Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam arkadaşlar vaaar ben beeeen adanadan
Ben microenjeksiyon hamilesiyim.Adanada 3 kez micro denedim başarılı olamadım.En son 2009 ağustosta Amerikan Hastanesinde Bülen Urman micro yaptı ve şu an evliliğimin 7. yılında 4. tüp bebek denememde 28 haftalık hamileyim.Doktor konusuna gelince 7 yıl boyunca Adanada çok farklı akademik kariyerde ve sayıda doktora gittim.Aşağı yukarı birçok jinekoloğu tanıyorum adanada.
Uzun araştırmalarım sonucu ve ıstanbuldaki doktorumla da paylaşarak Cüneyt Evrüke ye gittim.Ben gebeliğimin başından itibaren Cüneyt Bey e gidiyorum ve çok çok memnunum.Alanında gerçekten oldukça yetkin bir isim bu bana çok güven veriyor.
selam arkadaşlar ben de adana'dan :)
37 haftalık hamileyim martta olacak doğum bsk metroparkta yapacağım bende,doktorum ise suat çerçi acıbadem deydi ama ayrıldı ordan şimdi muayenesine gidiyorum..sat a göre 13 mart dopum ama sanırım erken gelicek kasılmalarım sıklaştı çünkü,sizler ne düşünüosunuz normal mi sezeryan mı?
kendinize iyi bakın görüşelim :)
Selam canım
Senle hemen hemen aynıyız bende p.tesi 27 haftalık oluyorum.
Yalnız benim gebeliğimde şuan bazı sıkıntılar var, en son gittiğimde 3 hafta geriydi ve beyninde bi genişleme görüldü, bunlarla ilgili mr ve amniyosentez oldum, amniyosentezin sonucunu bekliyorum. Sizde dua ederseniz çok mutlu olurum, bebeğimin durumu inşallah düzelir, daha öncede bi kaybım var bunuda kaybetmek istemiyorum.
Benim doktorumda aytekin altıntaş, tanıyomusun? bu durumlar olunca beni cüneyt beye yönlendirdi artık ona gitcem malesef. Cüneyt beyi bi türlü sevemedim, çok negatif bi insan. tabi bana göre şuan. Bide aytekin beyle karşılaştırdığımda aralarında çok büyük fark var tarz olarak. Tabiki uzmanlığı hakkında bende en iyilerden biri olduğunu düşünüyorum, umarım beni mutlu sona kavuşturur.
Sende uzun yıllardan sonra kavuşmuşsun bebeğine inşallah allahın izniyle sende sağlıkla kavuşursun. Oğluşuna diycektim ama oğlanmı :) Benimde bi oğluşum olacak kısmetse.
Mayıs ayı genelde oğlan ayı.