Adanalı hamişler..

kelebek01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2009
780
1
96
Adana
Koskaca KK da bitane bile adanalı hamile ile tanışamadım,
varsa lütfen tanışalım, hangi doktora gidiyoruz, neler yaşıyoruz paylaşalım..

ben 29 haftalığım 6 ay kadar Cüneyt Evrüke'ye gittim .şimdiki doktorum Suphi Bey Metropark hastanesinde, senin doktorun kim

Benim doktorum aytekin altıntaş, ensonki kontrolümde bazı problemlerim çıktı bebek geriden geliyor, bebeğin beyninde bi genişleme görüldü ve beni cüneyt beye gönderdi. Malesef cüneyt bey takip etcek beni.
Sen niye bıraktın cüneyt beyi?
ne tesadüfki hafta içi bende bi suphi beye görünmek istiyordum, nasıl memnunmusun.

Cüneyt Bey'den aslında memnundum, gayet işine hakim bilgili bir insan, daha çok anomali olan gebeliklerde çok iyi. Biraz maddi sebeplerden dolayı bıraktık, doğumu genelde sezeryan yapıyormuş ve aldığı ücret baya bir yüksek o yüzden bıraktık, altı ay devam ettim ben üç haftada bir çağırıyordu,muayene ücreti bir alıp bir almıyordu 150 tl ydi. Suphi Bey'e gelince ondan da çok memnununum, o da işine gayet hakim biri ve doğumu da metropark'ta yapacağım için Suphi Bey'de karar kıldık, hastane çok temiz, çalışanlar ve doktorum çok ilgili

Evet BSK güzel bi hastane. ınşallah sonuna kadar hayırlısıyla gelir yaparsın doğumunu.
Benim işte şuan durumum riskli olduğu için cüneyt beye gidiyorum ama sevemedim kendisini. Sürekli olumsuz, benim moralimi falan hiç düşündüğü yok.ıki haftaya amniosentez sonucum gelecek ve bi mr daha çekilcem ozaman tekrar görüşcez.
Haftaya tekrar aytekin beye gitcem.Aytekin beyde prof. ama uzmanlığı farklı.
Bebeğim sağlığı hayılısıyla düzelsinde gerisi önemli değil.
Sende nisan annesi olcan ozaman, bende allah kısmet ederse mayıs annesi olcam.

benim ikiz olduğu için erken doğum riskim var o yüzden evde sürekli istirahatteyim, dayanırsam nisanda doğum olacak inşallah. Cüneyt bey bilgili ama dediğin gibi fazla ilgilenmiyor, insan soru sorarken bile rahatsız oluyor, ama Suphi bey daha ilgili ve canayakın. inşallah senin bebeğin de düzelir, sağlıklı doğumunu yaparsın.

Evet dediğin gibi insan soru sormaya korkuyo tersliyo falan. hele ilk gittiğim akşamı unutamıyorum. Bana bebeğimi kaybedebileceğimden bahsediyo eşimle ben donmuş kalmış çökmüşüz. Kendi radyoda çalan şarkıya eşlik ediyor, aşmış artık adam. Ama elim mahkum, bu konuda adanada tek isim.
Allah seninde yardımcın olsun geçen hafta bende amniosentezden sonra evde 4 gün istirahat ettim, ne sıkıcı ne kötü, sizi daha iyi anladım yani.
Benim kuzenimde üçüze hamileydi, oda hep evde yatarak geçirdi ve çok şükür doğumu 20 gün önce gerçekleşti. Kuzenimin doktoruda Cüneyt beydi, oda adamdan inanılmaz memnundu. Moralimi hep yüksek tuttu dedi. Adamına göre muamele ediyo heralde anlamadım ben.

olabilir adamına göre davranıyor olabilir ama işinde iyi olduğu bir gerçek hep aynı doktorla devam edeceğiz diye bir şey yok ben şimdiki doktorumdan da çok memnunum

Evet suphi beyde iyi, ben medikal sektördeyim o yüzden bi çok doktoru tanıyorum.
Suphi beylede metroparkın kurulduğu zaman tanışmıştık. ışte bi fırsat bulursam hafta içi gitmek istiyorum. Başka doktorlardan mutlaka fikir almam lazım.

