adanalı olmak adamı kötümü yapıyor

yüz yüze görüştünüz mü hiç?
face den tanışıp da evlenmeye karar vermek de neyin nesi yahu?
küçümsemek istemiyorum ama bana samimi gelmiyor..yol yakınken bitir

evet canım

bende senin gibi düşünüyodum başa gelen çekilir hesabı

ayrıca biz ilk başlarda doğru düzgün konuşmadık bile zamanla onun mesleki durumum aynı mesleği seçmek istemem oluşu bu konuda yardım almaya başlamamla devam eden durumun sonucu bu bilmiyorumkismile

evet canım

ayrıca biz ilk başlarda doğru düzgün konuşmadık bile zamanla onun mesleki durumum aynı mesleği seçmek istemem oluşu bu konuda yardım almaya başlamamla devam eden durumun sonucu bu bilmiyorumkismile
Yüzyüze görüştünüz mü? bunu ben de merak ettim.

öyle bir yazmışsınız ki adana sanki uzayda bir yer buradakiler de uzaylı...
ne alakası var insan olmak mı önemli o şehirden olmak mı her yerin iyiside vardır kötüsü de...zaten adana neden böyle düşündürüyor
anlamış değilim çok sıkı dostlarım vardır adana da zaten mersinde okudum halen gidip geldiğim
bir yer insanları da gayet iyidir...sepetten çıkan birkaç çürük yumurta o sepeti çürütmez ki.

Sanırım ailenizin tepkisi Adana'lı oluşundan ziyade tanıdık bildik bir aileden olmamasına,
Yani güvensizlik oluşmuş, bunu tetikleyen etkenlerden biri de uzaklık...
Her ne olursa olsun bir annenin içine sinmeyen bir şeyler varsa durup bir düşünmek gerek derim,
Çünkü onlar hislerinde genelde yanılmıyorlar.
Kaldı ki erkek arkadaşınızın tutumunu da beğenmedim, bence ne istediğini bilen düzgün bir erkek sevgisinin arkasında durur.
Ailenle tanışalım, benim hakkımda olumlu düşüneceklerine inanıyorum şeklinde bir tavır sergilemesi ve yalansız bir ilişki daha doğru olurdu.
Bana kalırsa tek sorun ailenizin istemeyişi değil, herşey tamam olsaydı da aile istemeseydi cevabım daha farklı olurdu.

bende bi siteden adanalı biriyle tanıştım.Onunla tanıştığım dönemde rahatsızlık çıktı ve ameliyat olmam gerekti öncesinde ameliyat döneminde çok yakın davrandı aradı hep ilgilendi sonrasında tanıştık ziyaretime geldi ve sevgili olduk.Uzunca bir dönemde öyle devam etti evlenmeyi düşünüyorduk ama ailesi kendi memleketinden birini buldu ailesine beni kabullendiremedi ve ailesinin desteğini geri çekmesinden korktuğu içinde evlendi.Adanalılar fellah olur gibi bi tabir vardır ama ne için söylenmiştir emin değilim de insan kötü olduktan sonra ne şehrinin ne eğitimin ne de parası pulunun önemi var.İçinde ruh yoksa gerisi boş yani.Bazen gavur diye beğenmediğimiz bir çok insan kendi ülkemin vatandaşı aynı şehrin köyümün müslüman insanından iyi olabiliyor.En mantıklısı tanıştırmak ve her insanın aynı olamayacağını kanıtlamak.

FELLAH arapça ÇİFTÇİ demektir y.sultan selim s.arabistandan nusayri arapları verimli topraklar olan amik çukurova'ya getirmiştir ki buradakilere ekip dikmeyi ögretsinler diye havası gibi insanları da sıcaktır Adana'nın
Resullullah'a sormuşlar hangi millet iyidir diye :''her milletin iyisi iyidir '' demişmedya basın yayın organlarında Adana'nın hep adli olayları yer almakta batıda kötü bilinmekte ;İama ne alaka aslen ben de buralı degilim Adana'da yaşamaktayıom diye övüyor olmayayım
KU-ONUYA ASIL YORUMUMSA; KİŞİLER BİR ŞEKİLDE TANIŞIRLAR YANİ DERDİN Kİ LİSEDEN SINIF ARKADAŞIM oraya gelin gitti cart curt laf mı biter

evet canım

O kaç yaşında sen kaç yaşındasın?

öncelikle sunu söyleyeyim adanalılar kötü değil tanıdıgım kadarıyla erkekleri olgun erkekleri sevdimmi tam sever aileleride gelinlerini cok sahiplenirler kötü insanlar değiller
ama evlilik hayalleri için bence çok erken çok sık görüşmüyorsunuz yüzyüze anladıgım kadarıyla hakkınızda hayırlsıı olsun

Sanırım ailenizin tepkisi Adana'lı oluşundan ziyade tanıdık bildik bir aileden olmamasına,
Yani güvensizlik oluşmuş, bunu tetikleyen etkenlerden biri de uzaklık...
Her ne olursa olsun bir annenin içine sinmeyen bir şeyler varsa durup bir düşünmek gerek derim,
Çünkü onlar hislerinde genelde yanılmıyorlar.
Kaldı ki erkek arkadaşınızın tutumunu da beğenmedim, bence ne istediğini bilen düzgün bir erkek sevgisinin arkasında durur.
Ailenle tanışalım, benim hakkımda olumlu düşüneceklerine inanıyorum şeklinde bir tavır sergilemesi ve yalansız bir ilişki daha doğru olurdu.
Bana kalırsa tek sorun ailenizin istemeyişi değil, herşey tamam olsaydı da aile istemeseydi cevabım daha farklı olurdu.

