merhaba anemoncum..dün sana mesaj attım ama geldi mi bilmiyorum sistem error verdi.dün de dediğim gibi doktor süper rahat skin sevimli.sanki doğum çok kolay olacakmış gibi yaklaşımı.önce sensin diyor sonra bebiş..ben şiddetle öneririm bir dene istersen o ışığı yakalayacak mısın az da kalmış zaten doğuma.en güzeli ruh sağlığın o iyi oplunca doğumun şipşak olur inşallah.
hastane konusuna gelince hoca üni de doktor olduğu için sanırım .özelde yaptırıyor ama ben sağlık güvencemden faydalanamıyorum.kendine çok iyi bak..haberdar et beni.benim doğumuma henüz 2 ay var:)hadi benim de yolumu aç:)bye(bu arada özel atamıyomuşum henüz sınırı geçmemişim denedim demek ki dünkü mesajım gelmemiş sana)
hastane konusuna gelince hoca üni de doktor olduğu için sanırım .özelde yaptırıyor ama ben sağlık güvencemden faydalanamıyorum.kendine çok iyi bak..haberdar et beni.benim doğumuma henüz 2 ay var:)hadi benim de yolumu aç:)bye(bu arada özel atamıyomuşum henüz sınırı geçmemişim denedim demek ki dünkü mesajım gelmemiş sana)