• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işyeri taşınma

Ahhsennn

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2025
140
51
13
merhaba Arkadaşlar,

İşyerim taşınıyor ve gidilen yerde benim pozisyonuma ihtiyaç yok ve kapanıyor.

işyerimin farklı bir lokasyonunda bu pozisyona ihtiyaç olabilir ama kesin değil.

ben kendi müdürüme sorduğumda -belli değil senin durumun- dedi . Bende dedim ki- ben kendi alanımda devam etmek yada imkan varsa başka pozisyonlarda değerlendirilip çalışmaya ve daha fazla sorumluluk almaya hazırım dedim.- oda henüz belli değil felan dedi.

sizce bu konuşmayı bir de ik müdürü olan hanımla mı yapsam, müdürüm olan bey e güvenemedim. Geçiştiriyor gibi geldi.

yoksa hiç konuşmama gerek yok mu, ben yeni planda değil miyim , iş aramaya başlayım mı?

tecrübeli fikirlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum....
 
müdürünüzden geçiştiriyor izlenimi andıysanız genel müdürle konuyu görüşün, siz çalışmak istediğiniz imajını vermişsiniz ve gördüğüm kadarıyla memnunsunuz.
 
Aklıma taşındık, şaka şaka battık yazan şirket geldi.
İş yeriniz hiç kurumsal değil belli ki. Böyle bir şeyin çalışana çok önceden haber verilmesi gerekiyordu. Size yeni yerde bir görev verseler de daha profesyonel bir şirket arayın.
 
Aklıma taşındık, şaka şaka battık yazan şirket geldi.
İş yeriniz hiç kurumsal değil belli ki. Böyle bir şeyin çalışana çok önceden haber verilmesi gerekiyordu. Size yeni yerde bir görev verseler de daha profesyonel bir şirket arayın.
çok haklısınız her şey son anda belli oluyor sır gibi bazılarına teklif gittiği söyleniyor o sebeple ben de çıkarılacağımı düşündüm.
 
Back
X