Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben tüp bebeğe geçmedim Seyhan Başkent hastanesinde tedavi görüyorum.1. aşılamam negatif 2. yi olacağım inşaallah[/Q
MERHABA CANIMhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt İNŞALLAHTA GEREK KALMADAN HAMİŞ OLURSUN.
Selam kızlar bısey soracagım bu ıgnelerı kendınız mı yapıyorsunuz bırde gobektenmı koldanmı yanı Lucrın ve Gonal-f ı soruyorum.
MERHABA ÖNCELİKLEhihoyyythihoyyyt LUCRİNİ KENDİM YAPIYORUM AMA GONOL-F İĞNESİNİ İLK DENEMEMDE Bİ TÜRLÜ BATIRAMADIM.GONOL İĞNESİNİ EŞİM YAPIYOR CANIM:lepi::lepi::lepi:
GUKUMSERCİM SEN TEDAVİYE BAŞLADINMI?a.s.a.s.a.s.a.s.
canlarım teşekkür ederim herşey yolunda cumartesi günü yumoşlarım toplanacak.heyecan dorukta yarın annem yanıma geliyor.transferden sonra yardıma ihtiyacım olcak o da sağolsun geliyor.bu gece 23:15 de çatlatma iğnemi yapacam inşallah iyi sonuç almayı nasip etsin allahım.rokoko ben aşılamada 112,5 doz kullandım tüp bebekte 225 yaptı doktor.
kızlar tedavılerınız hayırlı ols...............inş guzel sonuç olur hepımızınnnnnnnnn
inşallah büyücekler teyzesi ...sanırım onbeşıncı gundu....dokuz yum toplandı.....daha buyurler benc kafayı takma canımmm.........
Selam kızlar bısey soracagım bu ıgnelerı kendınız mı yapıyorsunuz bırde gobektenmı koldanmı yanı Lucrın ve Gonal-f ı soruyorum.
MERHABA ÖNCELİKLEhihoyyythihoyyyt LUCRİNİ KENDİM YAPIYORUM AMA GONOL-F İĞNESİNİ İLK DENEMEMDE Bİ TÜRLÜ BATIRAMADIM.GONOL İĞNESİNİ EŞİM YAPIYOR CANIM:lepi::lepi::lepi:
GUKUMSERCİM SEN TEDAVİYE BAŞLADINMI?a.s.a.s.a.s.a.s.
evet bu ayın ortasında baslayacagım. basladım sayılır persembe gunu sulu ultrasonum var.korkuyorum ben Seyhan Baskentte basladım. Lucrını gobektenmı yaptın
merhaba sadecebuhihoyyytkaydirigubbakcemile5 ikizlerini sağlıcakla kucaklarsın inşallah canım.
aaaaaaayyyy darısı benim ve tüm anne olmak isteyenlerin başına.
sizin probleminiz neydi ?
Kaç yumoşun oluşmuştu?
Son soru blast yapıldımı canım
sağol canım,darısı tüm isteyenlerin başına inşallah:Saruboceq: eşimin sperm hareket ve sayısı azdı.ilk denememizdi.11 yumurtam oluştu.bu arada daha önce yazmışsın ben de bayağı kulllandım gonalf i,yumurta sayım iyidi ama hemen büyümedi.13 gün gonal f 187,5 kullandım.3.gün transfer yapıldı bana.3 tane 8 hücreli 1.kalite embriyo.2 tanesi tuttu.istediğin kadar sorabilirsin canım.bilgim dahilinde cevaplamaya çalışırım memnuniyetle.
Canım hemşerim bana moral verdinalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Hemşerim diyorum çünkü aslen mersinliyim.:1hug::1hug::1hug::1hug:
bugün 10. gonolü vuruldum yumoşlar 2 günde inanılmaz büyüdür herşey yolunda dedi Ahmet bey.:dance::dance::dance::dance::dance:
Çarşambaya çatlatmayı yapıp inşallah cumaya toplanacak.
Toplamadan sonra ne gibi ilaçlar kullandın?ayyyy uğur getirirsiniz inşallah ikizlernle bana canım.
Bizim sorunda sizinki gibi:teytey::teytey::teytey::teytey:
Senin bebişlerin nasıl canım zor olsa gerekkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
kızlar 19 adet yumoşum toplandı.zemuszemus
15 tanesi döllenmiş.gamyoncuiremsugamyoncuiremsu
10 tane 1. Kalite yumurtayla yola devam ediyoruz.kaydirigubbakcemile5
6. Gün blast transferi yapılacak alkisalkisalkis
5. 6. Gün blast yaptıranlar varmı aranızda:teytey: