Adana'da ki hamileler Gelin birlikte devam edelim

gadriell

Canim oglum bal oglum...
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015
437
422
39
Merhaba arkadaşlar 10 haftalık hamileyim allah kısmet ederse ikizlerim olacak
2013 yılında boş gebelik geçirmiştim ve 1.5 yıllık uzun bir süreç sonucu tekrardan hamile kaldım.
Rahim filmi çekildiğim ay klomen de kullanmıştım ve bu sayede ikiz oldu
çok farklı doktorlara gittim bu süreçte az çok adanada ki dr lar hakkında bi fikrim oldu
Rahim filmi sonucunda malesef rahimde bölme çıktı yani rahmim kalp şeklindeymiş
şimdilerde ortadoğuda hicran Girişe gidiyorum kadın inanılmaz tedbirli ama psikolojimi bozuyor her an düşürecekmişim gibi davranıyor buda beni mahvediyor.
yarın için medline rıza tazeden randevu aldım işinde iyi rahat bi dr olduğunu duydum ona gidecem bakalım kısmetse.
adanadaki arkadayxşlarım siz hangi dr gidiyorsunuz gelin beraber bu süreci paylasalım hamileliğimizi de.

evet kızlar rıza beye gittim ve cidden dedikleri gibi bir dr çıktı çok rahat inanılmaz pozitif komik ve gayet de bilgiliydi çok memnun kaldım bebişlerim de gayet iyiydi

Senin adına sevindim canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebişlerini inşallah. Ben de Hatice Tuncel'e gidiyordum. İsa Alataş Tıp Merkezi'ne hani aslında ilk hamile olduğumu orda öğrendim. Sonra öyle gittim. Ama Hatice Hanım operatörlük yapmıyormuş o yüzden kendime doktor arayışına girdim malesef son haftalar bi de :KK43: Bayram Bukan'a gitmeyi düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun :) :anneadayı::KK39:

Senin adına sevindim canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebişlerini inşallah. Ben de Hatice Tuncel'e gidiyordum. İsa Alataş Tıp Merkezi'ne hani aslında ilk hamile olduğumu orda öğrendim. Sonra öyle gittim. Ama Hatice Hanım operatörlük yapmıyormuş o yüzden kendime doktor arayışına girdim malesef son haftalar bi de :KK43: Bayram Bukan'a gitmeyi düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun :) :anneadayı::KK39:
Senin baya yaklasmis canim ne guzel az kalmis hayirlisi olsun
Bayram bukan bildigin bir doktor mu
Sezeruan mi normal dogum mu dusunuyorsun cnm

Senin baya yaklasmis canim ne guzel az kalmis hayirlisi olsun
Bayram bukan bildigin bir doktor mu
Sezeruan mi normal dogum mu dusunuyorsun cnm
Yok cnm hiç muayene olmadım kendisine ama internetten araştırdığım kadarıyla ve çevremdekilerin tavsiyesi üzerine gitmeyi düşünüyorum. Normal doğum istiyorum bir sıkıntı olmazsa inş. Hoppa

Insallah cnm dogru o dpktor normal dogumdan yana oldgnu duymustum ama sen yine de sor cnm gecenon bir yarisi olsada gelecek misin diye

Arkadaşlar son adet tarihim 16.03.2015 şuanda 8 haftalık hamile olmam lazım ama kesem çok yavaş büyüyor şuanda 9 mm beta hcg değerim düzenli olarak artıyor. Dokorum haftada bir görüyor beni her hafta bi sonraki hafta sonlandırabiliriz diyor ama azıcık da olsa büyüdüğü için kürtaj yapamıyor. 3 gündür kanamam ve sancım var. Kanama küçük küçük pıhtılar şeklinde. Ama kesenin yerleşimi iyi görünüyor dedi doktor yani ultrasonda düşüğe dair bişe görmedi ama risk var dedi. Napıcağımı bilmiyorum bu kanama şekli neyin nesi. Böyle riskli gevelikler için bildiğiniz duyduğunuz iyi bir doktor var mı. Cüneyt inanç la ilgili bi fikriniz var mı. Çok acil cvplarsanız sevinirim

Arkadaşlar son adet tarihim 16.03.2015 şuanda 8 haftalık hamile olmam lazım ama kesem çok yavaş büyüyor şuanda 9 mm beta hcg değerim düzenli olarak artıyor. Dokorum haftada bir görüyor beni her hafta bi sonraki hafta sonlandırabiliriz diyor ama azıcık da olsa büyüdüğü için kürtaj yapamıyor. 3 gündür kanamam ve sancım var. Kanama küçük küçük pıhtılar şeklinde. Ama kesenin yerleşimi iyi görünüyor dedi doktor yani ultrasonda düşüğe dair bişe görmedi ama risk var dedi. Napıcağımı bilmiyorum bu kanama şekli neyin nesi. Böyle riskli gevelikler için bildiğiniz duyduğunuz iyi bir doktor var mı. Cüneyt inanç la ilgili bi fikriniz var mı. Çok acil cvplarsanız sevinirim
Valla canim bu konuda baskent hastanesi de ayse hanim var docent o cok iyi kesenon icinde york kesesini goruyor mu doktorun
Gec dollenme olmus olabilir
O doktor hangi hastanede cnm gonlunu ferah tut progestana basladimi yada pruloton igneye

