adanadana Burun Estetiği Ameliyatı

adanaadana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2008
557
9
116
İstanbul
arkadaşlar benım ıkıncı amelıyattan sonra 2 yıla yakın zaman gectı burnum halen sağa yamuk sol tarafım kalın vs.doktorum revızyon yapıcak duzeltıcem dedı...benım merak ettıgım orta kısım ve ucuyla oynucak acaba eskı amelıyatlar gıbı agır oılurmu lutfen bılen yazsın

kızlar bır hafta oldu amelıyat oldum burnum acıldı ve duzgundu cok mutlu oldum amaaaaa bugun acıllık oldum suratım tamemen şişti ve sonuuc enfeksıyon oluşmuş...suan tekrar kesı yapılıp iltihap akıtıldı suratım tanınmaz halde şişşşşşşşş...tekrardan resmen operasyon oldum çektıgım acıyı anlatatmam ....ve ıkı gun daha ilaçlı tamponluyum burnum patlıcaK Resmen şişlikten...5 gunde sabah aksam serum yıcem ...anlıcanız ben burun amelıyatında bahtsızımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...çektıgım acıyı suan anlatamam

tek dusuncem ınsallah yamukluk duzelırde tekrar bır bozulma yasamaz burnum ozaman daha amelıyatı göze alamam....suan ıltıhaplar akıo burnumdan bu arada sol taraf balon

Canim ne sanssiz bir bayansin inanamiorum,kesinlikle literature girdin burundan enfeksion kapan cok sayilidir neden bole oldun?ameliyatin nerde oldu,muayehane demi yapti dr.?cok saskinlik yasiorum suan((bende yakinda 3lu cem benim kikirdaklar kaydi onlar duzelicek.senden ricam duzeltme nasil yapildi hani uzun uzun anlatirsan cok mutlu olurum..saglicakla kal

Bu arada cok uzuldum allah yardimcin olsun insallah sagligina bir an once kavusursun...ben suan saskinlik icindeyim mazur gor nasil oldu inanamiorum...cok gecmis olsun

kızlar suan cok acı içindeyım ama sızı bılgılendırme amaclı yazım...sıkılmazsanız okuyun...
sımdı ben 2002 yılında düz olan uzun olan burnumdan kompleks nedenıyle olmaz olaydım ilk amelıyatımı oldum.ılk yapan doktor ınecek ınecek şiş dedı burnum resmen ıkı burundu ust incecık oymuş alt kocaman yandan eğri ve zamanlada sağa ıyıce kaydı ve düştü burnum.bende 2 sene önce dayanamayıp burdan arastırıp buldugum doktora amelıyat oldum burnum tek bır burun halıne geldı kıkırdak falan eklendı ama bu seferde burnum resmen sağa yamuk barız bır sekılde ... neyse doktor duzeltırım dedı 5 dk da dedı...bu ıkı sene içinde hamıle kaldım dıye erteledım ve beım cocug
um suan 3.5 aylık....dayanamayıp bır hafta önce yamuk burnumu duzeltım dedım...yapılan işlem şu..
sağ burun ucu törpulendı sağa cıkık ya ondan ..orta dıregı ortaya cekıldı...bırde sol taraf kalındı inceltıldı...ve 1 hafta sonunda basıma gelenı basda yazdım suan cektıgım acıyı anlatamam sabah aksam serum yıyorum ve cocugum sutten kesıldı bu yuzden ayrıca sut felan kalmadı sıkıntıdan...ve suan iltihap akıo halen suratımdan ...doktor muayenede yaptı 20 30 dk lık bı ıslemdı...artık bu enfelsıyon nasıl olustu bılmıom tek bıldıgım çektıgım suankı acım burnumun dıregı sızlı ve ben suan aglıom...kızlar nolur bana dua edın ...3 tane cocugum ortada rezıl oldular...çalısıyorum okulada gıdemıyorum o ayrı resıllık...bende ne bılım 2 3 gunde duzelırım dedım basıma gelşene bakın ...nolur bana dua edın cok ıhtıyacım var

Canım yaa çok büyük geçmiş olsun okuduğumda inanamadım Allah yardımcın olsun umarım bir an önce iyileşirsin gerçekten çok şaşırdım

canım ne oldu geçtimi enfeksiyonun nasıl olmus burnun eğiklik gitmişmi bide bişey sorucam benimde seninki gibi fazla oyulmus sana kıkırdak konup duzeltılldı bana da aynısı yapılıcak merak ettıgım konulan kıkırdak senın nerenden alındı kulagındanmı bıde dısardan bellı olmuyo dımı oraya kıkırdak konuldugu doktor butun olarakmı koydu yoksa ezerekmı ya bıde ıkı yıl gectı ya senın bı erıme kuculme fılan oldumu konulan kıkırdakta yoksa hala aynı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…