Tüp Bebek Merkezleri Adana'da ki tüp bebek merkezleri

aren

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2009
3.161
5
316
Diğer
Merhaba arkadaşlar
36yaşındayım. 3,5 aylık hamileyken bebeğimi kaybettim.olmayınca aşılamaya geçtim. 2 aşılama yaptım.2 si negatif. bundan sonra eylül ayında tüp bebek düşünüyorum. başka şehre gitmem zor olduğu için adanada bir yeri tercih etmek zorundayım.
Adanadaki merkezler hakkında bilgi sahibi olan varsa burada paylaşmak isterim. ekip, labaratuvar, fiyat..vs. konularında.
 
Son düzenleme:
bn adanaya gıdıcem sagol böle bır topık acıgın ıcın
ınş gusel cvplar alırız
 
bende eylül ayında tüp bebeğe başlayacağım. 2 aşılamam var. biri başkentte yapıldı diğeri özel adana tüp bebekte. başkentten genel anlamda memnunlar.şimdi araştırma yapıyorum. tüp bebeğe geçeceğim. adanada tüp bebek labaratuvarı en iyi olan özel adana ankara tüp bebek emrkezi deniliyor. belkide en yenisi olduğu için sistemleri daha ileridir. oraya gidenlerden hiç memnuniyetsizlik duymadım. haftaya orayla görüşmeye gideceğim. bilgileri yazarım.
 
Son düzenleme:
adanada başkent ile ilgili yorumlar okudumda başka topiclerde başkent dışında bir yere giden yada bilgisi olan yok mu.
 
esra ben dün ankada tüp bebeği aradım prosedür fiyat gibi bilgiler verdiler. tüp bebek görüşmesi ücretsiz hafta içine randevu alıp görüşmeye gideceğim. orası hakkında hep olumlu şeyler duydum. sende bir oraylada görüş istersen hangisi içine sinerse oraya başlarsın. bende eylül adetimde başlamayı düşünüyorum hayırlısı.
 
özel adana ankara tüp bebek mrkezi tam olarak nerde
seyhandamı
canım su ramazan bıtımıne kadara zaten ancak arastrmalarım bıter
ılk denemem oldugu ıcın tedrgınım anlıyacagın
ayrıca cevremde hıc yaptıranda yok
fıyat bakımından ne dedi snaa
ben hıc bır sekılde ındırımden faydalanamıcam galıba
hem 1 yıllık evlı oldugumdan dolayı hemde 23 yas sınırından dolayı :(
 
aren aynı zamnlarda baslıcaz hemen hemen
tupe
bılgılerını eksık etme
ben adanafda oturmuyorum otursam arastoırıp gıdıcemde :(
 
Back
X