Valla canim bu konuda baskent hastanesi de ayse hanim var docent o cok iyi kesenon icinde york kesesini goruyor mu doktorun
Gec dollenme olmus olabilir
O doktor hangi hastanede cnm gonlunu ferah tut progestana basladimi yada pruloton igneye
Bugün gittim doktora kese bozulmuş görünüyor yarın sonlandıralım dedi ve sabaha randevu verdi :.(

Herkese Merhaba,
Ben de aranıza katıldım taze anneler :KK25: 25 yaşındayım ve 12 haftalık hamileyim:anneadayı: Özel Medline Hastanesi'nde Nursel Arslanhan doğum takibimi yapıyor. Normal ve müdahalesiz bir doğum yapmak istiyorum. Nedense özel hastanelere güvenemiyorum, doğum sancıları çekerken bir bahane bulup sezeryane zorlanacakmışım gibi geliyor. o_O
Siz nasıl bir doğum düşünüyorsunuz?

Herkese Merhaba,
Ben de aranıza katıldım taze anneler :KK25: 25 yaşındayım ve 12 haftalık hamileyim:anneadayı: Özel Medline Hastanesi'nde Nursel Arslanhan doğum takibimi yapıyor. Normal ve müdahalesiz bir doğum yapmak istiyorum. Nedense özel hastanelere güvenemiyorum, doğum sancıları çekerken bir bahane bulup sezeryane zorlanacakmışım gibi geliyor. o_O
Siz nasıl bir doğum düşünüyorsunuz?
Merhaba canim hosgeldin aramiza
Benim ikiz olunca canim mecbur sezeryan gibi birsey oluyor hayirlisi bakalim ama ozel hastaneler pek normal doguma yaklasmiyor yada doktor ben gelmem diyor bilmiyorum hayirlisi
Marsa ya gittin mi peki orada 100 de 100 normal dogum yaptirirlar

Merhaba canim hosgeldin aramiza
Benim ikiz olunca canim mecbur sezeryan gibi birsey oluyor hayirlisi bakalim ama ozel hastaneler pek normal doguma yaklasmiyor yada doktor ben gelmem diyor bilmiyorum hayirlisi
Marsa ya gittin mi peki orada 100 de 100 normal dogum yaptirirlar
Hoşbuldukkk :)) Allah sağlıkla ikizlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin ve tüm annelerin :)
Marsa'ya gittim evet ama orası da bana pek hijyenik gelmiyor malesef. İçime sinmiyor.

merhaba kızlar tebrik ediyorum :anneadayı::anneadayı: bende balcalıya başlamıştım fakat aklım çok karışık normal doğum istiyorum nasip olursa ama orada doğum esnasında öğrencilerin olabilme ihtimali ürkütüyor beni :63: avrupa hospital aklımda şu aralar berrin hanım varmış onu tavsiye ettiler baya karışık kafam

slm kızlar bende özel adana ya (üniversal) gidiyorum sezeryan normal 700 tl doktorumla konuştum normal istiyorum dedim o da tabikide en iyisi normal dedi bende özel olduğundan direkt sezeryan demesini bekliyordum ama rahatladım bu gidişimde alttan muayene edecek ben istemiyorum boşa kasıyoruz kendimizi aslında doğumda belli olur çatının geniş dar olması belkide yaptırmam bilmiyorum

slm kızlar bende özel adana ya (üniversal) gidiyorum sezeryan normal 700 tl doktorumla konuştum normal istiyorum dedim o da tabikide en iyisi normal dedi bende özel olduğundan direkt sezeryan demesini bekliyordum ama rahatladım bu gidişimde alttan muayene edecek ben istemiyorum boşa kasıyoruz kendimizi aslında doğumda belli olur çatının geniş dar olması belkide yaptırmam bilmiyorum
Hangi doktora gidiyorsun canım?

Hoşbuldukkk :)) Allah sağlıkla ikizlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin ve tüm annelerin :)
Marsa'ya gittim evet ama orası da bana pek hijyenik gelmiyor malesef. İçime sinmiyor.
MALESEF CNM ORASI ÖYLE bende niyetleniyorum bir gideyim diye ama cesaret edemiyorum

merhaba kızlar tebrik ediyorum :anneadayı::anneadayı: bende balcalıya başlamıştım fakat aklım çok karışık normal doğum istiyorum nasip olursa ama orada doğum esnasında öğrencilerin olabilme ihtimali ürkütüyor beni :63: avrupa hospital aklımda şu aralar berrin hanım varmış onu tavsiye ettiler baya karışık kafam
benim arkadaşım berrin hanıma gidiyor cnm o şimdilik memnun ama benim görümcemin kistini kese zannetmisti ve bende kese ile kisti ayıramayan doktora kendi adıma gitmeyi hiç istemedim
bu arada hg aramıza hayırlı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza alaım

evet çatı kontrolü var biraz zor diyorlar muzaffer beye mi gidiyorsun cnm
en önemlisi normal doğumda doktorun gelecek mi onu konustun mu cnm

X