bunun için erken olduğunu düşünerek ben istemedim zaten bunu aileler tanıştığı anda söz nişan istiycekler bundan emin olduğum için böyle bişeye kalkışmadık

öncelikle sunu söyleyeyim adanalılar kötü değil tanıdıgım kadarıyla erkekleri olgun erkekleri sevdimmi tam sever aileleride gelinlerini cok sahiplenirler kötü insanlar değiller
ama evlilik hayalleri için bence çok erken çok sık görüşmüyorsunuz yüzyüze anladıgım kadarıyla hakkınızda hayırlsıı olsun

benim hiçbir önyargım olmadı açıkçası önyargılı insanlardan nefret etmişimdir hep çünkü insan önce kendine bakmalı sen başka gözle bakabiliyosan diğerleeride sana bakabilir çok yanlış bu

annemin uzak bi yer oluşuda önyargı sebebi olabilir ama toplumda adanalılar hakkında önyargı çok fazla ve bu çok yanlış

zamanla kabullenirler inşallah :gitme:

Evlilik için yüz yüze görüşmüş olsanız da çok erken bir yaş..

Ayrıca ailene hiçbir zaman yalan söyleme!
Yaşadığımız çoğu sevinci belki onlarla paylaşmıyoruz sadece çünkü hayatımızda başka başka hayatlar oluyor.
Ama sıkıntılarımızda ailemiz olmazsa olmuyor.
Çoğunlukla doğruyu biliyorlar, belki hoşumuza gidiyor belki gitmiyor.
İkna etmeye çalış tanımak adına ama yalan söyleme.
Mesleğini eline al, gez dolaş.. Sonra dalacaksın zaten diğer işlere.. :kahve:

:delphin:bak canım oğlanın memleketini falan geçtim, 20 yaş evlenmek için çok erken..daha kimler çıkcak karşına..

bunun farkındayım ama düşününce ya o kişi buysa diye düşünmekten alamıyorum kendimi herşey çok güzel çünkü...

evlenmeye kalkışsak bile 1 seneye bulur bundan rahatım...

hayırlısı neyse o olsun hayırlı değilse benim için olmasın diyorum hep çünkü kimse gelecekle ilgili hiçbirşey bilemez bu yüzden çok düşünüyorum fakat işin içinden çıkamıyorumbilmiyorumkismile

Evlilik için yüz yüze görüşmüş olsanız da çok erken bir yaş..

Ayrıca ailene hiçbir zaman yalan söyleme!
Yaşadığımız çoğu sevinci belki onlarla paylaşmıyoruz sadece çünkü hayatımızda başka başka hayatlar oluyor.
Ama sıkıntılarımızda ailemiz olmazsa olmuyor.
Çoğunlukla doğruyu biliyorlar, belki hoşumuza gidiyor belki gitmiyor.
İkna etmeye çalış tanımak adına ama yalan söyleme.
Mesleğini eline al, gez dolaş.. Sonra dalacaksın zaten diğer işlere.. :kahve:

bunun farkındayım ... mafoldumben

bende aynı şeyleri yaşadım anneme adanalı dediğimde gazetelerin 3 sayfasında artık boy boy fotolarını görürüz demişti :)
4 sene çıktık eşimle sorunsuz çok şükür
4sene sonunda baba sölediğimde asla olmaz vermem etmem demişti
ama ben inatla tanıştırdım ve çok sevdi eşimi
canım birde düşünmen gereken başka bir konu daha var senin ailen adanalı die sorun edicekde onun aileside adanalı değilsin die sorun edebilir bizde olmadı ama olanları çok gördümm

bende aynı şeyleri yaşadım anneme adanalı dediğimde gazetelerin 3 sayfasında artık boy boy fotolarını görürüz demişti :)
4 sene çıktık eşimle sorunsuz çok şükür
4sene sonunda baba sölediğimde asla olmaz vermem etmem demişti
ama ben inatla tanıştırdım ve çok sevdi eşimi
canım birde düşünmen gereken başka bir konu daha var senin ailen adanalı die sorun edicekde onun aileside adanalı değilsin die sorun edebilir bizde olmadı ama olanları çok gördümm

tanısalar seviceklerinden eminim bende boshayallersmile

onun ailesinden yanada düşünüyorum ve edebilceklerinide düşünüyorum ascık anneye düşkünlüğü var fazla belli etmemeye çalışsada o ailesi karşı çıkıyo diye bırakırsa diye korkuyorum çünkü daha önce böyle bişey geçmiş başından gerçi ailem kati sürette engel olursa bende mecburen bırakabilirim :sinifsinif:

sorun sevmekle bitmiyomuş bunu anladım bir sorun gitse diğeri başlıyor

Canım öncelikle şunu belirtmek isterim,şuralı buralı diye bi kere insanları yargılamayın...Her yerin iyisi kötüsü vardır çünkü..
Benim tavsiyem tatlım ailenin sözünden çıkma...
Aileler eninde sonunda haklı çıkıyor....
Sakın ailenizi kırmayın..
Kim olursa olsun...
En zor anınızda ailenizden başkasını bulamazsınız yanınızda...
Daha 20 yaşındasın...
Hayat neler çıkarır karşına kimbilir.......
Umarım hakkınızda hayırlısı olur
......

Back
X