Adana'da Kadın Doğum Uzmanı Tavsiyesi

ilayda91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2010
1.080
0
66
Adana
arkadaşlar merhaba. böyle bir konu daha önce de açılmış ama malesef ben bi doktor tavsiyesi hala bulamadım. adanada iyi bir kadın doğum uzmanı arıyorum. hamileliğim boyunca ve doğumda gidebileceğim.
özel adana hastanesinde muzaffer şengüle gidiyorum ama içime sinmeyen bazı şeyler var. bide aşırı kalabalık.
böyle daha sakin, ilgili ve anlayışlı bi doktor arıyorum. lütfen yardımcı olur musunuz?

arkadaşlar merhaba. böyle bir konu daha önce de açılmış ama malesef ben bi doktor tavsiyesi hala bulamadım. adanada iyi bir kadın doğum uzmanı arıyorum. hamileliğim boyunca ve doğumda gidebileceğim.
özel adana hastanesinde muzaffer şengüle gidiyorum ama içime sinmeyen bazı şeyler var. bide aşırı kalabalık.
böyle daha sakin, ilgili ve anlayışlı bi doktor arıyorum. lütfen yardımcı olur musunuz?
bende hala arastırmadayım canım:)suan medlıne eray memece gıdıorum hastane sakın ve cok temız ama pahalı dıgerlerıne gore bende hala arastırmadayım

Ben ortadogu hastanesinde filiz kavi seçene gidiyorum.cok ıyı bır doktor.tek kotu tarafı hastane cok kalabalık ve randevuya gec gırıyorsun ama doktora degıyor.doktordan çıkarken moralle ayrılıyorsun.

sağolun kızlar benimde doktorumdan ve hastanemden tek şikayetim kalabalık olması. aklımdaki soruları soramıyorum apar topar girip çıkıyorum. daha sakin bi yer ve ilgili bi doktor olsa :50: bulursanız bana da haber verin kızlarr:26:

Merhaba arkadaşlar yardımcı olmaya çalışayım 1ay sonra doğumum olacak Allah'ın izni ile... Dr um Muzaffer Şengül kendisinden çok memnunum bilgisinden hiç şüphem olmadı...benim bebek olayım da sıkıntılar vardı azıcık Muzaffer bey in sayesinde sıkıntılarımız bitti şükür şiddetle tavsiye ederim kalabalık olma konusunda evet öyle ama herkes sırf iyi diye onu tercih ediyor o kattaki diğer kadın doğum Dr larının o kadar hastası yok ben Pazartesi günleri kesinlikle gitmiyorum o gün ameliyat günüyöüş Çarşamba Perşembe sakin oluyor eray öemeç benim geçen yıl 2 kez gittiğim Dr umdu kendisinden memnun kalmadım bebeğim karnımda ölmüştü pat diye söyledi ve ertesi güne kürtaj dedi içerde kan toplanmış ve kendisi bunu fark etmedi ve benim o an ki psikolojime rağmen 500 tl para getir dedi hastanesi çok paracı ayrıca Google'a yazıp pakın bu Dr lara filiz kavi seçen Gül demirtaş da iyi duydum

Back
X