Adana’da tüp bebek yaptıranlar

İnşallah pozitif sonuç alırsınız ne zaman test gününüz ? Hayır bana o işlemi yapmadı ilk defa duyuyorum ne oluyor tam olarak
İnşallah 14’ü pazartesi günü bu 4. Olacak benim. Allah nasip etsin. Göğüs şişkinliği arada sırada kasık batması dışında bir belirtim yok onların sebebi de ilaç zaten. Sizde var mıydı belirti? Sizin ikiz sanırım sağlıkla kucağınıza alın.
Embriyonun kenarları kalınmış lazerle onu kesmiş tutunma kolaylaşsın diye. İnsallah

Ayy hadi bakalım inşallah pozitif sonuçlar olsun benim ilk denemem negatifti maalesef. İkinci denemede dondurulmuş embriyo transferi oldum. İlkinde yataktan pek çıkmadım çok dikkat ettim ama negatif oldu. İkinci de Bülent hoca sakın yatma kendini hasta psikolojine sokma günlük hayatına devam et ama kendini de zorlama demişti. Aynen dediği gibi yaptım Çok şükür ikinci de pozitif gördük. Çift embriyo transferi oldum ikisi de tuttu çok şükür. İlk transferimde ki embriyoların kalitesi daha yüksekti ama olmadı. İkinci transferde ki embriyolar kalite olarak bir tık daha düşüktü ama yine de iyi demişti. Biraz da kısmet sanırım. Olacak olduktan sonra oluyor bir şekilde. Siz iyi düşünün iyi olsun biliyorum çok zor ama günleri sürekli transfer sonucunu düşünerek geçirmemeye çalışın.

Benim de öyle çok bir belirtim olmadı hatırladığım kadarıyla. Dediğiniz gibi sadece göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı yaşamıştım. Transfwrden sonraki gün direkt işe döndüm. O yüzden kendimi ve belirtilerimi de çok dinlenlemedim çünkü ilaçlar da çok etkiliyor.

Ben de ilk üçünde hep yatıp dinlenmiştim, bu sefer öyle yapmadım inşallah güzel olsun sonucum. Transfer edilen embriyoların kalitelerini söylemiş miydi hoca A B gibi? Benim galiba 4ab gibi bir şey inşallah pozitif olur zaten bir embriyom döllenmisti.

Hayır kalite için hiçbir şey söylemedi bilmiyorum yani hangi kalite olduğunu

Öncelikle tebrik ederim 19 haftalık olmuşsunuz bile pozitif sonucu aldıktan sonra ne zaman doktora gittiniz acaba? Bülent beyden sonra hangi doktorla devam ettiniz?

Öncelikle tebrik ederim 19 haftalık olmuşsunuz bile pozitif sonucu aldıktan sonra ne zaman doktora gittiniz acaba? Bülent beyden sonra hangi doktorla devam ettiniz?
Çok teşekkür ederim pozitif sonucu aldıktan 4 hafta sonra ilk kontrole çağırdı diye hatırlıyorum. Bülent beyden sonra Ebru Tarım a devam ettim, hala da devam ediyorum memnunum doktorumdan

Ayy çok sevindim tebrik ederim inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız hemen başlamıyor belirtiler zaten. Sağlıklı bir şekilde ilerliyordur merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…