Adanada kadin dogum doktoru onerisi yardim

Kafam-karisik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2016
3.626
4.801
63
33
Arkadaslar adanada bildiginiz iyi bir kadin dogum doktoru var mi bilgi verirseniz cok sevinirim ;)

Medline Ayşe Hanım var doçent. Önceden başkentteydi. Ona iyi diyorlar. Medline da iyi bir hastane doğum için güvenilebilecek bir yer bence :)

Medline Ayşe Hanım var doçent. Önceden başkentteydi. Ona iyi diyorlar. Medline da iyi bir hastane doğum için güvenilebilecek bir yer bence :)
Cok sagol cnm banada universaldan Muzaffer Sengulu onerdilerde yinede bayan doktor olsa daha rahat olurum sanki

Cok sagol cnm banada universaldan Muzaffer Sengulu onerdilerde yinede bayan doktor olsa daha rahat olurum sanki
Doktor şans işi ama ben de bayan doktordan yanayım. Daha önceden düşükler yaptım. Erkek doktorlar çok olağan bir şey olarak baktı fakat bayan doktorlar annelik duygusuna sahip olduğu için daha anlayışlı oluyor.

Doktor şans işi ama ben de bayan doktordan yanayım. Daha önceden düşükler yaptım. Erkek doktorlar çok olağan bir şey olarak baktı fakat bayan doktorlar annelik duygusuna sahip olduğu için daha anlayışlı oluyor.
Bnmde bir dusugum var dedigin gibi erkek doktorlar siradan bir olaymis gibi karsiliyor su an erkege gidiyorum ama bazi sorulari rahatca soramiyorum bayan olsa daha rahat olcam sanki ama bayaninda iyisi denk gelir insallah yoksa bazi bayanlarda cok fena oluyor

Benim doktorum Ortadoğu'da Hicran hanım var oydu. Ben çok memnundum. Iki kez kürtaj oldum üç ay arayla çok şükür ne bir yapışıklık oldu ne de bir enfeksiyon. Anlayışlı bir doktordu. Her zaman arayıp ulaşabiliyordum. Ona da gidebilirsin. Maddi olarak da daha hesaplı olur. Doçent 120 ise o 60 tır.

Tmm canm cok sagol onuda duydum sanki bu bebeginide saglikla kucagina alirsin insallah ;)

Back
X