasini boyle aciktan yazmayi dogru bulmuyorum ozelden de meaj atamiyorum ama sana mega kuaforun numarasini vereyim ordan onun numarasini istersin. 458 29 08.

kanon aradım mega yı yarın arayın deniz hanım burada olur dedi, gidip görüşeceğim ben de konuşcam ama benim tereddütüm yüzüme yaptırcam ya yaptırdıktan sonra kabuklanma oluyor mu..iz kalıyor mu...senin oldu mu...çünkü çok pis bi cildim var izler çok geç geçiyo ondan korkuyorum..

kanon, cevap bekliyorum senden ( gelişmeleri ve sonuçları yazarsan çook sevinirim....deniz hanım iğneli ile ilgili..

arkadaşlar deniz hanıma nasıl ulaşabiliriz yüzüm için acil gerekiyor temmuz ayına kadar ne kadar azalırsa kardır sonra adana dışına çıkacam....

Merhaba, Deniz Hanım sizde iz bıraktı mı? Cevap verirseniz sevinirim Kanon.
Deniz hanim gerçekten işinin ehli ve hicbir iz bir akmıyor bende yaptirdim daha sonra üniversiteye gittim yarim kaldi ama 2 defa gittim ve epilasyon uyguladigi yerlerde hic tüy cikmadi. Ayrıca önce nokta seklinde yaralar oluyor ama cabuk iyileşiyor ve iz de kalmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…