Doğuma Hazırlık adanalı anneler yardımmm..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

mehlike82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2009
29
0
86
43
İçel Mersin
merhaba arkadaşlar. bebeğim için alışveriş yapmak istiyorum. ama şu ana kadar hiç bir bebek magazasından haberdar değilim. hangi magazalar var. hangileri daha uygun hiç dikkatimi çekmemiş. bebek için kıyafetten beşige temizlik ürünlerine lazım olan ne varsa artık alışveriş düşünüyorum. bana magazalar konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

realde e-bebek var optimumun en alt katında joker var büyük mağaza olarak onun dışında kenan evrende çocukistan var ordada herşey var...amerikan pazarının tam karsısında bi mağaza vardı adını unuttum...t.özalda salih bebe var bu yazdıklarım büyük olanlar cnm..onun dışında ziyapasada mothercare var her ayın 15inde yüzde 50 indirim yapıyor.aklıma gelenler bunlar şimdilik..

Peki fiyatlarin uygunlugu acisindn nereyi tavsye edersnz?mesela ben cocukistanin pahali oldugunu duymstm...

realde e-bebek var optimumun en alt katında joker var büyük mağaza olarak onun dışında kenan evrende çocukistan var ordada herşey var...amerikan pazarının tam karsısında bi mağaza vardı adını unuttum...t.özalda salih bebe var bu yazdıklarım büyük olanlar cnm..onun dışında ziyapasada mothercare var her ayın 15inde yüzde 50 indirim yapıyor.aklıma gelenler bunlar şimdilik..
Yazdıklarınız benim için de çok faydalı olacak, ben de Adana'yı çok bilmiyorum çünkü. Özellikle bu mothercare kısmı :KK76: Her ay oluyor mu bu indirim?
Bir de amerikan pazarının karşısındaki My Baby Shop sanırım. Biz de dün oradaydık eşimle. Bir şey almadım ama fikir olması açısından gittim.

Back
X