- 27 Ekim 2023
- 6.881
- 18.475
- 168
- Konu Sahibi Nurbhrfdn34
Aralık annesi olacaksin sanırım ay ay anneler grupları var bı bakın onlarca anne var o gruplarda, daha iyi olur, haftaniza göre bilgi alisverisi yaparsınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay hadi bakalım paylaşırız birbirimizle alacaklarımızı felan. Ben daha alışverişe başlamadım gerçi amaBenim de erkek![]()
Ben aldım ya iki tane hastane çıkışı için yenidoğan takımı aldım ama daha alacaklarım var kış bebeği olacağı için hastaneden çıkarırken tulum bakıyorum e bebekte de baya uygun takımlar ve zıbınlar daha alacaklarımız çok burun aspiratörü ateş ölçer tırnak kesimi için set say say bitmez hayırlısıyla gelsinler de alırızAy hadi bakalım paylaşırız birbirimizle alacaklarımızı felan. Ben daha alışverişe başlamadım gerçi amaaraştırıyorum baya şuan
Evet kış bebeği olacakAralık annesi olacaksin sanırım ay ay anneler grupları var bı bakın onlarca anne var o gruplarda, daha iyi olur, haftaniza göre bilgi alisverisi yaparsınız
Evet kış bebeği olacak![]()
Evet benim de kış bebeği kasımda geliyor sanırım senin de aralıkta gelirBen aldım ya iki tane hastane çıkışı için yenidoğan takımı aldım ama daha alacaklarım var kış bebeği olacağı için hastaneden çıkarırken tulum bakıyorum e bebekte de baya uygun takımlar ve zıbınlar daha alacaklarımız çok burun aspiratörü ateş ölçer tırnak kesimi için set say say bitmez hayırlısıyla gelsinler de alırız![]()
Benim doktor iki defa baktı iki hafta üst üste erkek dedi ben emin olamadım başka doktora baktırdım o da erkek dediEvet benim de kış bebeği kasımda geliyor sanırım senin de aralıkta gelirben daha sıfır başlamadım ama yavaştan başlamam gerek alınacak çoook şey var
ay alırız yeter ki onlar sağlıkla güzelce zamanlıca gelsinler herşey feda olsun minnoşlara
benim doktor ilk kıza benzetmişti sonra erkek deyince ben sonraki kontrole kadar acaba değişir mi diyerekten bekledim tam netleştirmek istedim cinsiyeti anlayacağın
![]()
18+5’den selamlarMerhaba ben 4 aylık hamileyim 17 haftamda aranızda benim gibi hamiş arkadaşlar varsa tanışalım bilgi alışverişi yapalım çevremde hiç hamile tanıdığım yok çünkü
Selamlar hoşgeldin cinsiyeti belli mi bebişin18+5’den selamlar![]()
Selamlar ay evet Allah hepimize kolaylık versin aşırı sıcak basması oluyor sizde de oluyor mu28+4 haftalıktan selamlar Allah herkese kolaylık versin özellikle yaz aylarında![]()
Olmaz mı evden çıkmıyorum klimanın karşısında yatıyorumSelamlar ay evet Allah hepimize kolaylık versin aşırı sıcak basması oluyor sizde de oluyor mu![]()
Ay ben de aynı durumdayım ya o odadan bu odaya geçiyorum sürekli bir göçOlmaz mı evden çıkmıyorum klimanın karşısında yatıyorum![]()
yanılma payı var ama kız dedilerSelamlar hoşgeldin cinsiyeti belli mi bebişin![]()
Hayırlısı olsun canımyanılma payı var ama kız dedilerdetaylı ultrasonu bekliyoruz