Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
anladım canım ama sgk anlaşmalı hastane bulmak zor açıkcası.adanada diğer merkezlerinde anlaşmaları yok bildiğim kadarıyla...istanbula gitsen bile oradaki birçok merkezinde malesef anlaşmaları yok..başkent var oaradan da memnun kalmamışsın zaten . ...tüp bebek için değil ama ilaçlar için rapor alabilirsin...bir de acıbadem ne kadar dedi tedavi ücretine?
Aadanada ankada tup bebek merkezını tavsıye derım
sgk ıle anlasması var
cok ıyı bır merkez hem doktor hemde ekıp olaraktan...
Rabbım hayırlısını versın senın ıcınde....
Aadanada ankada tup bebek merkezını tavsıye derım
sgk ıle anlasması var
cok ıyı bır merkez hem doktor hemde ekıp olaraktan...
Rabbım hayırlısını versın senın ıcınde....
Selamlar esra8 ben de ankada'nın yi oldugunu duydum da bir arkadaşımdan. gitmeyi düşünüyorum senin orasaı hakkında daha geniş fikirlerin olabilir diye yazmak istedim. gerçekten söylendiği kadar iyi mi?
biz ankada'da başladık tedaviye şu ana kadar hersey yolunda gidiyor dr. gökhan hoca çok iyi diğer çalışanlar son derece iyiler bana karşı hepsi güleryüzlü kısacası çok memnunum; yumurtalarım gelişsin diye iğnelerimi vuruldum şimdilik hersey yolunda
biz ankada'da başladık tedaviye şu ana kadar hersey yolunda gidiyor dr. gökhan hoca çok iyi diğer çalışanlar son derece iyiler bana karşı hepsi güleryüzlü kısacası çok memnunum; yumurtalarım gelişsin diye iğnelerimi vuruldum şimdilik hersey yolunda