• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana'nın sokak dügünleri

Sokakta düğün mü olur ya git düğün salonunda evlen işte klimalı ortam daha ne istiyorsun..:işsiz: polise şikayet edin bencede. Sizin orasıda nasıl bir yer ki devamlı biri evleniyor boş bi arazi falan mı var herkesin düğün yaptığı..

Doğuda da durum aynı, şark görevi için doğudayız, ve hayatımda ilk defa böyle bi olaya şahit oluyorum... Sabah 9da 10da bir başlıyorlar düğünlere, gece 12ye kadar devam ediyorlar. Haftaiçi bile düğün oluyor, sesi zaten tüm şehirde yankılanıyor, neden, çünkü düğün salonu yok... Bıktım ben de.
Sabah kahvaltısını halay eşliğinde yapıyoruz biz de...
D.bakirda sokakta dugun yok sen hangi ildesin

Sokakta düğün mü olur ya git düğün salonunda evlen işte klimalı ortam daha ne istiyorsun..:işsiz: polise şikayet edin bencede. Sizin orasıda nasıl bir yer ki devamlı biri evleniyor boş bi arazi falan mı var herkesin düğün yaptığı..

Yok mustakil evler mahalle iste arazi yok sokak ortasinda dugun yapiliyor

Polise şikayet etmek sonuç vermez canım.

Gercekten bıktim usandim burdaki sokak dugunlerinden kafam sisti. migrenim var zaten kafama sanki balyozla vuruyolar.diyarbakirda yasarken ne guzel boyle bi sorunumuz yoktu.yani cokmu zor bi dugun salonu tutmak.esim gece calisiyo gunduz geliyor orkestra sanki evin icinde uyuyamiyor .sabah basliyolar aksam 23.00 kadar caliyolar.bukadar dusuncesizlik olamaz okula gidenler de uyuyamiyor ise gidenlerde.tv aciyorum arada sesten tv sesini duyamiyorum.burdan adana'da sokak dugunleri yapanlara sesleniyorum ALLAH rizasi icin sokakta dugun yapmaktan vazgecin. :'(

Ooofff bende aynı dertten müzdaribim. İzmirde yaşıyorum ve her hafta sokak düğünü oluyor. Artık yasaklanmalı yaz kış sokakta düğün yapıyorlar.

Kahvaltı hazırlarken bile oynuyoruz eşimle karşılıklı, artık sıradan bi hal aldı bizim için kahvaltıda halay çekmek :KK70:
Halay candır stresi günün yorgunluğunu alır
Avrupa'da bulunaydı terapi olarak dünyaya yayılırdı:halay:

Nerde olursa olsun 7/24 düğün bulsam halay çekerim:halay::halay::halay::halay: tey tey ben isterim düğün bulamam siz istemezsiniz bulursunuz gamsız hayat:halay::halay:
Yer değişelim :) ama bizim gibi siz de bıkarsınız yaz-kış haftanın 7 günü neredeyse bir de üstüne havai fişek hiç çekilmiyor .

Back
X