Adana'da kadın doğum uzmanı ACİLL!!

ozgmm

Guru
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2010
2.198
2
358
Kocaeli
Adanaya yeni taşındım. Burdaki doktor ve hastaneler hakkında hiç bir bilgim yok. Doğum ve gebelik takibi için bana önerebileceğiniz hastane, iyi ve ilgili bir bayan doktor var mı?
Tavsiyelerinizi bekliyorum. :79:

Son düzenleme:
Ben de yeni üye oldum sırf bu konu için üye olmuştum. sorunu görünce çok sevindim.çok fazla alternatif bulacağımı düşünmüştüm. ama hiç cevap gelmemiş.Adanalıyım bende.9 haftalık hamileyim.ilk kontrolüm için muzaffer şengüle gittim.çok iyi doktor olarak tavsiye üzerine gittim.sağlık güvencemden de yararlanabileceğim iyi bir doktor olsun istedim. sanırım benle aynı düşünceye sahip çok fazla bayan varmış:) anormal kalabalıktı.11 deki randevuma 12 ye doğru girebildim. yeterince sağlıklı ilgilenebileceğini düşünemiyorum.siz bulabildinizmi iyi bir doktor?

sonunda sesimi duyan birisi çıktı :109: aynı şeyleri düşünmüşüz ama malesef kimse bir tavsiyede bulunmamış. bebişiniz hayırlı olsun. darısı başıma inş. ben muayene için dermancan tıp merkezinde amina kardeşhanı ya gittim. memnun kaldım ama yinede başka öneriler de olursa sevinirim. tavsiyelere ihtiyacım var.

adanalılar nerdesiniz yahu?? kızlarrr nolur yardım edin.bu gün hamile olduğumu öğrendim. yeni bi doktora gittim. huriye verde. bu drla ilgili bilgisi olan varmı? nolur başka önerilerde verin acil. 1 hafta sonra kntrole gitmem gerek.

Öncelikle hayırlı olsun. Dr. Feza Burak'ı tavsiye ederim. kendisi adanaya yeni gitti ama çok iyi bir doktordur.

selam ben adanalı değilim ama benim doktorum adanaya gitti Filiz Kavi Seçen ben çok memnun kalmıştım çok iyi bir doktor kendisinide çok severim
daha önceden sakarya hendek de idi ama sonra işleri nedeniyle adana gitti sana tavsiye edebilirim ....

aa evet bu dr araştırırken görmüştüm.ortadoğu hastanesinde görev yapıyo.hakkında yorum bulamamıştım. iyi oldu canım senin cvbın .teşekkür ederim..

selçuk gürbüz ortadoğu hastanesinde aynı zamanda gazipaşa bulvarında seyhan doğuş tıp merkezinde özel muayenehanesi var.çok iyi ve bilgilidir.bende haftaiçi gidicem:) ayrıca esra hanım başkentte ama orası çok yoğun..

canım bende filiz kavi seçene gidiyorum ve çok memnunum. inşallah doğumumuda onda yapacam kısmet olursa. çok hastası var ama hiç baştan savma iş yapmıyor. çok ilgili.

canım bende filiz kavi seçene gidiyorum ve çok memnunum. inşallah doğumumuda onda yapacam kısmet olursa. çok hastası var ama hiç baştan savma iş yapmıyor. çok ilgili.

ilgili olması çok önemli.teşekkürler canım.bende karar verdim bu dr a gidicem.

hiç düşünmeden gözüm kapalı her konuda kefil olabileceğim tek kadın doğum uzmanı
H.Faruk Demir derim adanada..

Adanaya yeni taşındım. Burdaki doktor ve hastaneler hakkında hiç bir bilgim yok. Doğum ve gebelik takibi için bana önerebileceğiniz hastane, iyi ve ilgili bir bayan doktor var mı?
Tavsiyelerinizi bekliyorum. :79:

bende adanadayım ve faruk demire gidiyorum iyi bir doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…