Adana'da kadın doğum doktoru ve hastane önerileri

Cuma günü gitmeye karar verdim o gün 5+1 olacağım doktor nasıl bakmayı uygun görürse katlanacağım artık sonuçta bebeğin kalp atışlarını duymaya değer diye düşünüyorum inşallah sağlıklı gebeliktir canım ikimizinki de acayip korkuyorum bi şey olacak kanamam gelecek düşük falan olcak diye : (

5+1de kalp atisini duyamayabilirsin ama.hatta yuksek ihtimal duymazsin bence

Kese gorunur canim ama kalp atisi icin daha erken. Bebegi de bilemiyorum benim 5 haftada kese 5 mm gorunmustu. 7+0da kalp atisi goruldu o yuzden bebek hakkinda bi fikrim yok ama suan keseni gorurse muhtemelen 2 hafta sonra tekrar cagirir kalp atisi icin

Sağ ol canım çok ikilemde kaldım ne zaman gitsem diye karar veremiyorum ama korkuyorum da dış gebeliktir kimyasaldır boş gebeliktir son zamanlar baya arttı bunlar malum cuma gitsem sadece kese görünse bile içim rahatlar en azından

Sen git bi an once cunku folik asit felan baslar hemen

Sen git bi an once cunku folik asit felan baslar hemen
Çocuk düşünmeye başlamadan 3 ay önce folik asite başlamıştım zaten doktor önermişti çocuk düşünmeden en az 3 ay önce kullanmak gerekiyor diye düşündüğüm ilk ay da hamile kaldım çok şükür devam ediyorum folik asite

Tamam o zaman folik asit iciyosan bence bekle braz daha. Cunku keseyi gorunce de acaba kalp atisini duycam mi diye strese giriyo insan. Ama tabi beklemek de cok zor onu da biliyorum :) hayirlisi olsun insallah git gor rahatla bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…