Allah yardımcın olsun canım, inşallah sağlıkla bebeklerimize kavuşuruzda gerisi hiç önemli değil. Unuturuz gider.
Bende şuanda kan pıhtılaşmasından dolayı hergün iğne oluyorum, bebeğim için herşeye razıyım.
Yeterki sağlıkla gelsin..
Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah..

selam arkadaşlar vaaar ben beeeen adanadan

Ben microenjeksiyon hamilesiyim.Adanada 3 kez micro denedim başarılı olamadım.En son 2009 ağustosta Amerikan Hastanesinde Bülen Urman micro yaptı ve şu an evliliğimin 7. yılında 4. tüp bebek denememde 28 haftalık hamileyim.Doktor konusuna gelince 7 yıl boyunca Adanada çok farklı akademik kariyerde ve sayıda doktora gittim.Aşağı yukarı birçok jinekoloğu tanıyorum adanada.

Uzun araştırmalarım sonucu ve ıstanbuldaki doktorumla da paylaşarak Cüneyt Evrüke ye gittim.Ben gebeliğimin başından itibaren Cüneyt Bey e gidiyorum ve çok çok memnunum.Alanında gerçekten oldukça yetkin bir isim bu bana çok güven veriyor.

selam arkadaşlar ben de adana'dan :)
37 haftalık hamileyim martta olacak doğum bsk metroparkta yapacağım bende,doktorum ise suat çerçi acıbadem deydi ama ayrıldı ordan şimdi muayenesine gidiyorum..sat a göre 13 mart dopum ama sanırım erken gelicek kasılmalarım sıklaştı çünkü,sizler ne düşünüosunuz normal mi sezeryan mı?
kendinize iyi bakın görüşelim :)

selam arkadaşlar vaaar ben beeeen adanadan

Ben microenjeksiyon hamilesiyim.Adanada 3 kez micro denedim başarılı olamadım.En son 2009 ağustosta Amerikan Hastanesinde Bülen Urman micro yaptı ve şu an evliliğimin 7. yılında 4. tüp bebek denememde 28 haftalık hamileyim.Doktor konusuna gelince 7 yıl boyunca Adanada çok farklı akademik kariyerde ve sayıda doktora gittim.Aşağı yukarı birçok jinekoloğu tanıyorum adanada.

Uzun araştırmalarım sonucu ve ıstanbuldaki doktorumla da paylaşarak Cüneyt Evrüke ye gittim.Ben gebeliğimin başından itibaren Cüneyt Bey e gidiyorum ve çok çok memnunum.Alanında gerçekten oldukça yetkin bir isim bu bana çok güven veriyor.

Selam canım
Senle hemen hemen aynıyız bende p.tesi 27 haftalık oluyorum.
Yalnız benim gebeliğimde şuan bazı sıkıntılar var, en son gittiğimde 3 hafta geriydi ve beyninde bi genişleme görüldü, bunlarla ilgili mr ve amniyosentez oldum, amniyosentezin sonucunu bekliyorum. Sizde dua ederseniz çok mutlu olurum, bebeğimin durumu inşallah düzelir, daha öncede bi kaybım var bunuda kaybetmek istemiyorum.
Benim doktorumda aytekin altıntaş, tanıyomusun? bu durumlar olunca beni cüneyt beye yönlendirdi artık ona gitcem malesef. Cüneyt beyi bi türlü sevemedim, çok negatif bi insan. tabi bana göre şuan. Bide aytekin beyle karşılaştırdığımda aralarında çok büyük fark var tarz olarak. Tabiki uzmanlığı hakkında bende en iyilerden biri olduğunu düşünüyorum, umarım beni mutlu sona kavuşturur.
Sende uzun yıllardan sonra kavuşmuşsun bebeğine inşallah allahın izniyle sende sağlıkla kavuşursun. Oğluşuna diycektim ama oğlanmı :) Benimde bi oğluşum olacak kısmetse.
Mayıs ayı genelde oğlan ayı.

