Kına Gecesi adanada kına gecesi

burtam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2011
32
0
36
Adana
arkadaşlar adanada kız kınası için uygun biryer arıyorum,fikirlerinize ihtiyacım var:50:

canım benim arkadaş niğdeevini 500e tuttu kına için ideal bence,bakabilirsin.bu arada bende adanalıyım ve 20 ağustosta düğünüm var kısmetse :)) sennki de şimdiden hayrlı ugurlu olsuun :)

polis evi yada premier restaurant olabilir canım. mutluluklar dilerim.

iclal85'cim bana da bu düğün hazırlıkları konusunda fikir vereblr misin hemserim olarak?mesela kuaför,foto ve en önemlisi gelinlik diktirmek için.20 ağusts ta polisevnde olcak inş.düğünüm.önerilerin için şimdiden teşekkrler :)

nigdeevi yada dogalparkta kı salonda olabılır.hacım olarak,kına ıçin ideal.. Mutluluklar dilerim cnm:34:

niğde evine gitmek istiyorum bende ama bir türlü fırsat bulamadım canım, çok uygunmus oranın fiyatı inşallah yer vardır bende istiyorum orda olmasını:) doğalparkın ordaki yere gittim hoşuma gitti ferah 1250dediler olsun dicektim ki istediğim gün doluymus hatta o haftada:( benim düğünüm 8 eylülde kınayı 6 yada 7 eylül istiyoruz nşanlımın aileside gelebilsin diye ya niğde evi benim evime çok yakın olmazsa şimdi bi gideyim konusayım:)

canım benim arkadaş niğdeevini 500e tuttu kına için ideal bence,bakabilirsin.bu arada bende adanalıyım ve 20 ağustosta düğünüm var kısmetse :)) sennki de şimdiden hayrlı ugurlu olsuun :)

teşekkürler canım:) senide tebrik ederim canım inşallah hep mutlu olursunuz :) sen benden önce gelin olacaksın inşallah herşey istediğin gibi en güzeliyle olur:)

ewt fıyatı çok uygun .. Umarım ıstedıgın gun musaıt olurda,kosusturman biter:34: kolay gelsın

teşekkürler canım:) senide tebrik ederim canım inşallah hep mutlu olursunuz :) sen benden önce gelin olacaksın inşallah herşey istediğin gibi en güzeliyle olur:)

saolasın tatlım,allah tüm sevenleri yuva kuranları mutlu etsin bi ömür inş. :))
inş.senn de hersey gönlüne göre olur canım :)

akşamüstü gidip ayarladık niğdeevini 500tl ye neyseki boşmuş:) hepinize çok teşekkür ederim:)

hayırlı ugurlu olsun.. Bı yükten kurtulmus oldun hadi.. Sizin ne çok kosusturmanız vardır sımdı.kolay gelsın canım:34:

Merhabalar,
Ben de Adana'da kına yapacağım. Önceden hiç kına yapmayı düşünmediğim için hiç araştırmamıştım. Ortalama 30 kişilik bir alana ihtiyaç duyacağım. Sadece hoperlör desteği olsa yeter aslında:) ikram vs ile bizzat ilgilenmek istiyorum. Bu Niğdeevi neredeydi acaba? Veya başka önerebileceğiniz yer var mı Çukurova'da?

Back
X