Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hemşireler embriyoglarfalan çok iyi hastanede çok iyi ben aydından gidip yaptırdım orda olsam yine orda denerim rapor da çıkartıyorlar şartlarınız uygunsa
Hemşireler embriyoglarfalan çok iyi hastanede çok iyi ben aydından gidip yaptırdım orda olsam yine orda denerim rapor da çıkartıyorlar şartlarınız uygunsa
Bizimde olması amh 1 altında çıktığı icin rapor çıkardım cnm nasıl bi yol izlediniz bilmiyorum ama benim 2 aşılama var aydında ben başkentte özel yaptırdım tüp bebeği amh uygundu rapor icin ama eşinin sigortası yetmiyordu
Bizimde olması amh 1 altında çıktığı icin rapor çıkardım cnm nasıl bi yol izlediniz bilmiyorum ama benim 2 aşılama var aydında ben başkentte özel yaptırdım tüp bebeği amh uygundu rapor icin ama eşinin sigortası yetmiyordu
Ben bulunduğum şehrin araştırma hastanesinde 2 aşılama 1 tüp bebek yaptrdm malesef rapor çıkmadı eşimin sperm sayısı yüksek o yüzden bize rapor vermezler