selam arkadaşlar ben de adana'dan :)
37 haftalık hamileyim martta olacak doğum bsk metroparkta yapacağım bende,doktorum ise suat çerçi acıbadem deydi ama ayrıldı ordan şimdi muayenesine gidiyorum..sat a göre 13 mart dopum ama sanırım erken gelicek kasılmalarım sıklaştı çünkü,sizler ne düşünüosunuz normal mi sezeryan mı?
kendinize iyi bakın görüşelim :)

Selam canım
maşallah sen yolun sonuna gelmişsin nerdeyse, allah sağlıkla evladına kavuşmak nasip etsin inşallah.
Bende metropol hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorumda, bi aklımda metroparkta
Güzel şık bi hastane.
Ben normal doğum düşünüyordum, aytekin beyi tercih sebebimde buydu, ama şuan şu sıkıntılarımı bi atlatim, hiç önemli değil, cüneyt beyde sezeryanci sanırım büyük olasılık sezeryan olur. Hakkımızda hayırlısı..

Selam canım
Senle hemen hemen aynıyız bende p.tesi 27 haftalık oluyorum.
Yalnız benim gebeliğimde şuan bazı sıkıntılar var, en son gittiğimde 3 hafta geriydi ve beyninde bi genişleme görüldü, bunlarla ilgili mr ve amniyosentez oldum, amniyosentezin sonucunu bekliyorum. Sizde dua ederseniz çok mutlu olurum, bebeğimin durumu inşallah düzelir, daha öncede bi kaybım var bunuda kaybetmek istemiyorum.
Benim doktorumda aytekin altıntaş, tanıyomusun? bu durumlar olunca beni cüneyt beye yönlendirdi artık ona gitcem malesef. Cüneyt beyi bi türlü sevemedim, çok negatif bi insan. tabi bana göre şuan. Bide aytekin beyle karşılaştırdığımda aralarında çok büyük fark var tarz olarak. Tabiki uzmanlığı hakkında bende en iyilerden biri olduğunu düşünüyorum, umarım beni mutlu sona kavuşturur.
Sende uzun yıllardan sonra kavuşmuşsun bebeğine inşallah allahın izniyle sende sağlıkla kavuşursun. Oğluşuna diycektim ama oğlanmı :) Benimde bi oğluşum olacak kısmetse.
Mayıs ayı genelde oğlan ayı.

Merhaba canım.Ben 28 haftalık hamileyim.Ve bir kızım olacak.Tabi ki dua ederim umarım ve dilerim bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın.DR konusuna gelince evet Aytekin Bey i de tanıyorum.Cüneyt Bey çok şeker bir insandır.Zaten alanında Adananın en iyisi olduğu konusunda herkes mutabık hemfikir.Cüneyt Bey biliyorsun perinatolog yani riskli gebelikler konusunda uzman.Ona giden hastaların da yüzde doksanı sorunlu gebeliği olan kişiler.Bundan dolayı problem çok küçük de olsa riski minimize etmek adına muhtemel olasılıkları açıkça ifade ediyor.Anne adayı ile bunu paylaşıyor.Bu anne adayını belki üzebilir ama sorunu tanırsan problemi çözmen de kolay olur.Bildiğin şey seni korkutmaz.

İlk mesajımda da belirttiğim gibi Adanadaki jinekologların abartmadan söylüyorum yüzde seksenini tanıyorum.Benim uzun ve zor bir hikayem var.Bunu ben de hamileyim bölümünde paylaştım.İstersen oku ya da ben istersen eklerim.Her doktorun farklı bir yaklaşım tarzı vardır bu kişilikle ilgili bir mesele.Tarz farklılığı.Ama şuna emin ol gönül rahatlığıyla cüneyt beye devam edebilirsin ve çok çok iyi bir insan ve doktordur.

selam arkadaşlar..ben de adanada doktora gidiyorum ama adanalı diilim:)doktorum Aytekin Bey şeker mi şeker bir doktor..o kadar rahat ki..normal doğum istiyorum ve hocanın da normal doğumlardan yana olduğunuı da biliyorum.acaba bana bi konuda yardımcı olur musunuz..hangi hastaneyi tercih etmeliyim ve ne kadar ücret öderim biliyo musunuz?çünkü herhangi bi kurumla anlaşmamız olmayacak..

Back
X