Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doktor şans işi ama ben de bayan doktordan yanayım. Daha önceden düşükler yaptım. Erkek doktorlar çok olağan bir şey olarak baktı fakat bayan doktorlar annelik duygusuna sahip olduğu için daha anlayışlı oluyor.
Doktor şans işi ama ben de bayan doktordan yanayım. Daha önceden düşükler yaptım. Erkek doktorlar çok olağan bir şey olarak baktı fakat bayan doktorlar annelik duygusuna sahip olduğu için daha anlayışlı oluyor.
Bnmde bir dusugum var dedigin gibi erkek doktorlar siradan bir olaymis gibi karsiliyor su an erkege gidiyorum ama bazi sorulari rahatca soramiyorum bayan olsa daha rahat olcam sanki ama bayaninda iyisi denk gelir insallah yoksa bazi bayanlarda cok fena oluyor
Benim doktorum Ortadoğu'da Hicran hanım var oydu. Ben çok memnundum. Iki kez kürtaj oldum üç ay arayla çok şükür ne bir yapışıklık oldu ne de bir enfeksiyon. Anlayışlı bir doktordu. Her zaman arayıp ulaşabiliyordum. Ona da gidebilirsin. Maddi olarak da daha hesaplı olur. Doçent 120 ise o 60 tır.