Pıhtılaşma sorunu ve Tüp bebek kan sulandiri hakkında

Amin inşallah cümlemizi🙏 bu anlattığım bardağı taşıran son damlaydı. Yaklaşık 3-4 aylık süre boyunca sürekli bana laf dokundurdu nisbet yaptı kime anlatsam sinirden deliriyor. Hayır kim yapsa insanın zoruna gider de, senin 3 ay öncesine kadar benden ne farkın vardı? Bu yolda yürümüş insanlarda birbirini anlamayacaksa vay halimize😞 kendisi de bu siteyi aktif kullanıyor umarım bir msja denk gelirde , ay bu benim galiba deyip hakkında yazılanları okur inşallah 😅
Ya bu sitede de biri bana önce dua etti inşallah anne olursun falan diye. Sonra yazdı ki sana bu teklifim olacak özelden yaz bana ne gibi bi teklif dedim evlat edinmek ile ilgili özelden yaz falan yazmadım tuhaf tuhaf insanlar var çocuk edinmekle ilgili teklif mi olur tövbe yarabbim... Ayrıca tedavi gördüğümu de biliyorsun yani

Kızlar lütfen yardımcı olur musunuzz mtfhr homozigot ve 4G 4G pai homozigot genler mevcut. Üc tane doğal Gebelik kaybım var pıhtılasma yüzünden şimdi amh çok düşük çıktı. O yüzden tüp bebeğe başlıyoruz ama dr um bu genlerin asla gebelik kaybına yol acmayacagini söylüyor. İnternetten araştırdığım kadarıyla yumurta büyütücü iğneler kan pıhtılaşmasini arttirabiliyormus. Bu da tutunmayı engelleyebiliyormuş. Moralm çok bozuldu sürece de başladık. Transfer den sonra ecopirin veriyomus bana kan sulandirici gerek yok diyor. Benim gibi pıhtılaşma sorunu olanlar ne zaman dan itibaren kullandilar acaba ben gebe kalırsam inşallah kendi perinatologumla devam etmeyi düşünüyorum kendisi zaten benim için şart olduğunu söylemişti. Ama transferde tutunmayı engellerse diye çok korkuyorum yardımcı olur musunuz lütfen
Merhaba ben de seninle aynı durumdayım ve hem corasprin100 mg hem de oksapar 0.4 kullandım hala da kullanıyorum ve doğumdan sonra da bir süre kullanacağım o dediğin değer bozukluğu bende de olduğu için. Hatta kanamam oldu bir kere sonra leke oldu ama leke olduğu halde kesemem senin pıhtılaşma riskin yüksek kullanmak zorundayız asıl o zamn kaybedersin demişti

Merhaba ben de seninle aynı durumdayım ve hem corasprin100 mg hem de oksapar 0.4 kullandım hala da kullanıyorum ve doğumdan sonra da bir süre kullanacağım o dediğin değer bozukluğu bende de olduğu için. Hatta kanamam oldu bir kere sonra leke oldu ama leke olduğu halde kesemem senin pıhtılaşma riskin yüksek kullanmak zorundayız asıl o zamn kaybedersin demişti
Aynı genler mi canım? Bide sen de transfer öncesi aspirin başlayıp transferle Birlikte aspirin+iğne mi kullandın?

Evet ikisine de başladım transfer olmadan başladım
15. Haftada falan corasprini bıraktım

FAKIÖR V R2 GEN| (c.Hl299R) MUTASYoN ANALizi MTHFR c677T MUTASYoN ANAL|Z|

Bu değerler
Hii iğneye de mi transfer öncesi başladın ?? Senin faktör V skntı olduğu için galiba transfer öncesi başlatmış iğneye de.

Back
X