Adana'da sokak ortasında tecavüz girişimi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Sokakta tecavüz girişimi suçlaması
Sitene Ekle

Fatih KARAÇALI/ADANA, (DHA)

ADANA’da 2 çocuk annesi 33 yaşındaki Ş.E., tekel büfesi işleten M.K.’nın sokak ortasında kendisine saldırıp, tecavüz etmek istediğini ileri sürerek şikayetçi oldu. Ş.E., "Sokak ortasında gömleğimin düğmelerini açıp pantolonumu çıkarmaya çalıştı, direnip bağırınca vatandaşlar kurtardı" dedi.

Olay, merkez Seyhan İlçesi’nin Yeşilyurt Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Ş.E., kahve içmek için arkadaşının evine gitti. Bir süre sonra Ş.E., çocukları ile birlikte sokağa çıktı. Bu sırada ağlayan çocuklarını susturmaya çalışan Ş.E.’ye tekel büfesi işleten 38 yaşındaki M.K. tepki gösterip, "Çocuklarını sustur" diye bağırdı. Ardından da genç kadına tekme yumruk saldırdı. M.K., yere düşen kadının pantolonu ve gömleğini çıkartmaya çalıştı. Kadını, çığlıkları duyan vatandaşlar kurtardı. Bu sırada sol elinin baş parmağı yaralanan kadının şikayeti üzerine M.K. gözaltına alındı.

SERBEST BIRAKILDI

İfadesinde suçlamaları kabul etmeyen M.K., serbest bırakılırken yaşadıklarını gözyaşları içinde anlatan Ş.E., saldırganın sokak ortasında kendisine tecavüz etmeye çalıştığını ileri sürdü. Hayatı boyunca hiç bu kadar aşağılanmadığını belirten Ş.E. şunları söyledi:

"Evime dönmek için kapıdan çıktım, bu sırada çocuklar ’biraz daha kalalım’ diye nazlandı. Onların ağlama sesini duyan biri, küfrederek ’çocuklarını sustur’ diye bağırdı. Ben de ’bana mı diyorsun’ diye karşılık vermek istedim. Üzerime saldırıp, gömleğimin düğmelerini açmaya, pantolonumu çıkartmaya başladı. Bir yandan vuruyor, bir taraftan da ’sana burada tecavüz edeceğim’ diye bağırıyordu. Çığlıklarımı duyan vatandaşlar gelip kurtardı. Karakola gittik, ifadelerimizi alıp bizi gönderdiler. Olay basit bir kavga olarak değerlendirildi. Ancak adam bana sokak ortasında tecavüz etmeye çalıştı. Cezasız kalmasını istemiyorum. bugün benim başıma gelenler, yarın başkasının da başına gelebilir."

gürültü yapmalarının cezası tecavüzmüymüş sapığım demiyoda, malum küfürlerle büyüyen erkeklerin beynindeki arazlardan da kaynaklanıyor olabilir

Bu adam şimdi serbestmi kalmış..
Yuhhh diyorum adalet sistemi bukadar hafif çalışmamalı

Tutuklansa ne olacak ,
Mahkeme , kadının çocuklarını susturma şekli , adamı tahrik etmiş deyip bir de kadını suçlu çıkarır . Olur mu olur ...

Böyle serberst kalırsa girişimle kalmayacak amacına da ulaşıcak pis sapık bu nasıl adalet.

böyleleri serbest bırakıldığı sürece..kadınlarımız her an tehlikede..bu sefede kimin canını yakacak acaba..nasıl olsa hapis yok..cezasıda yok olsada.. komik rakamlar....ohhh ne güzel hayat..gözünü kestirdiğine saldır..

Ama arkadaşlar tecavüz etmemiş ki, teşebbüs etmiş aaaaa, şimdi yazık değil mi adamcağıza
Hem tecavüz etse ne olacak, tecavüz eden adamların mahkeme sonuçlarını da okuduk burda, altı üstü kadınız bilmem kaçıncı sınıf vatandaşız

Ne rezil, ne aşağılık bir ülke haline geldik biz..
Basit bir kavga olarak yorumlayıp o it herifi serbest bırakan korkunç hukuk sisteminin içine tüküreyim..Yazıklar olsun.

Hepimizin başına gelebilir ya..

Basit bir kavga olarak yorumlayıp o it herifi serbest bırakan korkunç hukuk sisteminin içine tüküreyim..Yazıklar olsun.

Bana kızacaksınız ama olay da delil yetersizliği var. Çünkü o zaman herkes herkese tecavüz etti suçlamasında bulunabilir. İyi sorgulanması lazımdı. Adalet de deliller ile haeket edebilir.

Bana kızacaksınız ama olay da delil yetersizliği var. Çünkü o zaman herkes herkese tecavüz etti suçlamasında bulunabilir. İyi sorgulanması lazımdı.

Bana kızacaksınız ama olay da delil yetersizliği var. Çünkü o zaman herkes herkese tecavüz etti suçlamasında bulunabilir. İyi sorgulanması lazımdı.

Yok ablacım niye kızalım Ama şu da bir gerçek ki genel olarak kadına yönelik suçlarda nedense hep serbest bırakılıyorlar, mesela dün açılan konulardan birinde adam ayrılmak istediği için annesinin evine giden eşine molotofla saldırıyor, okumuşsundur haberi, adam serbest, 15 yaşında olduğunu söyleyen sokaktaki bir kızı evine götüren adam serbest, he kız 15 yaşında değilmiş 19 yaşındaymış, adama iftira atmaya kalkmış ama sonuçta sokakta görüp hadi bize götüreyim dediğinde 15 yaşında sanıyormuş, 15'inde olduğunu söyleyen bir kızı neden karakola değilde evine götürürsün maksat ne?

Gülay kızılacak bir şey yok ta, en büyük delil şahitler değil midir?
Sokak ortasında kadının pantolonunu çıkarmaya çalışmış, bunun üzerine çığlıkları duyan ve koşturan insanlar en büyük şahit ve delil değil midir?

Pantolonunu çok beğendiği için çıkarmaya çalışmadı değil mi?

Kaldı ki, bu rezil hukuk sisteminde, tecavüzcüler paşa paşa salınıveriyor..
Yakında millet kendi cezasını kendisi keserse şaşmayın.

gazeteler "iddia" diye yazmak zorunda kesin sonuca bağlanmadığı için, yoksa dava açıyorlar
açıkcası ben kendi adıma 2 çocuklu bir kadının (gazetelere resmide basıldı) bu tarz yalan söyleyebileceğine pek inanmadım çünkü yalanı bile çok küçük düşürücü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…