• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adanada iyi bir kadın doğum uzmanı???

nevruzzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
7
1
36
39
Adana ya yeni tayinimiz çıktı ve hiç bir yeri bilmiyorum daha önceki doktorlar bir sorun yok demesine rağmen 1yıldır bebek istiyoruz olmuyor. Rahim filmi çektirmek istiyorum ne olur yardımcı olurmusunuz

Merhaba ben tarsus da yaşıyorum adana balcalıda film çektirdim yalnız bunu tavsiye için yazmıyorum üst üste iki kere çektikleri halde benim filmi mi düzgün çekemediler ve lap. İle bakmaları gerektiğni söylediler mersin ortadogu hastanesinde tekrar çektirdim ve hiç bi sorun olmadı tüplerimde sıkıntı yokmus çikolata kistim varmış hamile kalmama engel oluyormuş adana acıbadem de tüp bebek yapmayı önerdi bana da doktorum eger durumunuz müsait se acıbadem iyi bi hastane hsg çekiyorlarsa orayı tavsiye ederim mersine gitme imkanınız varsa arzu doruk da iyi bi doktor

Merhaba ben tarsus da yaşıyorum adana balcalıda film çektirdim yalnız bunu tavsiye için yazmıyorum üst üste iki kere çektikleri halde benim filmi mi düzgün çekemediler ve lap. İle bakmaları gerektiğni söylediler mersin ortadogu hastanesinde tekrar çektirdim ve hiç bi sorun olmadı tüplerimde sıkıntı yokmus çikolata kistim varmış hamile kalmama engel oluyormuş adana acıbadem de tüp bebek yapmayı önerdi bana da doktorum eger durumunuz müsait se acıbadem iyi bi hastane hsg çekiyorlarsa orayı tavsiye ederim mersine gitme imkanınız varsa arzu doruk da iyi bi doktor
Çok teşekkür ederim ayiss dün medline hastanesinde Nursel arslanhan hanıma çektirdim memnun kaldım tüplerde ve rahim yapısında sorun yok ama rahim ağzında küçük polipler varmış buda gebeliğe engelmiş gelecek ay histeroskop ile alınmasına karar verdi herşeyin hayırlısı...

Geçmiş olsun inş herşey güzel olur isteyen herkese rabbim nasip etsin inşallah

Back
X